Nieuws


11 september 2020

#HRTech Review Community meetup 9 september


Afgelopen woensdag 9 september konden we, onder strenge corona maatregelen, toch weer eens met de community fysiek bij elkaar komen. Te gast in de tuin bij Kirkman Company spraken we over business development in corona tijden en de Talent Marketplace, onder het genot van een zomerse BBQ.

Categorie: Partnerschap, #HRTech Review Community, Corona, Talent Marketplace
Geschreven door: HRTech Redactie

Wie is die community?

Onze community bestaat uit experts op het gebied van #HRTech. Dat zijn enerzijds zelfstandig adviseurs en projectleiders die organisatie helpen bij het implementeren en gebruiken van HRTech. Van de experts in onze community waren aanwezig Sandra, Saskia, Peer, Mark, Wilma, Annemarie, Lianne en Vincent. Anderzijds hebben we een aantal consultancy partners waarvan Cloudwatch, Bonte Bij en natuurlijke Kirkman Company zelf aanwezig waren. En van de technologie partners waren aanwezig eelloo, HR Office, Talentsoft, MoovOne, Cornerstone, PiCompany, Appical, Connecting-Expertise, Daywize en Curiosity Change Drives. De mix aan achtergronden en interesses, maar toch ook oude bekenden maakten van deze bijeenkomst weer een geslaagd, offline, evenement, ondanks de corona.

Business Development in corona tijden

De impact van corona op de community partners is over het algemeen nog beperkt. Een aantal partners kreeg wel flinke klappen toen grote klanten als KLM, Schiphol en Flora Holland door de crisis veel investeringen en uitgaven terugschroefden. Gelukkig is geen van onze partners eraan onderdoor gegaan.

Tijdens de meetup bespraken Mark van Assema van #HRTech Review en Jochem ter Steege van Cloudwatch aan de hand van een aantal stellingen hoe iedereen met de crisis omgaat op het gebied van business development, bij bestaande en nieuwe klanten. Een gedetailleerd verslag met tips en tricks volgt, deze krijgen jullie vast als voorschot.

Menti

De evolutie naar de Talent Marketplace

In een tweede inhoudelijke ronde tussen het eten door bespraken we de evolutie naar het nieuwe Talent Marketplace concept. Wat hier in feite gebeurd is het naar elkaar toegroeien van de domeinen Recruitment en Talent Management die je ook in onze Arena als hoofddomeinen naast Core HR terug vindt. Met meer focus op interne mobiliteit zullen recruiters naar misschien wel een 50-50 balans tussen interne en externe werving toewerken. Lees alvast de visie van Josh Bersin op die Talent Marketplace

De foto's

Voor een indruk van deze avond, in het teken van corona en met oranje 1,5 meter hestjes, hier een aantal foto's.

 

 
   

 

 Met dank aan Kirkman Company, speciaal Darko, voor de gastvrijheid!

Het laatste #HRTech nieuws in je inbox?
Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws over #HRTech ontwikkelingen. Zo blijf je goed op de hoogte.

Deel dit artikel
Dit artikel is 1443 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter