Nieuws


2 juni 2022

VroomHR en Cloudwatch worden worldofwork™


Een jaar na de aankondiging van de fusie tussen de gespecialiseerde HRTech selectie- en implementatiespecialisten van VroomHR en Cloudwatch, is deze week hun nieuwe merk gelanceerd: worldofwork. Met deze ambitieuze naam en bijpassende website willen ze een blijvende impact hebben op de wereld van werk.

Categorie: Partnerschap, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

WorldofWork_zwart

Een grote HR-consultancyspeler

Door de fusie van VroomHR en Cloudwatch is een consultancyspeler van zo’n 50 HR-professionals ontstaan. De dienstverlening bestaat uit HR-transformatie, HRTech selecties en implementaties en HR-analytics. Die diensten leveren ze met een team van projectmanagers, consultants, ontwikkelaars, architecten en data specialisten, waarmee vanuit alle hoeken een HR-project bemenst kan worden.

Onafhankelijk, met voorkeurpartners

Het nieuwe HR-bureau is in basis onafhankelijk en kan voor selecties van HRTech gebruik maken van een grote database met informatie over meer dan 400 HRTech leveranciers. Het bedrijf werkt wel veel samen met een aantal softwarepartners, waarvoor gecertificeerde consultants beschikbaar zijn. Dat zijn de Talent Management suites van wereldmarktleiders Cornerstone en Cegid Talentsoft, het wereldwijd leidende ATS van SmartRecrtuiters, de core HR suite van het Nederlandse Afas en de onboarding-wereldspeler, het Nederlandse Appical.

Nieuw leiderschapsteam

In de nieuwe organisatie is ook een nieuw leiderschapsteam ontstaan met een mix van mensen uit beide organisaties. Ruben van Geffen, Sales & Customer Success, Jochem ter Steege, Alliances & Marketing, en Roland Reffeltrath, Operations & Finance, zijn de Partners en vormen samen met Marjan van den Hurk, Head of Implementation Services, Deen Ertman, Head of Consulting Services en Konstantinos Ioannou, Head of Solutions & Analytics het zeskoppige leiderschapsteam.

banner_worldofwork

Over worldofwork™

worldofwork™ is een full-service digitaal HR-bureau dat employee journeys en HR-platforms ontwerpt en levert die geweldige plekken om te werken maken. Het helpt HR-teams impact te maken met HR-transformatie, HR-technologie en People Analytics. Samen met klanten en partners creëert het bureau HR-producten en -diensten die individuele carrières en bedrijven laten groeien.

Deel dit artikel
Dit artikel is 116 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter