Nieuws


3 februari 2023

Personio en Studytube gaan samenwerken


HR-softwarebedrijf Personio en leerplatform Studytube gaan een samenwerking aan. Dankzij de integratie van de tools zullen medewerkers die zijn ingevoerd in Personio automatisch toegang krijgen tot Studytube.

Categorie: HR Administratie, Learning & Development, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

Studytube en Personio gaan samenwerkenPersonio, HR-softwarebedrijf voor het mkb, en Studytube, leerplatform voor organisaties en medewerkers, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Voor klanten betekent deze samenwerking dat ze tijd besparen door het automatiseren van handmatige processen en intuïtievere leerprocessen voor medewerkers.

Integratie en automatische gegevensoverdracht

Dankzij de integratie van Studytube en Personio kunnen de twee tools nu aan elkaar gekoppeld worden. Zodra de integratie is geconfigureerd, worden gegevens automatisch overgedragen van Personio naar Studytube. Dit betekent minder handmatig werk en meer gebruiksgemak. Nieuwe medewerkers worden automatisch toegevoegd aan Studytube zodra ze zijn ingevoerd in Personio. Zo heeft elke nieuwe medewerker direct toegang tot de leeromgeving van Studytube.

HR-processen geautomatiseerd

Deze integratie en automatische uitwisseling van gegevens is een invulling van Personio’s visie voor de toekomst van #HRtech: People Worklow Automation. Daarmee worden handmatige en gefragmenteerde HR-processen geautomatiseerd en gestroomlijnd via ruim 130 integraties die te vinden zijn op Personio’s Marketplace.

Employee Journey verbeteren

Farzad Henareh, Chief Commercial Officer bij Studytube, zegt: “Wij willen samen met Personio een complete oplossing bieden waar zowel de HR- en L&D-professional als de medewerker profijt van hebben. Zo wordt elke fase van de employee journey verbeterd en halen organisaties meer waarde uit beide platforms.”

Kennis bundelen en delen

Koen Stam, Head of Benelux bij Personio zegt: “Los van het feit dat wij Studytube zien als een van de marktleiders in de Benelux op het gebied van leren en ontwikkelen, schuilt er ook een menselijke kant achter de tool. Onze organisaties hebben de neuzen dezelfde kant op staan. Dit gaat verder dan het automatiseren van tijdrovende taken, wij willen gebruikers verder helpen dan enkel software alleen door het bundelen van onze kennis & expertise rondom de HR-markt. Dat maakt deze samenwerking zo sterk.”

Uitbreiden in Europa

De eerste stap is in deze kennisdeling is een HR-diner voor klanten op donderdag 16 februari. Daarnaast wordt er gekeken naar gezamenlijke webinars en externe keynotes. Na Nederland is het plan om deze samenwerking naar andere Europese landen te brengen, om nog meer klanten te kunnen helpen met hun HR-uitdagingen.

Deel dit artikel
Dit artikel is 183 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter