Nieuws


12 november 2020

De beste medewerkers identificeren - met uitgebreide talentprofielen en AI-matching


De crisis heeft het spel voor HR veranderd. Het is nu nog belangrijker ervoor te zorgen dat elke nieuwe medewerker of interne kandidaat de beste match is voor een functie of intern project. Maar hoe? Tijdens de debinarweek van #HRTech Review presenteren Henry Wijngaarden en Rainier Gfeller hoe Talentsoft u kan helpen, met behulp van Talent Profile, Talent Marketplace en AI Matching-oplossingen.

Categorie: Recruitment, Learning & Development, Prestatiemanagement, Corona, Talent Journey, Talent Marketplace
Geschreven door: Talentsoft

Talent Profile, Talent Marketplace en AI Matching

Welke tools kunnen niet alleen de harde kwalificaties maar ook de ambities van medewerkers in kaart brengen en deze koppelen aan functies, projecten en toekomstige opportunities?

Op maandag 23 november om 13.30u verzorgden Henry Wijngaarden en Rainier Gfeller van Talentsoft een debinar over dit onderwerp. Tijdens het debinar lieten ze zien hoe Talentsoft kan helpen, met behulp van Talent Profile, Talent Marketplace en AI Matching-oplossingen.

E-book: Digitale transformatie leiden en versnellen | Talentsoft

Talentsoft heeft een e-book geschreven over de versnelde digitale transformatie die organisaties door maken in 2020. En welke uitdagingen er op hun pad komen wat betreft Talent Management nu iedereen thuiswerkt. 

In het e-book vertellen Hedwig Klarenbeek, Manager HR Analytics & Services bij Jumbo Group Holding, en Mads Gammelgaard Tørnqvist, Head of Transformation & Leadership bij Bunker Holdings, over de veranderingen die hun bedrijven ondergaan hebben als gevolg van de coronacrisis. Hoe je bijvoorbeeld ieders vaardigheden en kennis op peil houdt als iedereen thuis werkt. En welke leiderschapsstijlen het meest effectief blijken in deze nieuwe situatie.

Download jouw exemplaar gratis op de website van Talentsoft >>

Deel dit artikel
Dit artikel is 666 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter