Nieuws


Pagina 1 van 8  >  >>

20 augustus 2019 - HRTech Redactie

Met veel genoegen kondigen we de nieuwe partnerschap tussen Talentsoft en HRTech Review aan. Talentsoft is een toonaangevende en innovatieve speler in het Talent Management domein van HRTech in Europa en ondersteunt met deze samenwerking de doelstellingen van HRTech Review. 


15 augustus 2019 - HRTech Redactie

Veruit de grootste HR Tech beurs in Europa is wel de dit jaar 20-jaar bestaande Zukunft Personal Europe in Keulen. Met 450 presentaties, bijna 800 bedrijven waar je langs kunt gaan en een verwacht aantal van 18.000 bezoekers over 3 dagen is het wel nodig je een beetje voor te bereiden. Wij zetten de belangrijkste punten voor Nederlandse bezoekers op een rij, hoewel het hier zeker helpt als je Duits kunt verstaan en spreken.


13 augustus 2019 - HRTech Redactie

Heb je meer werk dan tijd? Twijfel dan niet; neem mensen aan. Een goed team is dé factor van exponentiële groei. In dit boek van de redactie van Sprout worden ervaringen gedeeld van scale-ups en de HRTech tools die ze daarbij gebruikten. Dit boek staat vandaag 12 dagen keihard bovenaan in de Management Boek bestsellerlijst.


5 augustus 2019 - HRTech Redactie

In een economie waar alles in de digitale wereld plaatsvindt, is de ontwikkeling van bedrijven, managers en hun werknemers ook steeds meer gestoeld op digitale mogelijkheden. Toch zijn de mogelijkheden van digital learning nog verre van verkend. Sterker nog, hoewel veel bedrijven er mee bezig zijn, hebben de meeste bedrijven amper een idee wat ze hiermee nou eigenlijk aan het doen zijn.


31 juli 2019 - HRTech Redactie

De van oorsprong Amsterdamse recruitment software leverancier Harver heeft een nieuwe ronde investeringsgeld opgehaald via het Amerikaanse Insight Partners voor verdere internationale expansie. Het kantoor in New York telt inmiddels 21 medewerkers en in Sri Lanka is de ontwikkelclub met 20, naast de 60 mensen in Amsterdam.


30 juli 2019 - HRTech Redactie

Onze partner Qhuba is een samenwerking aangegaan met recruitment start-up Likewise.ly. Deze app wordt door een kandidaat gebruikt om vacatures te zoeken, maar voor daadwerkelijk te solliciteren is er eerst een cultuurtest om te kijken of je wel bij de organisatie gaat passen. De sollicitatie via de app gebeurt vervolgens met een video.


23 juli 2019 - HRTech Redactie

Na de introductie van onze eigen HRTech Arena in januari dit jaar is vorige week een tweede Arena gepubliceerd door ZiPconomy, de ZiParena. Deze arena is in samenwerking met HRTech Review ontwikkeld en geeft inzicht in de marktpartijen in de wereld van inhuur van flexwerkers. Ook zijn daarin natuurlijk genoeg Tech partijen te vinden.


22 juli 2019 - HRTech Redactie

Als je tot de zomer hebt gewacht om bij te lezen dan vindt je hier de beste en meest gelezen artikelen op onze site van het eerste half jaar. Het onderwerp AVG/GDPR staat wederom erg hoog, net als vorig jaar, en hulp bij het selecteren van HR Tech wordt gewaardeerd.


20 juli 2019 - HRTech Redactie

Natuurlijk gebruiken we zelf bij HRTech Review ook graag de nieuwste technologie. Vandaag lanceren we onze nieuwe chatbot "Nerdie", rechtsonder op de homepage. Die helpt je enerzijds de weg te wijzen op onze site, anderzijds dient hij ook ter inspiratie voor wat je tegenwoordig met moderne techniek relatief snel kunt bereiken.


14 juli 2019 - HRTech Redactie

Scale-up 2DAYSMOOD uit Utrecht heeft €360.000 vers kapitaal opgehaald om Nederland gelukkiger te maken op het werk. Door te meten op allerlei 'zachte' gevoelens komen problemen rond de werksfeer eerder naar boven waardoor je sneller moet kunnen bijsturen.


11 juli 2019 - HRTech Redactie

Een tweede en derde overname in HRTech Nederland deze week, en weer een Scandinavische partij. Visma is inmiddels een bekende speler na de overname van Raet in 2017. Zij nemen zowel de 'suite' speler HR2Day over als de verzuim specialist Dotweb.


9 juli 2019 - HRTech Redactie

De Nederlandse onboarding app Talmundo, opgericht door de Belg Stijn de Groef, is overgenomen door de scandinavische HR Nordic Group, die wordt ondersteund door investeerder Verdane Capital. Hiermee wordt de uitbreiding van Talmundo in Europa verder versneld.


9 juli 2019 - HRTech Redactie

De NPS staat voor Net Promotor score en is een relatief jonge manier om klanttevredenheid te meten die vanuit de VS ook in Europa is aangeslagen. Marketing gerichte organisaties kunnen pronken met een NPS score van 100 als in feite alle klanten hen aanbevelen aan anderen. Kunnen mens gerichte organisaties al pronken met een eNPS van 100?


8 juli 2019 - HRTech Redactie

Onze missie is om HR professionals, gebruikers van HR technologie, te helpen passende en innovatieve HRTech oplossingen te vinden. Tijdens de training "Aan de slag met HR Tech" geven we naast basisbegrippen in HR Tech ook samen invulling aan de begrippen agile selecteren en implementeren. Zo ben je een stuk beter voorbereid op je volgende HR project.


4 juli 2019 - HRTech Redactie

HR ontwikkelingen zitten in nieuwe technieken, maar ook in hele nieuwe concepten. Tijdens de Recruitment+Talent Tech Demo_Day kon je ontdekken hoe die ontwikkelingen sourcing en recruiting op z’n kop gaan zetten.


2 juli 2019 - HRTech Redactie

Soms kan het zo simpel zijn als de naam van een concept aan te passen om een gedragsverandering te realiseren. Een aantal HR experts kwamen met de term ‘performance support’ om de term ‘performance management’ te vervangen. En dan krijg je ook andere tools om die ‘support’ te kunnen geven.


27 juni 2019 - HRTech Redactie

De wereld van HRTech is behoorlijk omvangrijk, zelfs al in ons kleine landje. Met een community van HRTech Experts willen wij die wereld voor HR professionals transparanter maken. Woensdag 19 juni kwam een deel van die experts samen en werd de 'Insight' community gelanceerd. Een tool achter de website waar we nog beter kennis met elkaar kunnen delen om antwoorden te vinden voor HR. Dus als je een vraag hebt over HRTech, we helpen graag!


25 juni 2019 - HRTech Redactie

In onze serie over HRTech Taal deze keer in deel 6 meer over de AVG en GDPR. Iedereen heeft ondertussen wel gehoord van op zijn minst een van deze termen, maar wat is nu de impact op HR en vooral op HRTech. Een van de termen uit de GDPR is 'privacy by default' die je tevens dwingt om processen simpeler te maken.


20 juni 2019 - HRTech Redactie

HR heeft veel data, vaak meer dan andere afdelingen. Die data bevat een schat aan informatie. Want in feite is het een verzameling van vele persoonlijke verhalen. Om er iets mee te kunnen moeten we de samenvatting schrijven. Maar hoe? En waar begin je? Tijdens de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 in Utrecht kon je tools ontdekken waarmee je de data in je organisatie voor je laat werken.


18 juni 2019 - HRTech Redactie

Ook zelfstandigen zijn kandidaten voor een opdracht. Hun candidate experience blijft nog achter bij die van kandidaten voor vaste functies. Tijdens HR Horizon 2019 op 13 juni werden de resultaten uit het onderzoek van ZiPconomy gepresenteerd.


13 juni 2019 - HRTech Redactie

“De Recruitment+Talent Tech Demo_Day in Utrecht is twee keer zo groot als vorig jaar” vertelt mede-organisator Mark van Assema. HR professionals ontdekken tijdens deze dag welke tools hun leven gemakkelijker kunnen maken. Tools die inzicht geven in je personeelsbehoefte over 5 of 10 jaar. Tools die een seintje geven als talent dreigt weg te lopen.


11 juni 2019 - HRTech Redactie

In dit vijfde deel over terminologie in HRTech bespreken we verschillende vormen van robotisering en de impact ervan op HR. Dit zit vooral in 'de business' die HR ondersteunt, maar natuurlijk ook bij HR zelf.


7 juni 2019 - Linda de Jong

Gisteren 6 juni 2019 was de Recruitment+Talent Tech Demo_Day in Utrecht. In dit blog van Linda de Jong lees je de eerste indrukken en meer over haar eigen Tech Talk die liet zien hoe je HR data kunt koppelen aan je HR strategie.


6 juni 2019 - HRTech Redactie

Vandaag wordt tijdens de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 in Utrecht de tweede editie van de HRTech Arena gepresenteerd. Als je daar vandaag bent neem je een gratis poster met de Arena mee naar huis. Ben je daar niet dan kun je hem wel vanaf vandaag gratis downloaden.


3 juni 2019 - HRTech Redactie

Dat Onboarding ondertussen de aandacht van HR heeft getrokken is wel duidelijk. Het is na recruitment marketing de tweede stap in de employee life cycle om employer branding vorm te geven. Pace Onboarding voegt in dat proces een extra element van credits opbouw met een webshop toe.


  Nieuwsarchief