Nieuws


6 november 2019

Kirkman Company partner van #HRTech Review


Organisatie adviesbureau Kirkman Company is partner geworden van de #HRTech Review community. Met vele jaren ervaring in het transformeren van organisaties, zowel aan klant als medewerker zijde, brengt Kirkman een waardevolle toevoeging voor de missie van #HRTech Review.

Categorie: Partnerschap
Geschreven door: HRTech Redactie

Consultancy partner

Met ruim 75 ondernemend en gepassioneerde professionals helpt Kirkman Company sinds 2000 met het ‘transformeren’ van organisaties. Dat transformeren kan zowel aan de buitenkant van de organisatie zitten, in customer excellence, publiek-private samenwerkingen en bij het tot stand brengen van samenwerkingen tussen organisaties.

Het kan ook aan de binnenkant van de organisatie zitten in de expertise HR & Employee Experience (EX). Ging dat vroeger vooral over transactionele HR, zo staat er hier nog een boek ‘HR Shared Service Visionary Club’ in de kast, tegenwoordig gaat dat meer over de rol van HR richting medewerkers, de EX Strategie, Cultuur, Journey en Metrics staan centraal binnen deze expertise. Meer informatie vind je in de Kennisbank.

Fred-Sonneville_HRTechReviewZo hielp Kirkman onder andere DSM met een interne communicatie strategie, ING met een nieuwe HRTech partner en het Dienstencentrum PKN met het omgaan met een krimpend ledenaantal. Practice leader Fred Sonneville van Kirkman Company zegt over de samenwerking met #HRTech Review “Wij geloven erin dat samenwerken en het leggen van verbindingen de sleutel zijn tot het oplossen van de meeste complexe organisatie vraagstukken. Daarom wilden we graag de samenwerking aan met HR Tech Review, een platform dat verbinding faciliteert tussen organisaties onderling en experts op verschillende HR thema's.”

Vanuit #HRTech Review is community manager Mark van Assema zeer opgewekt door het aansluiten van Kirkman Company. “Dit is natuurlijk een bekende naam op C-level in Nederland, doordat ze organisatie breed diensten leveren. Ik kijk uit naar deze samenwerking en verwacht een brede kennisdeling binnen onze community, en zeker ook via ons platform richting alle HR professionals in Nederland.”

Er is inmiddels meer informatie te vinden over Kirkman Company op de site, waar ook hun HR events zullen worden gedeeld via onze Agenda. In ons Expert panel sluit namens Kirkman senior consultant Ewold Drent aan. Hij presenteert binnenkort zijn visie op “De toekomst van werk” tijdens onze #debinarweek op 7 november. Je kunt gratis inschrijven hiervoor en zijn presentatie bekijken en vragen stellen.

EwoldLI

Over Kirkman Company

Succesvol transformeren. Dat lukt alleen als ook medewerkers deze ambitie willen omarmen. Daarom is een visie en focus op medewerkers zo belangrijk. Een cultuur waarin de medewerker én zijn of haar behoeften centraal staat. Voor leuker werk, betekenisvolle medewerkers en betere resultaten.

Samen met jou bouwen we aan een extern georiënteerde HR functie; met een blik die daadwerkelijk naar buiten is gericht. Een HR functie die klein en voldoende geautomatiseerd is. Wendbaar en flexibel is ingericht en gebruik maakt van innovatieve partners. HR als regiefunctie met volledige focus op medewerkers en bewuste keuzes op wat zelf te doen en wat uit te besteden.

Verder vergroten wij de wendbaarheid van jouw organisatie. Iets dat we de afgelopen jaren voor veel corporates, grote familiebedrijven, scale-ups en publieke organisaties hebben mogen doen. Met succes. 

Dit resultaat bereik je alleen maar met winnende teams. Teams die zichzelf willen en kunnen vernieuwen. Met mensen die betrokken zijn bij de ambities van de organisatie en inzicht hebben in hoe zij samen het verschil kunnen maken. En technologie die in dienst staat van mensen, managers en teams. En daar helpen wij jou graag bij.

Voor meer informatie neem contact op met Fred Sonneville

Over HRTech Review

#HRTech Review is een onafhankelijk kennisplatform en community met als doel gebruikers van HR-technologie te stimuleren om voor hen passende en innovatieve oplossingen te zoeken. Om uiteindelijk de juiste oplossing te selecteren en implementeren zijn partners beschikbaar, een 'expertpanel' en consultancybureaus. #HRTech Review stimuleert innovatie door kennis te delen, door mensen en ideeën bij elkaar te brengen en door onderzoek uit te voeren.

Voor meer informatie neem contact op met Mark van Assema

Deel dit artikel
Dit artikel is 460 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter