Nieuws


7 september 2022

Nieuw in ons expert panel: Christina van Hoekelen


Welkom ook aan Christina van Hoekelen als nieuwe expert in ons expert panel. Christina is een van de 'young professionals' in ons panel met 'pas' 10 jaar ervaring in #HRTech projecten. Ze heeft in die 10 jaar al ervaring opgedaan met o.a. Visma Raet/Verzuim, Oracle HCM, Afas, Beeline en ServiceNow. Hieronder stelt zij zich voor.

Categorie: Recruitment, On/-offboarding, Arbeidsvoorwaarden, HR Administratie, HR Analytics, Strategische personeelsplanning, Salarissen, Dagplanning
Geschreven door: HRTech Redactie

Christina_van_Hoekelen_HRTech_Review

Even voorstellen

Met jarenlange ervaring in de HR branche, heb ik mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het implementeren van HR informatiesystemen. Dat doe ik o.a. als project- en/of procesmanager.

In deze (freelance) rol ontferm ik mij over processen en fungeer ik als product owner. Dit heb ik veelal gedaan voor verschillende corporates, waar mijn toegevoegde waarde vooral lag in de vertaalslag maken tussen HR en de haalbaarheid binnen IT.

Met een intrinsieke motivatie voor IT kennis zorgt dat ervoor dat ik goed kan schakelen met de technische consultants, de oplossing in samenwerking met hen kan bedenken omdat, ongeacht pakket wat je kiest, ik de technische kennis heb om meewerkend ‘voorman’ te zijn en ook echt kan helpen om processen te verbeteren door ze zelf te doorlopen.

Ooit ben ik begonnen als HR professional waarna ik al snel de overstap maakte naar project- & proces manager met technische kennis & affiniteit.

Gespecialiseerd in

Mijn specialisaties zijn Onboarding, Agile HR, HR Services, Ziekteverzuim, Tijdschrijven.

Mijn visie op de trends in #HRTech

In de afgelopen jaren heeft de focus gelegen op het standaardiseren van de systemen. De komende jaren verwacht ik dat er focus komt op de persoon in plaats van op het systeem. Dat het systeem weer de persoon gaat dienen in plaats van andersom.

Voor deze organisaties voeg ik het meeste waarde toe

Groot & scale ups, publiek en privaat

Meer informatie over Christina van Hoekelen.

Expert community meetup 20-9-22

Op 20 september komt ons expert panel bij elkaar om kennis en ervaring te delen over het werken met #HRTech, en vooral met het soepel oplossen van HR uitdagingen met allerlei tooling. Wil je ook aansluiten als expert, mail naar mark@hrtechreview.nl voor de voorwaarden. 

Deel dit artikel
Dit artikel is 99 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter