Op 15 juni 2021 gaven we een seminar over dit onderwerp en veel informatie daarvan is hier terug te vinden. De samenhang tussen Performance en Engagement, de prestaties van werkenden en de organisatie versus betrokkenheid bij die organisatie, blijkt vrij groot.

PerfEng

Je kunt de meeste presentatie en het panelgesprek terugvinden via de debinars, demo webinars, op deze pagina. Ook zijn hier de meest relevante artikelen over dit gecombineerde onderwerp te vinden.

Daarnaast kun je onze HRTech arena op zoek naar point solutions voor Prestatiemanagement en voor Engagement specifiek of naar tools die beide juist combineren. Daarnaast zijn er ook brede HRTech 'suite' oplossingen met modules voor deze onderwerpen, waarbij engagement er nog niet altijd in zit. Je kunt in de lijst verder filteren en je eigen long list samenstellen.

Dossier Aanbieders
Talentsoft
CircleLytics
FLOWSPARKS
eelloo
GoodUp

 

Bekijk alle dossier aanbieders >>

 

Dossier Laatste nieuws

2021-04-15 06:36:00 - HRTech Redactie

Het woord engagement lijkt vandaag de dag een magisch woord te zijn. Juist vanwege die magie lijkt het voor sommige HR managers een haast ongrijpbaar iets te zijn. Toch zijn er redelijk simpele manieren om te zorgen voor meer engagement binnen een organisatie, met name dankzij de veelheid aan HR software die al ontwikkeld is.


2019-03-12 08:31:00 - HRTech Redactie

How to get the mainly introvert people in a tech company engaged? It’s a challenge that many companies face and engagement programs often fail to achieve this. In this interview with Ingeborg van Harten, the new Head of HR at Mollie payments, we learn that the key to engagement can be found in something simple, yet exiting; freedom for the employees.


2018-12-10 07:45:00 - HRTech Redactie

“Het opnieuw ontwerpen van het proces is van cruciaal belang voor het verbeteren van methoden voor prestatiebeheer. De echte uitdaging is echter de mentaliteit van medewerkers, managers en leiders te veranderen in verschillende aspecten van prestatiebeheer. Het beste proces zal mislukken als mensen het met de verkeerde mindset benaderen. Omgekeerd kunnen mensen met de juiste mindset vaak creatief beperkingen oplopen.”


2019-03-14 21:14:00 - HRTech Redactie

Engagement is op zich een goed concept, alleen niet altijd concreet te maken. Met de term Employee Experience bereik je uiteindelijk ook een betere Engagement én het is een stuk concreter, met meer focus en actiegerichtheid. Bijvoorbeeld met een moderne performance management tool.


2020-11-14 08:00:00 - HRTech Redactie

Aan het eind van het jaar moeten HR en de leidinggevenden weer aan de slag met de jaarlijkse beoordelingscyclus. Maar de Coronacrisis heeft alles overhoop gehaald. Kun je medewerkers nog beoordelen op basis van afspraken die gemaakt zijn aan het begin van dit roerige jaar? En wat is dan wél de juiste aanpak? Daarover ging het online congres Beoordelen & Performance van HR Academy op 7 oktober jl.


2019-02-19 06:31:00 - HRTech Redactie

Het is het hoofdpijndossier van managers: wat kan je doen om je medewerkers, en dus het bedrijf, betere prestaties te laten behalen? Prestatie management is het ultieme middel, maar wel een middel dat de afgelopen tien jaar een hele andere invulling heeft gekregen. En volgens Josh Bersin vooral op deze zeven punten.