Nieuws


14 september 2022

Nieuw in ons expert panel: Frank Rhemrev


Welkom Frank Rhemrev als nieuwe expert in ons expert panel. Frank is een zeer ervaren HR projectmanager met bijna 20 jaar ervaring in #HRTech projecten. Hij is vooral actief in de wereld van de 'Core HR', met tools als Visma-raet, Afas en Workday, maar heeft ook Recruitment en Onboarding ervaring. Hieronder stelt hij zich voor.

Categorie: Recruitment, On/-offboarding, Arbeidsvoorwaarden, HR Administratie, HR Analytics, Learning & Development, Prestatiemanagement, Salarissen
Geschreven door: HRTech Redactie

Frank_Rhemrev_HRTech_ReviewEven voorstellen

Frank Rhemrev, 55 jaar, getrouwd en woonachtig in Ede. ASC Projectmanagement: onafhankelijk, kritisch met een glimlach. Ik zorg er voor dat alle betrokkenen actief dan wel passief, deelgenoot zijn van het project. Gepassioneerd wielrenner en naast mijn HR-IT werk run ik het bedrijf Cycliste.nl waarin ik wielrenners individueel begeleid met trainingschema’s.

Sinds 2003 werkzaam in HR-IT en Payroll. Jarenlange ervaring als consultant HR/Payroll, ruim 15 jaar in de rol van projectmanager. Achtergrond als Arbeids- en Organisatiepsycholoog, aangevuld met PDL, Lean Six Sigma Black Belt en SCRUM Master diploma’s en certificeringen

Gespecialiseerd in

Verzorgen van projecten van kop tot staart op het gebied van HR IT en payroll. Mijn achtergrond als zowel HR en Payroll consultant geeft mij de kennis en ervaring om opdrachtgevers te begeleiden en indien gewenst, te adviseren.

Mijn visie op de trends in #HRTech

Consolidatie en integratie van de verschillende HR-IT en payroll systemen is voor vele opdrachtgevers een uitdaging. Wil je best-of-breed met de bijkomende integratie-uitdagingen of zoek je het meer in suite oplossingen? Het operationaliseren van ambitie naar haalbare doelen en daadwerkelijk toevoegen van waarde met HR-IT systemen is en blijft de uitdaging voor de nabije toekomst, zeker met de alsmaar groeiende mogelijkheden met de moderne oplossingen.

Voor deze organisaties voeg ik het meeste waarde toe

Organisaties die kritisch willen kijken naar hun HR en Payroll processen, open staan voor een pragmatische aanpak, willen werken om vanuit een idee/visie toegevoegde waarde te willen leveren aan klanten en hun eigen medewerkers. Dit kunnen middelgrote tot grote bedrijven/instellingen zijn die nationaal of internationaal werken in zowel de publieke als private sector.

Meer informatie over Frank Rhemrev.

Expert community meetup 20-9-22

Op 20 september komt ons expert panel bij elkaar om kennis en ervaring te delen over het werken met #HRTech, en vooral met het soepel oplossen van HR uitdagingen met allerlei tooling. Wil je ook aansluiten als expert, mail naar mark@hrtechreview.nl voor de voorwaarden. 

Deel dit artikel
Dit artikel is 505 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter