Nieuws


1 september 2020

Cornerstone Convergence Unbound Virtual Conference!


Het jaarlijkse partner- en klantenevent van Cornerstone heet Convergence. Dit jaar wordt het een speciale 'Unbound' versie, die op 3 continenten tegelijk, 2 dagen achter elkaar, 16 en 17 september, maar helemaal gratis te volgen is. Na de recente overname van Saba is er dit jaar extra veel productnieuws te zien met de nieuwste Talent Management oplossingen.

Categorie: On/-offboarding, Learning & Development, Prestatiemanagement, Assessments & Matching, Engagement, Talent Journey
Geschreven door: HRTech Redactie

Convergence 2020

Een Global, Unbound event

Het evenement van dit jaar is een beetje anders. Op 16 en 17 september brengt de geheel nieuwe, volledig virtuele Cornerstone Convergence Unbound de knapste koppen op het gebied van HR, Learning en Development bij elkaar om te onderzoeken hoe we het denken van gisteren kunnen herzien en vervangen door nieuwe perspectieven die nodig zijn voor onze nieuwe werkwereld. Deelnemers van over de hele wereld zullen een volledig gratis virtuele ervaring delen rond het thema van ongebonden denken in remote werken.

"We zijn er trots op ons jaarlijkse Convergence evenement aan te passen en alle innovatie en frisse perspectieven naar een virtuele ruimte te brengen", aldus Phil Saunders, CEO van Cornerstone. "Vrij van elke locatie, stad of schema, zal het evenement van dit jaar bedrijfsleiders over de hele wereld helpen het geheim te ontrafelen om in deze nieuwe wereld van werk te gedijen en een ongeëvenaarde ervaring voor hun mensen te creëren."

Dit speciale evenement biedt twee dagdelen met inspirerende keynotes en informatieve breakout-sessies, evenals leuke en boeiende netwerkactiviteiten. Deelnemers kunnen een gepersonaliseerde convergentie-ervaring opbouwen uit bijna 50 sessies, verdeeld over twee tijdzones. En als de eerste virtuele Convergence kunnen deelnemers vanaf elke locatie deelnemen aan de conferentie.

Hieronder stellen we 3 van de keynote speakers voor

Convergence Viola Davis

Trouw zijn aan jezelf - een gesprek met Viola Davis

Ter afsluiting van dag 1 op Convergence, bespreekt de Academy Award-winnende acteur, producent en filantroop Viola Davis hoe het volledig omarmen van je levensverhaal je kan helpen om buitengewoon te worden en de wereld te veranderen. Gebruikmakend van haar persoonlijke ervaringen opgroeien in extreme armoede, zal Viola vertellen waarom het volledig bezitten van je levensgeschiedenis is hoe je de wereld een betere plek kunt maken voor jezelf en anderen.

Na het winnen van een Academy Award, een Emmy Award en twee Tony Awards, is Viola de eerste zwarte actrice die de Triple Crown of Acting behaalde. Ze wordt ook algemeen erkend voor haar pleidooi voor en steun voor mensenrechten en gelijke rechten voor vrouwen en vrouwen van kleur. Viola zal je inspireren om kracht te putten uit je persoonlijke verhaal om je waarde te erkennen en trouw te blijven aan jezelf.

Convergence Adam Grant

Gevers nemen alles: een cultuur van productieve vrijgevigheid creëren met Adam Grant

Organisatiepsycholoog aan The Wharton School, auteur van vier bestverkochte boeken uit de New York Times en presentator van WorkLife met Adam Grant: een exclusieve TED-podcast sluit het evenement af als keynotespreker op dag twee van de convergentie.

De conferentie van dit jaar gaat helemaal over hoe u de conventies van gisteren kunt heroverwegen om een betere toekomst voor uw organisaties en uw mensen op te bouwen. Gebaseerd op een decennium van onderzoek en overleg met Fortune 500-bedrijven, stelt Adam Grant dat de best presterende organisaties degenen zijn die een ethos van kennis delen, helpen en mentorschap omarmen.

Convergence Emmanuel

Ongemakkelijke gesprekken met de Black Man webserie Emmanuel Acho

We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat Fox Sports Analyst & Author Emmanuel Acho zijn nieuwe webserie Uncomfortable Conversations with a Black Man naar Convergence brengt om uw vragen over ras, sociaal onrecht en het opbouwen van een meer inclusieve samenleving aan te pakken.

In zijn sessie zal Emmanuel uw vragen gebruiken om een openhartig gesprek over ras te leiden dat u zal helpen de strategie van uw organisatie - en uw persoonlijke benadering - te heroverwegen om de raciale kloof in onze wereld te dichten. Deze sessie op aanvraag - beschikbaar tijdens de tweedaagse conferentie - biedt een veilige plek voor ongemakkelijke gesprekken over ras met als doel u te begeleiden bij het creëren van een meer inclusieve werkplek.

Bold thinkers, Keynotes, Client spotlights en Product Tours

Op beide ochtenden van 16 en 17 september kun je je eigen programma stellen uit vele sprekers en demo's. Tijdens de lunch kun je netwerk bij ronde tafels, check-in's en workshops om zelf aan de slag te gaan. Bekijk het hele programma en schrijf je gratis in om bij deze wereldspeler in de Talent Management suites een kijkje in de keuken te nemen.

Alle HRTech aanbieders op een rij
Ben jij op zoek naar passenden en innovatieve #HRTech oplossingen? Gebruik dan onze HRTech Arena. Hierin vind je alle aanbieders per domein.

Deel dit artikel
Dit artikel is 810 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter