Nieuws


1 mei 2023

Zeven redenen om je aan te melden voor Recruitment Tech Demo-Day


Op 6 juni vindt de 7e editie van Demo_Day van Recruitment Tech plaats in Utrecht. Tijdens dit event kun je je oriënteren op technologie om jouw recruitment te optimaliseren. Meld je voor 25 mei gratis aan voor de ochtend of middag. Bezoek de expovloer, ga in gesprek met verschillende leveranciers, bekijk 1-op-1 demo’s en volg demo talks.

Categorie: Recruitment, Partnerschap, HRTech selecteren
Geschreven door: HRTech Redactie

Meld je aan voor Recruitment Tech Demo-Day-400 x 286Wat heeft de 7e editie van de Demo_Day van Recruitment Tech op 6 juni in Utrecht jou te bieden? Dit zijn zeven redenen om erheen te gaan.

1. Record aantal leveranciers

Meer dan 40 verschillende leveranciers van recruitmentsoftware uit binnen- en buitenland tonen hun oplossingen. In een paar uur tijd kun je met veel leveranciers kennismaken en in gesprek.

2. Bekijk en probeer software

Op Demo_Day kun je recruitmentsoftware werkend bekijken en in sommige gevallen ook proberen. Zo ontdek je of software fijn werkt en intuïtief is.

3. Pitches op de expo vloer

Zowel in de ochtend als in de middag geven 20 leveranciers van recruitmentsoftware een korte pitch in de Pitch Corner. Pak een koptelefoon en luister welke leverancier je zeker moet bezoeken tijdens Demo_Day.

4. Verdiepende demo talks

Tijdens Recruitment Tech Demo_Day verzorgen 14 leveranciers van recruitmenttechnologie een verdiepende tech talk van 20 minuten. In hun tech talk krijg je een goed beeld van hun oplossing.

5. Seminar

Met een betaald seminarticket bezoek je niet alleen de hele dag Recruitment Tech Demo_Day, maar krijg je ook toegang tot het exclusieve seminar. In dit seminar krijg je veel praktische tips van experts over het selecteren, implementeren en gebruiken van recruitmentsoftware.

6. Goodie bag

Je verlaat Demo_Day niet met lege handen met een goedgevulde goodie bag met onder meer de Recruitment Tech Survey 2023 en de gloednieuwe Recruitment Tech Landscape.

7. Gratis toegang

Als recruiter is een halve dag Demo_Day gratis wanneer je je aanmeldt vóór 25 mei. Je hebt dan toegang tot de expovloer, pitches en demo talks.

Lees hier meer over het event en meld je aan >>

Deel dit artikel
Dit artikel is 344 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter