Nieuws


Pagina 1 van 13  >  >>

6 augustus 2020 - HRTech Redactie

HRM in de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór en dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Inhuur en Arbeid, werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid. Inclusief meer dan 10 #HRTech tools voor de overheid!


4 augustus 2020 - HRTech Redactie

Zeggen dat technologie de wereld heeft veranderd is een understatement. De impact van de digitale ontwikkeling op onze economie, op de arbeidsmarkt en ons dagelijks leven is onnoemelijk groot. Toch zijn er veel organisaties die nog niet echt optimaal profiteren van de kansen die een digitale transformatie biedt, blijkt uit een artikel door McKinsey.


30 juli 2020 - Bonte Bij

Een HR-strategie realiseer je door optimale inrichting van de HR-processen ondersteund door e-HRM systemen. In dit artikel geeft Bas Driel van Bonte Bij hulp bij het ontwerpen van de HR-processen met 10 ontwerpprincipes.


23 juli 2020 - HRTech Redactie

Amity is een bedrijf met Aziatische roots, dat al bijna een decennium lang een grote bijdrage levert aan de voortdurende evolutie van HR Tech. Nu drie HR Tech bedrijven, waaronder Eko, zich hebben aangesloten bij Amity kan het samenwerk of collaboration platform een nieuwe stap zetten. Een stap waar met name bedrijven die nog in het begin van hun digitale transformatie zitten veel aan kunnen hebben.


21 juli 2020 - HRTech Redactie

Discriminatie is altijd al een moeilijk onderwerp geweest, maar de Black Lives Matter beweging lijkt echt iets in beweging te zetten. Het onderwerp wordt opgepakt niet alleen als het gaat over ras, maar ook over geslacht, leeftijd en afkomst. Zo kondigt Google aan vergaande maatregelen te nemen die, gezien hun dominantie als zoekmachine, impact gaan hebben op ieders Employer Branding aanpak.


16 juli 2020 - Bonte Bij

Door HR-selfservice verandert het vak van personeels- en salarisadministrateur. Invoer is steeds minder nodig maar kennis blijft cruciaal. De functie verandert van administrateur naar procesexpert, en de samenwerking met functioneel beheer wordt intensiever. Ook de rol van HR-advies wijzigt. HR-selfservice zorgt voor een grote verandering en heeft aanzienlijke invloed op het organisatorisch ontwerp van HR. In veel gevallen zullen medewerkers de nieuwe rollen op kunnen pakken, maar het is duidelijk dat deze rollen wel om andere skills en vaardigheden vragen.


14 juli 2020 - HRTech Redactie

Een van de belangrijkste uitgangspunten van stichting Velocity Network en het Internet of Careers dat ze opzetten is de bescherming van de online identiteit van werkenden. Via het gesloten netwerk bepalen mensen zelf wat er met hun data gebeurt. Dit is allemaal mogelijk dankzij Self Sovereign Identity, dat model stond voor de creatie van het netwerk.


9 juli 2020 - HRTech Redactie

Vanuit de passie voor HR Tech en het zijn van ‘Smart HR Ambassadeur’ is Niels betrokken om een bijdrage te leveren aan nieuwe inzichten, kennis, ervaring, ideeën én deze uit te dragen. Voor de digitale transformatie is een fundamentele nieuwe manier van denken vereist over wat HR doet en hoe de werkzaamheden van HR zijn ingeregeld om te presteren: Smart HR!


7 juli 2020 - HRTech Redactie

Stipt op de eerste dag van de versoepeling van de corona maatregelen, woensdag 1 juli, was het lanceringsevent van de scale-up MoovOne uit Frankrijk die hun Nederlandse kantoor openden. Ze bieden een digitale coaching tool, met daarachter menselijke coaches, aan al meer dan 200 klanten.


6 juli 2020 - HRTech Redactie

Bonte Bij is een veelkleurige club van zelfstandige professionals met uiteenlopende achtergronden. In die verschillen versterken ze elkaar. Net als bijen zijn ze vrij en onafhankelijk om te vliegen maar komen ze altijd weer samen in de ‘korf’ waar ze hun vracht aan ervaring, expertise en kennis delen. Met elkaar, en vanaf nu ook met ons.


2 juli 2020 - Vroom HR

HR afdelingen draaien overuren in deze crisistijden. De omzet valt terug, medewerkers proberen thuis te werken, aandeelhouders willen kosten besparen, teams willen samenwerken en managers pushen op resultaat. En dat terwijl medewerkers zich niet kunnen focussen. Zij leggen de prioriteit bij het gezin of willen juist nu investeren in hun kennisontwikkeling.


30 juni 2020 - HRTech Redactie

Sinds deze maand is Vincent Peskens als specialist in HRTech voor Tijdregistratie aangesloten bij onze community. Hoewel tijdregistratie vanuit HR als niche is op te vatten kun je met handige tools veel alledaagse praktische en salaristechnische uitdagingen oplossen. Door invoering van een tijdregistratiesysteem met de juiste koppelingen leg je de basis voor optimaal beheer van contracturen en kostenbesparing.


29 juni 2020 - HRTech Redactie

Dat de Blockchain revolutie zijn intrede zou maken in de HR leek een kwestie van tijd. Het Internet of Careers moet de definitieve doorbraak betekenen, en wellicht een permanente verandering van het HR landschap. Grote HRTech partijen als Unit4, Cornerstone, SAP, HireRight, Sumtotal en Upwork zijn al ingestapt.


22 juni 2020 - HRTech Redactie

Helaas niet naar Parijs, maar we waren er toch bij, Club Talentsoft op 16 juni jongstleden. Het jaarlijkse event voor klanten, partners en andere geïnteresseerden werd geheel digitaal ondersteund met een handig platform, waar je ook nu nog steeds terecht kunt. We geven een aantal hoogtepunten vanuit Nederlands oogpunt en zoeken uit hoe de nieuwste overname van Crafty past in de toekomstvisie van Talentsoft.


18 juni 2020 - HRTech Redactie

Je zoekt een HR-tool die goed aansluit bij je organisatie. Waar begin je? En hoe maak je een goede keuze? Er zijn zo veel verschillende aanbieders, systemen en pakketten. #HRTech Review presenteert maandag 22 juni een toolkit om je te helpen. En dan zou je zo maar kunnen uitkomen bij een tool waar je nooit aan had gedacht.


16 juni 2020 - HRTech Redactie

De Belgische mediagroep Mediahuis investeert 5 miljoen euro in Lepaya, een Nederlandse scale-up gespecialiseerd in het aanbieden van 'blended soft skill' trainingen. De kapitaalinjectie zal Lepaya in staat stellen om de voorziene groeiplannen versneld door te zetten. Mediahuis zet met deze investering een nieuwe stap in haar diversificatiestrategie.


11 juni 2020 - Belmondo

Eigenlijk geven we elkaar de hele dag door feedback, soms zonder dat we het door hebben. Logisch, waarom zou je complimenten en verbeterpunten ook opsparen tot een bepaald, officieel moment in het jaar? Het is juist fijn meteen te weten wanneer je iets goed doet en wanneer iets beter kan. Continue feedback lijkt de nieuwe norm nu steeds meer organisaties dit inzetten.


8 juni 2020 - HRTech Redactie

Het is misschien niet de eerste groep waar je aan denkt als je op zoek bent naar HR advies / consultancy, maar accountants spelen een steeds grotere rol in deze markt, vooral voor het MKB. En aangezien het MKB de grootste werkgeversgroep van Nederland is hebben we ook accountants toegevoegd aan onze consultancy gids.


4 juni 2020 - HRTech Redactie

Het HR Tech landschap is een gevarieerd landschap met technologie voor veel verschillende doeleinden. HR-managers kennen de grote spelers in dat landschap wel, maar op basis van data-netwerkanalyse kun je andere inzichten krijgen in welke technologieën het meest invloedrijk zijn. Op basis van zo’n analyse, deelde Adam David Mckinnon op MyHRFuture vier inzichten.


2 juni 2020 - HRTech Redactie

High performance teams veroveren de werkvloer, ook buiten IT. HPT’s zijn multidisciplinaire teams die op basis van een beproefde aanpak specifiek zijn samengesteld om een bepaald doel te realiseren. In deze teams werken mensen met verschillende profielen en achtergronden. Snel resultaat is de drijvende kracht achter de populariteit van HPT's.


28 mei 2020 - HRTech Redactie

Welzijn is voor HR een heet onderwerp, zeker als verlengde van duurzame inzetbaarheid. Maar hoe kom je erachter hoe het echt met je medewerkers gaat, want een enquête of test invullen is te manipuleren. Wat nu eens als je gezichtsuitdrukkingen kan meten?


26 mei 2020 - HRTech Redactie

Het coronavirus heeft letterlijk de wereld op z'n kop gezet. Ook die van recruitment. Was selectie via video tot half maart nog iets om expats te werven, vandaag de dag zet 90% van de werkgevers en bureaus dit in. En net als dat we nu al spreken over meer thuiswerken na de coronacrisis, zal binnen recruitment de inzet van tooling ook blijvend zijn.


25 mei 2020 - Juliette de Swarte

Je zoekt een HRTech tool die goed aansluit bij je organisatie. Waar begin je? En hoe maak je een goede keuze? Er zijn zo veel verschillende aanbieders, systemen en pakketten. #HRTech Review lanceert op 22 juni een selectietoolkit, waarmee je filtert op een HRTech tool  dat bij jouw organisatie past. En dan zou je zo maar kunnen uitkomen bij een applicatie waar je nooit aan had gedacht. Mark van Assema vertelt.


21 mei 2020 - HRTech Redactie

De Nederlandse investeringsmaatschappij CNBB Venture Partners heeft een investering van meerdere miljoenen euro’s gedaan in Wyzetalk, een snelgroeiend bedrijf voor digitale werknemersbetrokkenheid. Het is na Flex-Appeal de tweede partij met dergelijke tooling waarin CNBB investeert. In het Samenwerken domein van de #HRTech Arena kan het daarmee gaan concurreren met partijen als Speakap, Eko en Smarp.


20 mei 2020 - eelloo

Opstarten en doorwerken tijdens de coronacrisis. Hoe doen we dat gezond, productief en verantwoord? Hoe kunnen we slim om covid-19 heen werken? De NSvP heeft in samenwerking met eelloo (Siebren Houtman), Ton Wilthagen (Universiteit Tilburg) alvast 65 innovatieve en werkbare oplossingen in beeld gebracht gekoppeld aan een beroepenmonitor.