Nieuws


Pagina 1 van 3  >  >>

24 november 2021 - HRTech Redactie

Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt Dialog over. Deze Utrechtse HRTech scale-up biedt een online platform voor performance- en talentmanagement. Hiermee breidt Visma haar palet aan finance en hr tooling oplossingen weer verder uit, na eerdere overnames van o.a. Nederlandse HRTech partijen NMBRS, Raet, Plusport, HR2Day en Yuki.


12 november 2021 - HRTech Redactie

Stel je eens voor dat je een persoonlijke leercoach krijgt aangereikt. Hij biedt leermodules die speciaal voor jou zijn klaargezet door een kunstmatig intelligent systeem. Het is perfect afgestemd op jouw skills, ontwikkelingen en stappen die je wilt maken. En geeft je hapklare leermodules wanneer die voor jou relevant zijn. Wil je een nieuwe stap maken? Het toont vacatures en geeft aan welke skills je daar eventueel nog voor moet ontwikkelen. Deze leercoach werd afgelopen week gelanceerd en heet Cornerstone Xplor. 


3 november 2021 - Cornerstone

Cornerstone OnDemand, Inc. heeft een nieuw logo en heeft gelijk de release aangekondigd van zijn nieuwste innovatie, Cornerstone Xplor. Het is een cruciale component in de visie van het bedrijf op een nieuw system of work, en maakt persoonlijke groei mogelijk door een volledig geïntegreerd en hypergepersonaliseerd traject van leren, ontwikkeling van vaardigheden, groei en loopbaanmobiliteit te faciliteren.


28 juni 2021 - HRTech Redactie

Op 15 juni vond ons seminar plaats over de synergie tussen Engagement en Performance Management initiatieven. De link lijkt helder, des te hoger de betrokkenheid bij de organisatie, en organisatiedoelen, des te beter de prestaties van individuen en teams. Met een aantal presentaties en een paneldiscussie kun je nieuwe inspiratie opdoen.


6 mei 2021 - Melle Vroom

De “HR-Cyclus” is een gekend begrip in HR-land. Er zijn in het verleden verschillende vormen geprobeerd met uitgebreide beoordelingsprocessen en lange invulformulieren. Eigenlijk leverde dat veel minder op dan HR hoopte, dus het is tijd om terug naar de basis te gaan. Met gewoon een ‘goed gesprek’, en daar natuurlijk wel iets over vastleggen, kom je veel verder.


1 april 2021 - AG5

High performers zijn erg belangrijk voor het succes van een organisatie. Het zijn de medewerkers die net wat meer kunnen dan de rest of altijd bereid zijn om een stapje extra te zetten voor je bedrijf. Maar hoe herken je een high performer? En hoe haal je het beste uit zijn of haar bijzondere kwaliteiten? Jochem, business development manager bij AG5, legt het uit.


8 maart 2021 - HRTech Redactie

Bij de Virtual HR innov & tech Day 2021 begon de dag met pitches van 8 jonge #HRTech spelers die streden om deze titel. De winnaar van dit jaar is JiGSO, een HR Analytics oplossing met een AI motor om Workforce Planning te verbeteren. De winnaars van voorgaande edities, Talmundo, Officient en MobieTrain, hebben ondertussen de scale-up fase bereikt en zijn daarmee bewezen successen geworden. Ook tussen de andere zeven deelnemers zitten interessante spelers...


14 januari 2021 - HRTech Redactie

Tijdens de debinarweek 2020 nam Jaap Jan van Assen ons mee in de eelloo technologie en waarom deze zo geschikt is voor agile werken. eelloo adviseert om werk rond het talent en de skills van mensen te organiseren, zodat iedereen maximaal waarde kan leveren. De eelloo technologie helpt hierbij: niet alleen om de mens centraal te stellen, maar ook om goed inzicht en overzicht op de agile organisatie te krijgen. Een bijzonder actuele manier van werken met passende software en daarom een aanrader om dit debinar terug te kijken. 


14 november 2020 - HRTech Redactie

Aan het eind van het jaar moeten HR en de leidinggevenden weer aan de slag met de jaarlijkse beoordelingscyclus. Maar de Coronacrisis heeft alles overhoop gehaald. Kun je medewerkers nog beoordelen op basis van afspraken die gemaakt zijn aan het begin van dit roerige jaar? En wat is dan wél de juiste aanpak? Daarover ging het online congres Beoordelen & Performance van HR Academy op 7 oktober jl.


12 november 2020 - Talentsoft

De crisis heeft het spel voor HR veranderd. Het is nu nog belangrijker ervoor te zorgen dat elke nieuwe medewerker of interne kandidaat de beste match is voor een functie of intern project. Maar hoe? Tijdens de debinarweek van #HRTech Review presenteren Henry Wijngaarden en Rainier Gfeller hoe Talentsoft u kan helpen, met behulp van Talent Profile, Talent Marketplace en AI Matching-oplossingen.


9 november 2020 - HRTech Redactie

Op 23 november gaat de vierde #HRTech debinarweek van start. Deze wil je niet missen! Waarom niet? Het wordt een interessante week met 18 partijen die alles vertellen over het inrichten van een succesvolle Talent Marketplace. Ideaal voor HR professionals om de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Talent Marketplace te volgen en om HRTech tools met elkaar te vergelijken. 


5 november 2020 - Wilma Straatman

Blij als koeien in de wei dat we nog een fysieke bijeenkomst konden hebben voor de deelnemers van de Data Driven HR community van RUMBOLD op 8 oktober. Ruime opzet, inspirerende locatie en een geweldig thema “AI en interne mobiliteit” dat werd begeleid door HRTech Expert Wilma Straatman.


12 oktober 2020 - Cornerstone

De langverwachte "toekomst van werk" kwam onverwachts begin 2020. Werkgevers voltooiden jaren van verwachte digitale transformatie in slechts een paar korte weken. Veel medewerkers werkten voor het eerst volledig op afstand en we zagen uit de eerste hand het belang van de skills van de toekomst. Een uitgebreid onderzoek door Cornertstone.


15 september 2020 - AG5

Technologie en digitalisering veranderen de samenleving waarin we leven in snel tempo. Omdat machines en nieuwe technologieën ons verlossen van repetitieve taken, worden andere menselijke vaardigheden steeds belangrijker. L&D zou nu juist moeten gaan over het ontwikkelen van skills in deze 3 categorieën.


1 september 2020 - HRTech Redactie

Het jaarlijkse partner- en klantenevent van Cornerstone heet Convergence. Dit jaar wordt het een speciale 'Unbound' versie, die op 3 continenten tegelijk, 2 dagen achter elkaar, 16 en 17 september, maar helemaal gratis te volgen is. Na de recente overname van Saba is er dit jaar extra veel productnieuws te zien met de nieuwste Talent Management oplossingen.


18 augustus 2020 - Belmondo

Stel je voor dat je leeft in het voorjaar van 2021. Je denkt terug aan een jaar geleden, het moment dat we niet meer naar kantoor en school konden en we zoveel mogelijk binnen moesten blijven. De wereld leek stil te staan. Maar al gebeurde er weinig, terugkijkend was deze tijd toonaangevend voor medewerkers en organisaties.


11 augustus 2020 - HRTech Redactie

Te gast voor het webinar kanaal bij Effectory deelt Wendy van Ierschot, één van Nederlands bekendste #HRTech investeerders en vaste gast bij UNLEASH, haar visie op hoe leiders aan talent ontwikkelen voor hun organisatie. Want "Je beste talent is weg als je niets doet!"


7 juli 2020 - HRTech Redactie

Stipt op de eerste dag van de versoepeling van de corona maatregelen, woensdag 1 juli, was het lanceringsevent van de scale-up MoovOne uit Frankrijk die hun Nederlandse kantoor openden. Ze bieden een digitale coaching tool, met daarachter menselijke coaches, aan al meer dan 200 klanten.


22 juni 2020 - HRTech Redactie

Helaas niet naar Parijs, maar we waren er toch bij, Club Talentsoft op 16 juni jongstleden. Het jaarlijkse event voor klanten, partners en andere geïnteresseerden werd geheel digitaal ondersteund met een handig platform, waar je ook nu nog steeds terecht kunt. We geven een aantal hoogtepunten vanuit Nederlands oogpunt en zoeken uit hoe de nieuwste overname van Crafty past in de toekomstvisie van Talentsoft.


11 juni 2020 - Belmondo

Eigenlijk geven we elkaar de hele dag door feedback, soms zonder dat we het door hebben. Logisch, waarom zou je complimenten en verbeterpunten ook opsparen tot een bepaald, officieel moment in het jaar? Het is juist fijn meteen te weten wanneer je iets goed doet en wanneer iets beter kan. Continue feedback lijkt de nieuwe norm nu steeds meer organisaties dit inzetten.


8 juni 2020 - HRTech Redactie

Het is misschien niet de eerste groep waar je aan denkt als je op zoek bent naar HR advies / consultancy, maar accountants spelen een steeds grotere rol in deze markt, vooral voor het MKB. En aangezien het MKB de grootste werkgeversgroep van Nederland is hebben we ook accountants toegevoegd aan onze consultancy gids.


4 juni 2020 - HRTech Redactie

Het HR Tech landschap is een gevarieerd landschap met technologie voor veel verschillende doeleinden. HR-managers kennen de grote spelers in dat landschap wel, maar op basis van data-netwerkanalyse kun je andere inzichten krijgen in welke technologieën het meest invloedrijk zijn. Op basis van zo’n analyse, deelde Adam David Mckinnon op MyHRFuture vier inzichten.


2 juni 2020 - HRTech Redactie

High performance teams veroveren de werkvloer, ook buiten IT. HPT’s zijn multidisciplinaire teams die op basis van een beproefde aanpak specifiek zijn samengesteld om een bepaald doel te realiseren. In deze teams werken mensen met verschillende profielen en achtergronden. Snel resultaat is de drijvende kracht achter de populariteit van HPT's.


25 mei 2020 - Juliette de Swarte

Je zoekt een HRTech tool die goed aansluit bij je organisatie. Waar begin je? En hoe maak je een goede keuze? Er zijn zo veel verschillende aanbieders, systemen en pakketten. #HRTech Review lanceert op 22 juni een selectietoolkit, waarmee je filtert op een HRTech tool  dat bij jouw organisatie past. En dan zou je zo maar kunnen uitkomen bij een applicatie waar je nooit aan had gedacht. Mark van Assema vertelt.


21 mei 2020 - HRTech Redactie

De Nederlandse investeringsmaatschappij CNBB Venture Partners heeft een investering van meerdere miljoenen euro’s gedaan in Wyzetalk, een snelgroeiend bedrijf voor digitale werknemersbetrokkenheid. Het is na Flex-Appeal de tweede partij met dergelijke tooling waarin CNBB investeert. In het Samenwerken domein van de #HRTech Arena kan het daarmee gaan concurreren met partijen als Speakap, Eko en Smarp.