Nieuws


14 maart 2023

AG5 haalt 6 miljoen euro op in financieringsronde


AG5, het SaaS platform dat gebruikt wordt om werknemers hun skills en kwalificaties bij te houden, heeft zes miljoen euro opgehaald tijdens een nieuwe ronde investeringen. Vorig jaar ontving het bedrijf 1,2 miljoen euro van tech investeerder Peak. Sindsdien is AG5 exponentieel gegroeid en is de jaarlijkse winst verdriedubbeld. Peak investeert nu dus weer in AG5, samen met SaaS experts Headline en Acadian Ventures.

Categorie: Learning & Development, Prestatiemanagement, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

AG5 haalt 6 miljoen euro op in financieringsronde

Rick van Echtelt, oprichter en CEO van AG5, meldt dit nieuws op LinkedIn. De financieringsronde werd geleid door het Amerikaans-Duitse fonds Headline waar Peak en Acadian Ventures, een fonds specifiek gericht op worktech, ook aan meededen. Deze financiering geeft AG5 de kans om het platform verder te internationaliseren en ook om hun groei te bevorderen.

Van Echtelt vertelt in zijn bericht dat hij trots is op zijn team voor deze ontwikkeling vanwege hun toewijding, harde werken en passie om de skills gap te verkleinen voor frontlijnmedewerkers. Ook bedankt hij de klanten van AG5 voor hun inzet en voor het vertrouwen van het bedrijf.

Gerard Bergers van Bryder en Johan van Mil en Thijs Dijkman van Peak werden nog speciaal bedankt voor hun inzet en vertrouwen in deze financieringsronde.

Ten slotte verwelkomde Van Echtelt Jonathan Becker en Dominic Long-Innes van Headline en Thomas Otter en Jason Corsello van Acadian Ventures.

Lees hier meer over deze ontwikkeling van het bedrijf.

Deel dit artikel
Dit artikel is 348 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter