Webinarweek


HRTech webinarweek 169

Van 7 t/m 11 november 2022 vindt de HRTech Webinarweek plaats. Voor deze week hebben wij HRTech organisaties uitgenodigd om hun visie op actuele HR thema's te delen en te vertellen hoe zij hier oplossingen voor bieden. Hieronder vind je beschrijvingen van alle sessies en kun je je inschrijven. 

Partner worden?

Wil je partner worden van de HRTech Webinarweek en met jouw organisatie ook een webinar verzorgen? Neem dan contact op met onze collega Narada Bouwland via sales@hrtechreview.nl of 06 - 39 04 12 13.


Klik hier om je in te schrijven voor alle sessies


Van klassiek MTO naar sturen op engagement (6)

Hebben jouw HR processen rondom AFAS veel handwerk? 

Wist je dat je repeterende werkzaamheden kunt laten verdampen? En daarmee de werkdruk voor je HR-team kunt verlagen? Hjalmar Schel van IJK gaat vertellen over de inzet van HR automation en het automation- en koppelplatform HubBI. Hiermee automatiseer je gegevensbewerkingen voor AFAS en wissel je eenvoudig gegevens uit tussen AFAS en andere systemen.

Inschrijven


1

Hoe verhoog je betrokkenheid op een effectieve manier?

Stefan Op de Woerd, Managing Director van Dialog, vertelt je in dit webinar wat employee experience nou eigenlijk is; hoe je dat doet; hoe je stuurt op engagement en welke tools je daarbij het best ondersteunen.

Inschrijven


 2

 Flowsparks showcase en klantcases

Merk je ook dat het ontwikkelen van e-learning van je vraagt om heel veel verschillende vaardigheden in huis te hebben? Denk aan technische; didactische en grafische vaardigheden. Dat is niet meer nodig met de Flowsparks e-learning oplossing.
Tijdens dit webinar neemt Tijs van Straten je mee in de Flowsparks showcase. Zo worden Learning Formats, Smart Templates en Smart Programs toegelicht. Tevens zullen er een aantal klant cases getoond worden.

Inschrijven


4

Ontdek hoe de CE Marktplaats helpt bij toegang tot talent

Er zijn verschillende manieren je toegang tot tijdelijk talent te vergroten, waaronder marktplaatsen. Die zijn er in allerlei geuren en kleuren. Christophe Van Gysel van Connecting Expertise gaat vertellen over de CE Marktplaats die toegang geeft tot meer dan 5 000 dienstenleveranciers.

Inschrijven


Van klassiek MTO naar sturen op engagement (12)

Behoefte aan een totaal overzicht van alle mensen?

Een goed begin om de kloof tussen vast en flex te verkleinen is het creëren van een totaaloverzicht. Mikan Huppertz en David Smeins van YOUSEEQ gaan vertellen over Olli VMS, een totaal oplossing voor de inzet van personeel waarin fixed en flex samen komen en gemanaged worden in een centraal systeem.

Inschrijven


Van klassiek MTO naar sturen op engagement (11)

Zit er weerstand in jouw organisatie? 

Krijg jij jouw collega’s moeilijk mee in veranderingen? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen als het gaat om verandermanagement? Verandering (in het algemeen) vraagt veel van mensen. Daarom is het belangrijk dat dit proces de juiste aandacht krijgt en dat het goed wordt begeleid. In dit webinar geven Britt Versteegh en Marije van Amstel een kijkje in de keuken van Kirkman Company en hoe zij verandertrajecten aanpakken. Ze geven ook concrete tips over hoe je een succesvolle verandering realiseert.

Inschrijven


3


Draagt jouw HR gesprekscyclus bij aan behoud van mensen?

Op het moment gaat er veel aandacht uit naar het werven van nieuw personeel. Maar hoe zorg je dat je personeel ook behoudt? Wordt bijvoorbeeld de HR gesprekcyclus bij jouw managers en medewerkers ook als demotiverend en controlerend ervaren?

Onderzoek toont aan dat 'persoonlijke groei' de belangrijkste drijfveer is voor medewerkers. Miente Bakker van Talent Management Solutions gaat in dit webinar in op hoe je met de Teampeak App op een laagdrempelige wijze je starre HR gesprekscyclus kunt vervangen door een methodiek die motiveert en groei oplevert.

 Inschrijven


6

Medewerkers diepgaand verbinden met elkaar én met de organisatie

Dat is de uitdaging voor HR en managers op het moment. Hybride werken, een VUCA omgeving en (stil) vertrek van medewerkers vergroten deze uitdaging. Oude technologie zoals een engagement survey lost deze uitdaging niet meer op. Maurik Dippel van CircleLytics Dialogue vertelt hoe je ervoor zorgt dat je in dialoog kunt zijn en blijven met medewerkers. Er worden ook concrete cases gedeeld van Philips en IKEA tot het SpaarneGasthuis en het Ministerie van VWS. 

Inschrijven


 

Van klassiek MTO naar sturen op engagement (13)

De wetenschap van het aannemen van de juiste persoon

Iemand vinden is al moeilijk, maar als iemand niet op de lange termijn slaagt binnen de organisatie, is het zonde van de moeite. Ga je hierbij af op je fingerspitzengefühl? Of wil je zeker weten? In dit webinar laat Lolle Schakel van GITP zien hoe je met het krachtenmodel en de succes score van Easy Select ervoor kunt zorgen dat je betere beslissingen neemt.

Inschrijven