Nieuws


24 november 2021

Visma neemt ook performance management specialist Dialog over


Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt Dialog over. Deze Utrechtse HRTech scale-up biedt een online platform voor performance- en talentmanagement. Hiermee breidt Visma haar palet aan finance en hr tooling oplossingen weer verder uit, na eerdere overnames van o.a. Nederlandse HRTech partijen NMBRS, Raet, Plusport, HR2Day en Yuki.

Categorie: Prestatiemanagement, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

Na een hele reeks overnames van Nederlandse finance en HRTech leveranciers is het nu de eer aan Dialog. Hun vernieuwende visie op performance management, weg van de traditionele jaarlijkse HR-cyclus, heeft hiermee een mooie beloning gekregen.

Uit het persbericht

Dialog is in 2012 opgericht met als doel om het jaarlijkse administratieve ‘moetje’ - de HR-cyclus - radicaal te vernieuwen. Dialog ondersteunt medewerkers met het maken van een persoonlijk plan. Medewerkers gebruiken dit plan het hele jaar als ze bijvoorbeeld feedback vragen over hun prestaties aan collega’s en klanten. Het doel is om continu met elkaar in gesprek te blijven. Dialog ondersteunt organisaties zo om het maximale uit hun mensen te halen.

Meer dan honderd organisaties, waaronder NS Stations, Spar en de KNVB, zetten Dialog in om hun medewerkers te ondersteunen en ‘het goede gesprek’ te stimuleren. Dialog koppelt met alle bekende HR pakketten, om zo dubbele administraties te voorkomen.

“Dat we nu onderdeel zijn van Visma, zien we als geweldige kans om nieuwe markten te betreden”, zegt Stefan Op de Woerd, mede-oprichter van Dialog. “In veel organisaties gaat een hoop potentieel verloren door klassieke manieren van aansturen. Onze ambitie is om bedrijven te ondersteunen het beste uit hun mensen te halen met behulp van gebruiksvriendelijk online platform. De wijze waarop wij onze klanten helpen, zien we terug in de aanpak van Visma. Visma geeft bedrijven die ze overneemt de vrijheid om te ondernemen om zo hun bedrijfssucces te vergroten. En biedt ondersteuning als daar behoefte aan is. Dat spreekt ons erg aan.” Dialog zet als zelfstandig bedrijf, binnen de Visma-groep, de bedrijfsactiviteiten voort. 

“We bevinden ons in een historisch krappe arbeidsmarkt waarbij het binden en boeien van talent in vrijwel elk bedrijf een strategische prioriteit is”, zegt John Reynders, Area Director Benelux. “Dialog is de perfecte oplossing die organisaties in staat stelt om deze prioriteit te realiseren met een modern, gebruiksvriendelijk en flexibel platform. We zijn daarom blij en trots dat Dialog het succes wil uitbouwen binnen de Visma-familie. Dialog is een zeer waardevolle aanvulling op ons portfolio aan HR-software-applicaties en ik verwacht dat we veel van onze klanten blij kunnen maken met deze meerwaarde.”

Meer informatie

Deel dit artikel
Dit artikel is 368 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter