Nieuws


Pagina 1 van 2  >  >>

8 april 2021 - Nedap

Elke HR-afdeling van een productiebedrijf, logistieke onderneming of distributiecentrum, kent deze uitdaging: de grilligheden van de 24-uurs economie gooien oude werkwijzen en zekerheden overboord. Het roosteren van personeel, het registreren van gewerkte uren en de verloning zijn een complexe aangelegenheid geworden.


7 januari 2021 - HRTech Redactie

Wist je dat 1 op de 3 werkenden de perfecte job skipt als de bedrijfscultuur hen niet aanstaat? En dat 91% van de managers cultural fit minstens zo belangrijk vindt als de skills van een nieuwe medewerker? Met de slimme HR-tool Hooray worden HR-taken geautomatiseerd en hebben je collega’s toegang tot hun personeelsdossier. Hopla, meer tijd voor je business en een blij team!


18 november 2020 - HRTech Redactie

Goed nieuws, Daywize Cloud heeft een koppeling met Loket.nl! De afgelopen periode is het ontwikkel- en testteam van Daywize samen met Loket.nl hard bezig geweest om beide softwaresystemen te integreren. Het is nu als Loket.nl klant dus mogelijk om je salarisadministratie uit te breiden met de vele HR-functionaliteiten van Daywize Cloud.


15 oktober 2020 - HRTech Redactie

Consultday heeft jarenlange ervaring op het snijvlak van HR en IT. De sourcing van de HR-administratie en/of payroll is een vraagstuk waar veel organisaties zoekende in zijn. Daarbij is de informatievoorziening over het algemeen gefocust op de voordelen van outsourcing. Daarom onderzoeken wij in dit 2e artikel juist de voordelen van de insourcing/het behoud van HR Operations.


17 augustus 2020 - HRTech Redactie

De invloed van de Black Lives Mattter-beweging is ook doorgedrongen in de HRTech-wereld. Diep doorgedrongen zelfs, tot in de technische architectuur. Daar waren termen als ‘master’ en ‘slave’ tot voor kort gemeengoed, ook in onze kennisbank en trainingen. De hoogste tijd om daarmee te stoppen en over te stappen naar betere terminologie.


22 juni 2020 - HRTech Redactie

Helaas niet naar Parijs, maar we waren er toch bij, Club Talentsoft op 16 juni jongstleden. Het jaarlijkse event voor klanten, partners en andere geïnteresseerden werd geheel digitaal ondersteund met een handig platform, waar je ook nu nog steeds terecht kunt. We geven een aantal hoogtepunten vanuit Nederlands oogpunt en zoeken uit hoe de nieuwste overname van Crafty past in de toekomstvisie van Talentsoft.


8 juni 2020 - HRTech Redactie

Het is misschien niet de eerste groep waar je aan denkt als je op zoek bent naar HR advies / consultancy, maar accountants spelen een steeds grotere rol in deze markt, vooral voor het MKB. En aangezien het MKB de grootste werkgeversgroep van Nederland is hebben we ook accountants toegevoegd aan onze consultancy gids.


25 mei 2020 - Juliette de Swarte

Je zoekt een HRTech tool die goed aansluit bij je organisatie. Waar begin je? En hoe maak je een goede keuze? Er zijn zo veel verschillende aanbieders, systemen en pakketten. #HRTech Review lanceert op 22 juni een selectietoolkit, waarmee je filtert op een HRTech tool  dat bij jouw organisatie past. En dan zou je zo maar kunnen uitkomen bij een applicatie waar je nooit aan had gedacht. Mark van Assema vertelt.


13 mei 2020 - HRTech Redactie

De Noorse software groep Visma doet opnieuw een overname in de Nederlandse #HRTech markt en neemt na RAET die de grootzakelijke markt en publieke sector van o.a. salarisverwerking voorziet ook Nmbrs over die juist sterk is in de kleinzakelijke en accountancy markt voor salarisverwerking en HR administratie. Hiermee versterkt Visma haar positie in de Nederlandse 'Core HR' markt aanzienlijk en voorziet hiermee maandelijks miljoenen mensen van een salarisstrook.


30 april 2020 - Aralt van Oosten

We schreven er in het verleden al meermaals over dat de dagelijkse werkzaamheden op de personeels- en salarisadministratie zou veranderen. Maar hoe staat het hier nu mee? Is er nu veel veranderd op deze afdelingen en wat staat er nog te gebeuren de komende jaren?


13 maart 2020 - HRTech Redactie

GeneHRations, het netwerk van HR Tech entrepreneurs, heeft een samenwerking gesloten met Progreso. Zij ontwikkelen software waarmee bedrijven de opvolging van medewerkers efficiënter in kaart kunnen brengen.


3 februari 2020 - HRTech Redactie

Dat de HRTech wereld te divers is om 'alles-in-één' te kunnen bieden wordt steeds zichtbaarder. In 2018 kondigden Raet en Talentsoft al een strategische samenwerking aan en eind 2019 breidt Visma|Raet haar strategische landschap verder uit richting externe talenten door een samenwerking met Nétive VMS.


20 januari 2020 - Vroom HR

Ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de HR- en salarisadministratie bij een multinational met meerdere bedrijfsonderdelen en werknemers in verschillende landen? Dan is het regelen van de internationale payroll vaak een uitdaging. In deze whitepaper lees je hoe Multi Country Payroll Outsourcing (MCPO) een totaaloplossing kan zijn.


5 december 2019 - HRTech Redactie

Dat HR en technologie uiteindelijk moet draaien om de eindgebruikers is met de aandacht voor de employee experience bij UNLEASH wel duidelijk. In Parijs presenteerde het ooit Nederlandse, nu wereldwijde, Unit4 haar nieuwe kijk op technologie. We spraken er met ceo Mike Ettling en met Tim Clauwaert, ceo van Intuo, onderdeel van Unit4.


21 november 2019 - HRTech Redactie

Besides AI, Machine Learning and Analytics the top of the line buzzword at the UNLEASH World event in Paris was ‘Employee Experience’. Not only did we see the most start-ups in this area of HRTech, also established companies like Talentsoft can help customers like Linedata with a fully digital employee experience.


21 oktober 2019 - HRTech Redactie

Zolang de mensheid bestaat, bestaat er evolutie. Evolutie is vooruitgang, ontwikkeling, innovatie. En dat betekent dat alle concepten zoals we die ooit creëerden, er in de loop van de tijd anders uit gaan zien, met HR-software als uitstekend voorbeeld.


3 oktober 2019 - HRTech Redactie

Vanuit je eigen werkplek, of waar dan ook ter wereld, kijken naar wel 15 'debinars'; demo webinars van HRTech software of -diensten leveranciers. In maximaal een half uur zie je de kern van een bepaalde tool in een demo van een specialist en kun je live vragen stellen.


17 september 2019 - HRTech Redactie

Het is een bekende uitdaging: uit het grote aanbod van aanbieders en mogelijkheden de juiste HR Tech selecteren. Consultancy partner VroomHR is al 25 jaar actief in het selecteren van de best passende HR-technologie voor haar klanten en herkent dit probleem. Om die reden heeft VroomHR de kennis en vooral de resultaten uit alle selectietrajecten van de afgelopen jaren doorontwikkeld tot een eigen VroomHR selectietool. 


15 augustus 2019 - HRTech Redactie

Veruit de grootste HR Tech beurs in Europa is wel de dit jaar 20-jaar bestaande Zukunft Personal Europe in Keulen. Met 450 presentaties, bijna 800 bedrijven waar je langs kunt gaan en een verwacht aantal van 18.000 bezoekers over 3 dagen is het wel nodig je een beetje voor te bereiden. Wij zetten de belangrijkste punten voor Nederlandse bezoekers op een rij, hoewel het hier zeker helpt als je Duits kunt verstaan en spreken.


6 juni 2019 - HRTech Redactie

Vandaag wordt tijdens de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 in Utrecht de tweede editie van de HRTech Arena gepresenteerd. Als je daar vandaag bent neem je een gratis poster met de Arena mee naar huis. Ben je daar niet dan kun je hem wel vanaf vandaag gratis downloaden.


7 mei 2019 - HRTech Redactie

Het opstellen van een arbeidscontract is soms een ingewikkelde klus, zeker als je met verschillende cao's werkt en een complex functiehuis met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je in een meer gestandaardiseerde omgeving zit waar wel veel instroom en uitstroom is hoeft het maken van contracten geen handwerk meer te zijn met Linckus, een van de genomineerden voor de Demo_Day Start-Up competitie.


19 april 2019 - HRTech Redactie

Tijd voor een eerste blik op het eerste offline event van HRTech Review op 6 juni, de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Op de plattegrond vind je de voorlopige indeling met de Talent Tech zone.


22 maart 2019 - HRTech Redactie

Maar liefst 6 start-ups op het gebied van Talent tooling binnen HRTech dingen mee naar één van de drie start-up spots bij de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Het is nu aan jullie om te bepalen welke 3 van deze 6 start-ups te zien zijn op 6 juni in Utrecht. Het zijn partijen in verschillende Talent domeinen, van onboarding, coaching, opleiding tot functiewaardering.


20 maart 2019 - HRTech Redactie

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe kennisbank op ons platform geopend met meer dan 100 items om meer te leren over #HRTech. Enerzijds vind je hier uitgebreide beschrijvingen van vakjargon die de HRTech aanbieders gebruiken. Anderzijds vind je whitepapers, boeken en webinars met meer diepgaande HRTech informatie. Mis je iets, laat het ons weten!


27 oktober 2018 - HRTech Redactie

Nadat Centric begin dit jaar eerst voor het eigen personeel de onboarding tool van Appical is gaan gebruiken integreren ze dit nu in hun eigen eHRM oplossing.