Nieuws


9 november 2020

De #HRTech Debinarweek 2020 wil je niet missen!


Op 23 november gaat de vierde #HRTech debinarweek van start. Deze wil je niet missen! Waarom niet? Het wordt een interessante week met 18 partijen die alles vertellen over het inrichten van een succesvolle Talent Marketplace. Ideaal voor HR professionals om de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Talent Marketplace te volgen en om HRTech tools met elkaar te vergelijken. 

Categorie: Recruitment flex, Recruitment, Learning & Development, Strategische personeelsplanning, Prestatiemanagement, Assessments & Matching, Engagement, Talent Journey, Talent Marketplace
Geschreven door: HRTech Redactie

De debinarweek is inmiddels achter de rug. Kijk hier alle debinars terug

HRTech-Review-Debinarweek-nov-2020

Wat is een debinar?

Even terug naar de basis. Wat is een debinar? Het is een demo webinar waarbij HRTech aanbieders hun product- en dienst oplossingen laten zien en de kijkers er vragen kunnen stellen. De debinars staan dit jaar in het teken van de Talent Marketplace.

De Talent Marketplace

We zien dat veel HR professionals interesse hebben in het bij elkaar brengen van recruitment en talent management om de instroom en doorstroom van alle mensen in de organisatie te optimaliseren. De laatste jaren, en nu zeker versneld door de coronacrisis, is er meer oog voor interne talentmobiliteit. Het bespaart niet alleen geld op werving, het stelt bedrijven ook in staat om expertise te vinden die vaak verborgen is in de organisatie. Daarnaast toont die bewuste aanpak van interne mobiliteit een sterk gevoel van betrokkenheid en verbondenheid bij de werkenden. Lees hier meer over onze visie op dit fenomeen en die van HRTech guru Josh Bersin.

De debinarweek is van 23 tot 26 november 2020

Reserveer alvast de week van 23 november tot 26 november in je agenda en zoek een fijne stoel. We hebben op maandag, dinsdag en donderdag de debinars van HRTech aanbieders gepland, waarin je alles hoort en ziet over het inrichten van de Talent Marketplace met bijbehorende tooling. Ideaal om je te oriënteren en aanbieders te vergelijken. 

Op woensdagochtend staat een paneldiscussie gepland over de Talent Marketplace met experts van VroomHR, Bonte Bij, Cloudwatch, Consultday en Kirkman Company. We bespreken een aantal stellingen, maar kunnen ook jouw vragen beantwoorden die je hebt over dit nieuwe concept binnen HR en #HRTech.

Welke aanbieders doen er mee?

We hebben dit jaar weer een mooie lijst met debinars kunnen samenstellen. Alle demo’s worden gepresenteerd vanuit de eindgebruikersrol en de employee experience staat dus voorop, niet de technische of HR insteek.

AG5 BonteBij cloudwatchConnecting-Expertise consultday Cornertstone CuriosityChangeDrives eelloo HROffice HRTechReview KirkmanCompany MobieTrainMoovOne Nedap picompany planbizzpro-unity TalentSoft VroomHR

Hoe werkt het?

Je kunt gratis deelnemen aan debinars naar keuze en de paneldiscussie. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina. Later de opname terugkijken kan als je bent ingeschreven! Na inschrijving ontvang je de agenda uitnodigingen voor de debinars in je mailbox. Elk debinar duurt maximaal een half uur. Je ziet de kern van een bepaalde tool in een demo van een specialist en je live vragen stellen is mogelijk.

Na deze week ben je volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen wat betreft de Talent Marketplace en heb je de tooling op dit gebied kunnen vergelijken. Dat wil je toch niet missen? 

Klopt, ik ben erbij >>

Deel dit artikel
Dit artikel is 675 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter