Nieuws


18 november 2020

Daywize: Nieuwe koppeling met Loket.nl


Goed nieuws, Daywize Cloud heeft een koppeling met Loket.nl! De afgelopen periode is het ontwikkel- en testteam van Daywize samen met Loket.nl hard bezig geweest om beide softwaresystemen te integreren. Het is nu als Loket.nl klant dus mogelijk om je salarisadministratie uit te breiden met de vele HR-functionaliteiten van Daywize Cloud.

Categorie: HR Administratie, Salarissen
Geschreven door: HRTech Redactie

Over Loket.nl

logo-loket-normaal.pngAls onderdeel van de Van Spaendonck Groep heeft Loket.nl bewezen dat je door te blijven innoveren na 100 jaar (opgericht in 1919) nog relevant kunt zijn voor alles wat te maken heeft met arbeidsrelaties. In de afgelopen 13 jaar heeft Loket.nl de marktleiderspositie veroverd op het gebied van online salaris voor het MKB. Bijna een kwart van alle werknemers in het MKB ontvangt maandelijks een loonstrook vanuit Loket.nl.

Samenwerking

Salarisadministratie moet goed en op tijd gebeuren. De performance moet hoog zijn. Om dit waar te maken, investeert Loket.nl jaarlijks flink in functionaliteiten, zodat salarisadministratie eenvoudiger en minder foutgevoelig wordt.

Het uitbreiden van functionaliteiten, het vereenvoudigen van complexe processen en het blijven innoveren vindt Daywize ook erg belangrijk. Daarom zijn ze blij dat deze samenwerking met Loket.nl gestart is. De eerste implementatietrajecten zijn inmiddels begonnen!

Dit artikel is eerder verschenen op Daywize.nl.

Deel dit artikel
Dit artikel is 742 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter