Nieuws


11 mei 2020

Club Talentsoft 16 juni online met Josh Bersin


Ook het Club Talentsoft evenement is veranderd in een online event op 16 juni. Het motto van deze in Europa leidende Talent Management suite, is gelijk aangepast aan de nieuwe realiteit van werk en het middagprogramma is relatief kort, maar wel krachtig. Met het Nederlandse Jumbo als een van de klant cases, nieuwe product informatie en een knallende afsluiting door #HRTech goeroe Josh Bersin, over wie we regelmatig ook hier schrijven.

Categorie: Partnerschap, Persbericht, Bersin, HR Praktijk
Geschreven door: HRTech Redactie

Club TS banner LinkedinEen nieuw manifest voor 'The Now of Work'

Door de corona crisis verandert de manier van werken structureel. remote werken wordt de nieuwe standaard. En remote werken is niet hetzelfde als kantoorwerken, maar dan op afstand. Als je thuis van de ene video meeting in de andere rolt wordt duidelijk dat zo'n vergadercultuur toch eigenlijk niet zo efficiënt is en je alsnog van 9 tot 5 aan het beeldscherm kluistert. Het motto 'Respond, Reflect, Reboot' geeft de 3 fases weer waar je doorheen gaat om tot een nieuwe manier van werken te komen:

"RESPONDING to change—in real-time, as it's happening—is only one part of the equation. In fact, there’s no best response. But it’s safe to say that each and every one of us, although we’re facing different challenges, is thinking about the path forward. 

And it’s in moments like this, when our true resilience is tested but always manages to shine through, that we are given a unique opportunity to stop, think, and REFLECT on what’s happening in the present moment and think about how we can seize this period of unprecedented uncertainty and adversity to innovate beyond our wildest imagination, helping to usher in a bigger, brighter, more collaborative (and digital) future.

It goes without saying that it’s time to REBOOT our approach to work. We have the incredible responsibility—as HR leaders, tech innovators, business visionaries, and employees looking to make a difference in the world—to lead this charge."

Hedwig Klarenbeek

Customer case: Jumbo

Een van de sprekers is Hedwig Klarenbeek, HR Analytics & Services manager van Jumbo Groep. In Nederland is Jumbo een van de grote klanten van Talentsoft die een groot aantal modules in gebruik hebben. De payroll heeft Jumbo al jaren uitbesteed bij Raet en de koppelingen die tussen de systemen bij Jumbo zijn gemaakt heeft ook geleid tot een strategische samenwerking tussen Talentsoft en Raet waarover we eerder schreven. Hedwig Klarenbeek was eerder ook te gast bij de HR Podcast van HR Praktijk en HR Academy waar ze vertelde over de nieuwe op data gedreven besluitvorming die ze bij Jumbo introduceerde en waarvan we 16 juni vast meer gaan horen en zien.

JoshBersinClosing keynote van Josh Bersin

Het middag event eindigt in ieder geval goed met een grote naam in HRTech. Josh Bersin is uitgenodigd zijn visie op de Now of Work te geven. Bersin spreekt over de hele wereld over HRTech, doet veel onderzoeken op de verschillende HRTech domeinen, heeft zijn eigen Josh Bersin Academy voor HR professionals en uiteraard een eigen blog. In dit artikel kijkt hij naar de impact van remote work, een voorproefje op zijn presentatie voor Talentsoft nemen we aan. Ook op dit platform schrijven we regelmatig over zijn onderzoeken en analyses.

Al met al een kort maar krachtig programma van 14.00-17.00 uur, waarvoor het de moeite waard is die 3 uur vrij voor te plannen in je agenda. Je kunt hier inschrijven.

Deel dit artikel
Dit artikel is 1218 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter