Nieuws


28 juni 2021

Engagement & Performance seminar | Samenvatting


Op 15 juni vond ons seminar plaats over de synergie tussen Engagement en Performance Management initiatieven. De link lijkt helder, des te hoger de betrokkenheid bij de organisatie, en organisatiedoelen, des te beter de prestaties van individuen en teams. Met een aantal presentaties en een paneldiscussie kun je nieuwe inspiratie opdoen.

Categorie: Prestatiemanagement, Engagement, Engagement
Geschreven door: HRTech Redactie

PerfEngJe kunt alle content terugvinden op de nieuwe dossier pagina over dit onderwerp. Ook zijn hier de meest relevante artikelen over dit gecombineerde onderwerp te vinden.

Daarnaast kun je onze HRTech arena op zoek naar point solutions voor Prestatiemanagement en voor Engagement specifiek of naar tools die beide juist combineren. Daarnaast zijn er ook brede HRTech 'suite' oplossingen met modules voor deze onderwerpen, waarbij engagement er nog niet altijd in zit. Je kunt in de lijst verder filteren en je eigen long list samenstellen.

Meer informatie over de sessies van ons seminar vind je hieronder.


Seminar Engagement & Performance | #HRTechReview

eellooDe juiste mensen met de juiste expertise op de juiste plaats

Je wil dat medewerkers zélf tevreden zijn over hun plek, en ook dat de organisatie als geheel tevreden is. Hoe organiseer je dit (digitaal)?

Met de online netwerktool Challenger ondersteunt eelloo de Nederlandse Spoorwegen bij de transitie die veel grote organisaties nu doormaken: van een hiërarchische structuur naar wendbare, mensgerichte verbanden – zoals scrumteams in agile organisaties. Die transitie vraagt om een nieuwe manier van overzicht houden: Wie heeft welke expertises en talenten? Welke ambities hebben mensen? Wie is er beschikbaar voor een extra project? Wie zitten er in de teams, en hoe verhouden die zich tot elkaar? De eelloo-netwerktool maakt dat – en nog veel meer – zichtbaar in een levend organogram. De netwerktool levert allerlei informatie op en verbindt mensen op de juiste manier aan werk, zodat ze hun talenten kunnen inzetten. Sara neemt je mee in de aanpak die eelloo hanteert bij de NS.

Een presentatie verzorgd door Sara Bakker van eelloo
Dagvoorzitter: Mark van Assema

Bekijk de presentatie van eelloo >>


Seminar Engagement & Performance | #HRTechReview

Dpo2Van bedrijfsdoelstellingen naar persoonlijke talentontwikkeling door alignment

Juist het koppelen van organisatie ontwikkeling aan persoonlijke ontwikkeling zorgt voor echte betrokkenheid bij medewerkers.

Een presentatie verzorgd door Jeroen Peeters van Dpo2
Dagvoorzitter: Mark van Assema

Bekijk de presentatie van Dpo2 >>


Seminar Engagement & Performance | #HRTechReview

FLOWSPARKSMet de juiste motivatie op weg naar betere prestatie

Ontwikkel e-Learning met impact voor een betere werkhouding en hogere betrokkenheid.

Ben je op zoek naar een manier om je medewerkers betrokken te houden bij de organisatie en het beste uit hun prestatie te halen? Ga dan zelf aan de slag met de ontwikkeling van e-Learning. Met de juiste aanpak verhoog je de (intrinsieke) motivatie en stoom je jouw medewerkers klaar voor de gewenste houding in de praktijk. Neem deel aan dit webinar en leer hoe je e-Learning ontwikkelt dat:

  • bewustwording creëert,
  • kennis overdraagt
  • én vaardigheden traint.

Zo zijn jouw medewerkers klaar voor de (nieuwe) praktijk. De inhoud van een online programma is telkens anders, maar de aanpak vrijwel gelijk. Of het nu gaat om e-Learning over veiligheid, onboarding, privacy, wet- en regelgeving of iets totaal anders, Marly voorziet je van de juiste basis.

Een presentatie verzorgd door Marly van Beuningen van FLOWSPARKS
Dagvoorzitter: Mark van Assema

Bekijk de presentatie van FLOWSPARKS >>


Seminar Engagement & Performance | #HRTechReview

CircleLyticsDoor dialogen met betrokken medewerkers naar een betere business performance

Met behulp van CircleLytics kun je eindelijk ‘in dialoog’ zijn met je  medewerkers, allen, of bijvoorbeeld een afdeling of team. Online, anoniem, simpel vanuit de cloud. Deelnemers hoeven niets te downloaden.

Ze doen mee via 3 stapjes: antwoord geven op de vragen (meestal beperkt tot 2-5), reageren anoniem op antwoorden van anderen, en mogen hun eigen antwoord opnieuw geven. Dit leidt tot een forse verdieping, draagvlak en echt luisteren. Naar medewerkers, en medewerkers naar elkaar. Het ‘waarom’ ontbreekt in engagement surveys, bij CircleLytics dialogen is dat juist de kracht. Met 150+ klanten en alle data staat keurig AVG-proof in Nederland.

Een presentatie verzorgd door Maurik Dippel van CircleLytics
Dagvoorzitter: Mark van Assema

Bekijk de presentatie van CircleLytics >>Seminar Engagement & Performance | #HRTechReview

PaneldiscussiePaneldiscussie

Onder leiding van gespreksleider en #HRTech Expert Joost de Zeeuw worden de belangrijkste lessen van het seminar samengevat en worden vragen beantwoord door de sprekers:

  • Roy van Bijsterveld - HRTech Expert
  • Maurik Dippel - CircleLytics
  • Sara Bakker - eelloo
  • Jeroen Peeters - Dpo2

Dagvoorzitter: Mark van Assema

Bekijk de paneldiscussie >>


Deel dit artikel
Dit artikel is 386 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter