Nieuws


11 november 2020

Total Workforcemanagement met nieuwe partner Nedap


Onze nieuwe partner Nedap Staffing Solutions benadert de wereld van planning tools vanuit een Integraal Talent Beheer benadering, waar vast en flex gelijk worden gesteld. Hun nieuwste tool Flux kun je direct eind deze maand tijdens onze debinarweek bekijken.

Categorie: Partnerschap, Dagplanning
Geschreven door: HRTech Redactie

NEDAPOok in de wereld van planning tools is het eigenlijk gek om onderscheid te maken tussen vast en flex werkenden, want die mensen werken in de praktijk dwars door elkaar heen. Nedap heeft dat principe van wat wij Integraal Talent Beheer noemen goed opgepakt en leggen in dit artikel uit wat dat voor hen betekent.

Eén systeem

De wereld om ons heen wordt alleen maar complexer. Daar waar vroeger nog prima in de regio een welvarende organisatie op te bouwen was, worden de mondiale invloeden alleen maar groter. Niet alleen door mondiale concurrentie, maar ook door andere variabelen. De complexiteit in de huidige 24 uurs economie komt ook bij de productie en distributie bedrijven terecht. Snelle levertijden en diversiteit van vraag maakt dat de fluctuatie naar producten niet langer alleen met vaste contracten en vaste medewerkers op te vangen is.

De symbiose tussen organisatie en uitzendorganisatie is dan ook niet meer weg te denken in het huidige tijdsbeeld. Gezien de ontwikkelingen in de wereld gaat dit alleen maar toenemen. Om die reden geloven wij ook niet langer in één systeem voor een organisatie. De toekomst zal zitten in een systeem dat de behoefte voor vast en flex kan faciliteren.

Expertise en Kracht

Nedap bestaat uit diverse marktgroepen, elk met een diep inzicht in de betreffende markt. De krachten van de diverse marktgroepen worden regelmatig gebundeld bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

De medewerkers van Nedap kenmerken zich door eigen initiatief, doorzettingsvermogen en persoonlijk ondernemerschap. In de platte organisatie krijgen zij de kans om zelf te ondernemen en technologie te ontwikkelen die ertoe doet.

Nedap Staffing Solutions, één van de marktgroepen van Nedap NV, wil het leven van mensen makkelijker maken. Dat doen we door producten te ontwikkelen die het managen van de workforce ondersteunt. Flux is de naam van onze gebruiksvriendelijke software.

nedap-portret-shoot

Flux voor forecasten, plannen en roosteren

Flux is een SaaS oplossing voor het urenregistratie- en roosterproces. Flux is de meest eenvoudige software voor het managen van je complete workforce. Voor zowel de vaste als flexibele medewerkers.

In Flux is het samenstellen van een rooster een eenvoudig en overzichtelijk proces. Per dag en per kostenplaats of locatie kunnen medewerkers op basis van beschikbaarheid en kwalificaties of elke denkbare variabele ingepland worden. Flux geeft alvast de suggesties voor de meest geschikte medewerkers. Niet alleen je eigen vaste medewerkers kun je hier inplannen. Ook de flexkrachten worden hierin meegenomen. Om goed vooruit te kunnen denken is een forecast essentieel. Op basis van historie en aanvragen geeft Flux inzicht in wat je kunt verwachten aan workforce nodig te hebben. Omdat je ook inzicht hebt in je (flexibele) pool kun je tijdig acteren mocht je specifieke functies of mensen tekort komen. Hierdoor heb je optimale bezetting van afdeling.

Debinarweek

In onze debinarweek kwam FLUX van Nedap uitgebreid aan bod. Kijk het webinar:

Deel dit artikel
Dit artikel is 685 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter