Nieuws


Pagina 1 van 6  >  >>

19 april 2019 - HRTech Redactie

Tijd voor een eerste blik op het eerste offline event van HRTech Review op 6 juni, de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Op de plattegrond vind je de voorlopige indeling met de Talent Tech zone.


18 april 2019 - Yvette Minderhoud

Goede mentale gezondheid zou hoog op de bedrijfsagenda van ieder bedrijf moeten staan. David Roomes van Rolls Royce was een van de sprekers die ons meenam in zijn aanpak.


16 april 2019 - HRTech Redactie

De lijst met aanbieders op onze site is inmiddels al gegroeid tot 215 en de komende maanden komen er nog zeker 20 bij die al klaar staan. Ergernis nummer 1 voor een gebruiker is wel dat je overal weer opnieuw je gegevens opnieuw moet invoeren zoals je naam en email adres. Door koppelingen of 'interfaces' te gebruiken kun je dat voorkomen. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk?


15 april 2019 - HRTech Redactie

De trigger voor dit artikel kwam donderdag 11 april bij het congres HRM in de Overheid in Bussum. Daar was weliswaar geen speciale focus op HRTech, maar onboarding kwam toch goed aan bod. Aanleiding om dit fenomeen eens te ontleden tot raakvlakken met wel 6 #HRTech domeinen.


12 april 2019 - HRTech Redactie

Deze week werd de online, onafhankelijke planning software selectiedienst genaamd Planningsoftwareselect.nl gelanceerd. In het HRTech domein 'Dagplanning & tijdregistratie' zijn zeer veel spelers actief uit Nederland en internationale spelers met vaak branche specifieke oplossingen. Met deze online dienst kunnen MKB partijen zelfstandig de juiste partij selecteren.


10 april 2019 - HRTech Redactie

Van de 6 start-ups op het gebied van Talent tooling binnen HRTech zijn woensdag 10 april tijdens een Facebook Livestream de drie winnaars voor een start-up spot bij de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 bekend gemaakt. Welke drie dat zijn lees je hier…


8 april 2019 - HRTech Redactie

Bij UNLEASH in Londen was ‘AI’, Artificial Intelligence, of kunstmatige intelligentie alom aanwezig. De Chief Decision Scientist van Google legt eerst uit wat AI eigenlijk is. Daarna bleek in een van de presentaties dat zelfs de beste AI’s van Google (46) en Siri (24) nog ruim onder het IQ van een 6-jarige (55) zitten. Toch wordt AI ook binnen HRTech al veel ingezet. Hoeveel menselijke intelligentie is er dan nog nodig?


4 april 2019 - HRTech Redactie

Als in de HRTech scene één vooraanstaande goeroe de bekendste zou mogen zijn dan is dat wel Josh Bersin. Eerder werd zijn consultancy organisatie overgenomen en heet nu Bersin by Deloitte, nu is hij onder eigen naam weer met nieuwe avonturen aan de weg aan het timmeren. Bij UNLEASH in Londen kregen we een sneak preview op zijn nieuwste plan, de Josh Bersin Academy.


3 april 2019 - HRTech Redactie

Op 6 juni 2019 zal HRTech Review voor de eerste keer aansluiten bij het succesvolle concept Demo_Day van Recruitment Tech. Naast Recruitment oplossingen voor vaste medewerkers zullen er dit jaar ook recruitment voor tijdelijke medewerkers en andere Talent Management oplossingen te zien zijn. De volgende 10, nu totaal 30, partijen worden nu bekend gemaakt.


2 april 2019 - Yvette Minderhoud

Bij Microsoft in Seattle was begin februari de jaarlijkse bijeenkomst over de ontwikkelingen in het hoger onderwijs, de Microsoft Campus Connections Summit. Voor dit vrij exclusieve samenkomen werden slechts 2 Nederlandse Universiteiten uitgenodigd. Een verslag door HRTech Review Expert Yvette Minderhoud van de VU Amsterdam over technologie die vandaag beschikbaar is om studenten op te leiden voor een baan die nog niet bestaat.


31 maart 2019 - HRTech Redactie

Tot en met 5 april kun je stemmen op twee van de elf start-ups, op één voor Recruitment Tech en één voor Talent Tech. Er zijn al meer dan 500 stemmen uitgebracht en het is een interessante strijd. Bepaal mee welke start-ups jij wilt zien op Demo_Day op 6 juni.


28 maart 2019 - HRTech Redactie

Persbericht; De Enschedese scale-up PESCHECK maakt het voor bedrijven eenvoudiger om betrouwbaar personeel te vinden. Bedrijven kunnen met PESCHECK via een online dashboard screenings aanvragen. Met een investering van Oost NL en Arches Capital kan PESCHECK de snelle groei doorzetten en de komende vijf jaar doorgroeien van negen naar 40 werknemers (fte).


26 maart 2019 - HRTech Redactie

Overname nieuws van bedrijfssoftware leverancier Unit4 die HRTech speler Intuo uit België overneemt. Hiermee voegt Unit4 de start-up mentaliteit van een Talent Management speler aan het brede pakket van diensten toe.


25 maart 2019 - HRTech Redactie

Donderdag 6 juni 2019 vindt de Recruitment+Talent Tech Demo_Day plaats. Er komen ruim 50 leveranciers van recruitment- én talenttooling en 6 start-ups hun oplossingen tonen. Je hebt dus ruim de gelegenheid om je te oriënteren op de nieuwste trends in de markt, ook al heb je geen directe behoefte aan nieuwe technologie.


22 maart 2019 - HRTech Redactie

Maar liefst 6 start-ups op het gebied van Talent tooling binnen HRTech dingen mee naar één van de drie start-up spots bij de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Het is nu aan jullie om te bepalen welke 3 van deze 6 start-ups te zien zijn op 6 juni in Utrecht. Het zijn partijen in verschillende Talent domeinen, van onboarding, coaching, opleiding tot functiewaardering.


20 maart 2019 - HRTech Redactie

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe kennisbank op ons platform geopend met meer dan 100 items om meer te leren over #HRTech. Enerzijds vind je hier uitgebreide beschrijvingen van vakjargon die de HRTech aanbieders gebruiken. Anderzijds vind je whitepapers, boeken en webinars met meer diepgaande HRTech informatie. Mis je iets, laat het ons weten!


18 maart 2019 - HRTech Redactie

In nieuw onderzoek ging het high end consultancy bureau McKinsey op zoek naar de meest vooruitstrevende fabrieken in de wereld. Ze bekeken er 1000 en slechts 16 zogenoemde 'vuurtorens' bleven over, waaronder Tata Steel in IJmuiden. Deze partijen zijn een lichtend voorbeeld van hoe mens en machine in harmonie vooruitkomen.


14 maart 2019 - HRTech Redactie

Engagement is op zich een goed concept, alleen niet altijd concreet te maken. Met de term Employee Experience bereik je uiteindelijk ook een betere Engagement én het is een stuk concreter, met meer focus en actiegerichtheid. Bijvoorbeeld met een moderne performance management tool.


12 maart 2019 - HRTech Redactie

How to get the mainly introvert people in a tech company engaged? It’s a challenge that many companies face and engagement programs often fail to achieve this. In this interview with Ingeborg van Harten, the new Head of HR at Mollie payments, we learn that the key to engagement can be found in something simple, yet exiting; freedom for the employees.


11 maart 2019 - HRTech Redactie

Dit is de laatste week, tot 15 maart, om met jouw start-up mee te doen aan de Startup Pitch 2019. Hiermee maken zes start-ups kans op een gratis plek tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day!


7 maart 2019 - HRTech Redactie

Op 6 juni 2019 zal HRTech Review voor de eerste keer aansluiten bij het succesvolle concept Demo_Day van Recruitment Tech. Naast Recruitment oplossingen voor vast medewerkers zullen er dit jaar ook recruitment voor flex en andere Talent oplossingen te zien zijn. De volgende 10 partijen kunnen nu bekend gemaakt worden.


5 maart 2019 - HRTech Redactie

Hoe kan het toch dat het vaak zo lastig is te communiceren met ICT'ers? Het lijkt wel of ze op een eiland leven. In een uitzending van BNR Werkverkenners wordt besproken of dat eiland inderdaad bestaat. En als dat zo is dan is dat in deze tijden van de digitale HR transformatie wel lastig. Vier tips voor het bouwen van een brug van HR naar ICT


1 maart 2019 - HRTech Redactie

In het kader van alle discussies over automatisering en robotisering is deze vraag een leuke denk oefening. Ook binnen HR wordt bijvoorbeeld de salarisadministratie al jaren uitbesteed. En er is steeds meer mogelijk met alle nieuwe technologie. Bij BNR Werkverkenners op 12 februari was dit het centrale thema.


28 februari 2019 - Rocco Achterberg

Werken aan de keukentafel met je kat op schoot, online vergaderen vanuit de koffietent om de hoek of mails beantwoorden tussen de palmbomen op het Italiaanse strand. Voor steeds meer mensen is dit de dagelijkse realiteit van werken. Sterker nog: op afstand werken is de afgelopen tien jaar met 115 procent toegenomen en is daarmee een enorme trend geworden. Dankzij alle technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren, is naar kantoor komen in sommige sectoren en functies simpelweg niet meer nodig. E-mail, Skype, FaceTime en chatprogramma’s geven onze traditionele werkvormen een digitaal tintje. En met resultaat: de lijst van bedrijven die volledig of gedeeltelijk virtueel werken wordt steeds langer.


26 februari 2019 - Mark Bassie

Als je al het talent in je organisatie wilt kunnen bedienen, zogenaamd Total Talent Management, lukt dat haast nooit met één totaal oplossing. In dit interview door Marleen Deleu van The Flex Academy met Peter de Buck van Connecting-Expertise wordt een pragmatisch alternatief via een HR Appstore voorgesteld. Daarin kun je de verschillende onderliggende HRTech tools, zoals een ATS en VMS, ontsluiten via een logische user experience. 


  Nieuwsarchief