Nieuws


29 oktober 2019

Daywize partner van #HRTech Review


De Nederlandse HRTech aanbieder Daywize wordt partner van #HRTech Review. De organisatie heeft zichzelf al eens opnieuw uitgevonden en draait nu op een geheel nieuw ‘PaaS’ platform. Met Daywize verbinden we weer een partij die zich op het midden (en klein) bedrijf in Nederland richt en met hun suite een alternatief voor de grote partijen kan zijn.

Categorie: Partnerschap
Geschreven door: HRTech Redactie

20190916_Partnership2 

Van links naar rechts Edwin Bronts, oprichter Daywize, Anjès Smits, consultant bij Daywize, Martijn Willering, partnermanager bij Daywize en Mark van Assema, oprichter en community manager HRTech Review

Een ‘alles in één’ HR oplossing voor het MKB

daywize_200_77Daywize ontwikkelt en implementeert Daywize Cloud, een brede e-HRM oplossing met een ruim aanbod aan specialistische modules. Het is een standaardoplossing die in hoge mate configurabel is en dus veel flexibiliteit biedt. Daywize Cloud heeft een ruim aanbod aan specialistische HR-modules. Of het nu gaat om recruitment, talentmanagement, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement of declaraties. Iedere module is naadloos geïntegreerd met andere modules en er zijn connecties naar een aantal payroll leveranciers.

Het Daywize Cloud platform wordt ontwikkeld in het Mendix PaaS platform, een wereldwijde topspeler waar ook #FinTech gebruik van maakt en andere #HRTech aanbieders in Nederland zoals Validata. Door het gebruik van zo’n platform is de technische basis, security, schaalbaarheid, back-ups, GDRP eisen en de hardware altijd op orde. Daywize kan alle ontwikkelcapaciteit inzetten op functionaliteit voor HR processen en meeliften op technische ontwikkelingen vanuit de Mendix PaaS.

Kritische blik op HR processen

Over wat Daywize uniek maakt zegt oprichter Edwin Bronts “Onze consultants komen uit de HR-praktijk. Wij zien een implementatie niet alleen als technisch inrichten. We stellen kritische vragen over de inrichting van uw processen en wijzen u erop als we denken dat het sneller, effectiever of beter kan. We zijn af en toe wat eigenwijs, maar handelen altijd vanuit de ambitie om uw HR-praktijk te verbeteren en manager en medewerker zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Daywize gaat uit van de mens, niet van de techniek.”

Samenwerking

Er is inmiddels meer informatie te vinden over Daywize op de site. Vanuit Daywize demonstreert Anjés Smits de alles-in-één suite op 6 november tijdens onze #debinarweek. Je kunt gratis inschrijven, de demo bekijken (eventueel ook terug te kijken) en vragen stellen.

Vanuit #HRTech Review is community manager Mark van Assema tevreden dat er naast internationale spelers nu ook een partij met focus op Nederland is aangesloten. “Voor organisaties tot 500 mensen biedt Daywize een robuuste, gebouwd op Mendix PaaS, en overzichtelijk ‘bijna alles in één’ oplossing, met koppelingen naar salarisverwerkers. De vele jaren ervaring en het netwerk die Edwin Bronts en zijn team zullen inbrengen in de community maakt van Daywize een kleine, maar waardevolle partner.”

600x300px_demos1(1)

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 346 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter