Nieuws


11 september 2020 - HRTech Redactie

Afgelopen woensdag 9 september konden we, onder strenge corona maatregelen, toch weer eens met de community fysiek bij elkaar komen. Te gast in de tuin bij Kirkman Company spraken we over business development in corona tijden en de Talent Marketplace, onder het genot van een zomerse BBQ.


7 juli 2020 - HRTech Redactie

Stipt op de eerste dag van de versoepeling van de corona maatregelen, woensdag 1 juli, was het lanceringsevent van de scale-up MoovOne uit Frankrijk die hun Nederlandse kantoor openden. Ze bieden een digitale coaching tool, met daarachter menselijke coaches, aan al meer dan 200 klanten.


6 juli 2020 - HRTech Redactie

Bonte Bij is een veelkleurige club van zelfstandige professionals met uiteenlopende achtergronden. In die verschillen versterken ze elkaar. Net als bijen zijn ze vrij en onafhankelijk om te vliegen maar komen ze altijd weer samen in de ‘korf’ waar ze hun vracht aan ervaring, expertise en kennis delen. Met elkaar, en vanaf nu ook met ons.


8 juni 2020 - HRTech Redactie

Het is misschien niet de eerste groep waar je aan denkt als je op zoek bent naar HR advies / consultancy, maar accountants spelen een steeds grotere rol in deze markt, vooral voor het MKB. En aangezien het MKB de grootste werkgeversgroep van Nederland is hebben we ook accountants toegevoegd aan onze consultancy gids.


11 mei 2020 - HRTech Redactie

Ook het Club Talentsoft evenement is veranderd in een online event op 16 juni. Het motto van deze in Europa leidende Talent Management suite, is gelijk aangepast aan de nieuwe realiteit van werk en het middagprogramma is relatief kort, maar wel krachtig. Met het Nederlandse Jumbo als een van de klant cases, nieuwe product informatie en een knallende afsluiting door #HRTech goeroe Josh Bersin, over wie we regelmatig ook hier schrijven.


5 maart 2020 - HRTech Redactie

2020 is aangebroken, het laatste jaar van de meerjarenplannen van de meeste organisaties. Tijd voor nieuwe plannen dus. Waar moet je aan denken? Wat speelt er? Om organisaties te voorzien van een flinke dosis inspiratie trapte Frisse Blikken eind januari het jaar af met het evenement ‘What’s Next?!’ Hier een kleine terugblik op dat event en de uitreiking van de Fresh Award voor het beste klantproject van Frisse Blikken.


18 november 2019 - HRTech Redactie

Ondertussen hebben we een flinke groep met experts op het gebied van #HRTech verzameld en is ook een mooie vertegenwoordiging van de #HRTech aanbieders bij onze community aangesloten. In een steeds breder en complexer landschap is ‘verbinden’ het sleutelwoord voor de toekomst, tussen de mensen achter de tools en adviezen, met technische verbindingen tussen tools en met de HR professional eindgebruikers.


6 november 2019 - HRTech Redactie

Organisatie adviesbureau Kirkman Company is partner geworden van de #HRTech Review community. Met vele jaren ervaring in het transformeren van organisaties, zowel aan klant als medewerker zijde, brengt Kirkman een waardevolle toevoeging voor de missie van #HRTech Review.


29 oktober 2019 - HRTech Redactie

De Nederlandse HRTech aanbieder Daywize wordt partner van #HRTech Review. De organisatie heeft zichzelf al eens opnieuw uitgevonden en draait nu op een geheel nieuw ‘PaaS’ platform. Met Daywize verbinden we weer een partij die zich op het midden (en klein) bedrijf in Nederland richt en met hun suite een alternatief voor de grote partijen kan zijn.


20 augustus 2019 - HRTech Redactie

Met veel genoegen kondigen we de nieuwe partnerschap tussen Talentsoft en HRTech Review aan. Talentsoft is een toonaangevende en innovatieve speler in het Talent Management domein van HRTech in Europa en ondersteunt met deze samenwerking de doelstellingen van HRTech Review. 


23 juli 2019 - HRTech Redactie

Na de introductie van onze eigen HRTech Arena in januari dit jaar is vorige week een tweede Arena gepubliceerd door ZiPconomy, de ZiParena. Deze arena is in samenwerking met HRTech Review ontwikkeld en geeft inzicht in de marktpartijen in de wereld van inhuur van flexwerkers. Ook zijn daarin natuurlijk genoeg Tech partijen te vinden.


6 juni 2019 - HRTech Redactie

Vandaag wordt tijdens de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 in Utrecht de tweede editie van de HRTech Arena gepresenteerd. Als je daar vandaag bent neem je een gratis poster met de Arena mee naar huis. Ben je daar niet dan kun je hem wel vanaf vandaag gratis downloaden.


13 november 2018 - HRTech Redactie

Sinds enige tijd is Validata, voorheen CV-OK, partner van HRTech Review. In dit interview licht CEO Harm Voogt toe wat achtergrond screening is, het domein waarop zij bij ons in de gids zijn terug te vinden. 


13 juni 2018 - HRTech Redactie

Raet, marktleider op het gebied van HR Cloudoplossingen en HR dienstverlening, en Talentsoft, Europees marktleider op het gebied van Talentmanagement, kondigen vandaag een strategisch partnerschap aan. Door de integratie van de twee platformen kan er een complete end-to-end employee experience worden aangeboden: van core HR en payroll tot recruitment, competentiemanagement en learning.


23 april 2018 - HRTech Redactie

Sinds deze maand is ViaTask Software Partner geworden bij #HRTech Review. Zoals de naam al doet vermoeden kun je via de tools van ViaTask verschillende taken simpeler en sneller uitvoeren. Zo kun je met de applicatie ViaEmploy je contractmanagement voor arbeidscontracten digitaliseren. 


12 april 2018 - HRTech Redactie

De nieuwe software partner Nmbrs van #HRTech Review hanteert een ‘easy to connect’ strategie. Met ondertussen meer dan 85 standaard koppelingen is dat meer dan een marketing statement.


3 april 2018 - HRTech Redactie

Met veel genoegen maken Blue Carpet en #HRTech Review bekend een partnerschap aan te gaan. Blue Carpet wordt hiermee de eerste software partner van #HRTech Review.