Nieuws


Pagina 1 van 2  >  >>

30 mei 2024 - HRTech Redactie

HR Analytics is steeds meer een geavanceerde analytische tool die strategische besluitvorming ondersteunt. Hoe verandert dit talentmanagement en de organisatiestrategie?


23 april 2024 - HRTech Redactie

Technologie voor people analytics is in deze onzekere tijden een baken van licht geweest voor HR, door gegevens en inzichten te verstrekken die HR nodig heeft om actuele uitdagingen succesvol aan te pakken. Wat kunnen we op dit vlak nog verbeteren?


15 april 2024 - Crowe Foederer

Een nieuwkomer op het gebied van data-analyse is het vakgebied human resources (HR). Ondanks dat steeds meer bedrijven wél hun HR processen gedigitaliseerd hebben, wordt de verzamelde data nog weinig gebruikt. In dit artikel wordt beschreven hoe het gebruik van HR data bij kan dragen aan de successen binnen organisaties. 


10 april 2024 - HRTech Redactie

Steeds meer aanvragen zijn online zichtbaar, maar zzp’ers hebben vaak nog de grootste moeite om snel de juiste opdracht te vinden. Frank van Dijk ontwikkelde met Flexparency een nieuwe tool om veel sneller en gerichter een opdracht te vinden.


19 september 2023 - HRTech Redactie

Hoe meet je het functioneren van het recruitmentproces nou echt goed? Arbeidsmarktdeskundige Kevin Wheeler bespreekt een aantal maatstaven die je beter kunt gebruiken dan de quality-of-hire om inzicht in je recruitmentproces te krijgen.


17 augustus 2023 - HRTech Redactie

People analytics kan helpen in het creëren van waarde voor de organisatie. David Green onderzoekt al jaren de stappen die organisaties kunnen nemen om inzichten uit people analytics om te zetten in meetbare organisatieresultaten.


8 augustus 2023 - GITP

Voor organisaties die het verschil willen maken, wordt het ‘DNA’ van hun medewerkers steeds meer dé bepalende factor, zegt GITP. Met HR analytics is het mogelijk om heel gericht de koppeling te maken tussen de kwaliteiten en talenten van medewerkers en het onderscheidend vermogen van de organisatie.


16 mei 2023 - HRTech Redactie

Consultancybureau PwC en aanbieder van software voor HR-analytics Scorius zijn op11 mei 2023 een strategische samenwerking aangegaan. Ze combineren zo de kracht van data met de kennis en ervaring van HR specialisten. Dit levert organisaties solide onderbouwde inzichten waarop direct actie kan worden ondernomen. Zo wordt er een brug geslagen tussen Finance en HR.


11 mei 2023 - GITP

Talent analytics stelt organisaties in staat om gericht aan de slag te gaan met de talenten van hun medewerkers, aldus GITP. “Met HR analytics is het mogelijk om heel gericht de koppeling te maken tussen de kwaliteiten en talenten van medewerkers en het onderscheidend vermogen van de organisatie.”


13 december 2022 - HRTech Redactie

We hebben er al veel over geschreven en we geloven er bij HRTech Review erg hard in dat Skills de Haarlemmer Olie zullen zijn in de #HRTech wereld. Niet alleen bij tools die je intern gebruikt, maar juist ook als vervanger van dat ongestructureerde, willekeurige A4-tje dat CV wordt genoemd. De hoogste tijd dus voor een eigen dossier over het onderwerp Skills Based HR.


14 september 2022 - HRTech Redactie

Welkom Frank Rhemrev als nieuwe expert in ons expert panel. Frank is een zeer ervaren HR projectmanager met bijna 20 jaar ervaring in #HRTech projecten. Hij is vooral actief in de wereld van de 'Core HR', met tools als Visma-raet, Afas en Workday, maar heeft ook Recruitment en Onboarding ervaring. Hieronder stelt hij zich voor.


7 september 2022 - HRTech Redactie

Welkom ook aan Christina van Hoekelen als nieuwe expert in ons expert panel. Christina is een van de 'young professionals' in ons panel met 'pas' 10 jaar ervaring in #HRTech projecten. Ze heeft in die 10 jaar al ervaring opgedaan met o.a. Visma Raet/Verzuim, Oracle HCM, Afas, Beeline en ServiceNow. Hieronder stelt zij zich voor.


17 juni 2022 - HRTech Redactie

Dinsdag 20 september 2022 vindt er weer een nieuw jaarcongres van HRM in de zorgsector plaats. Kom meer te weten over hoe HR in de zorg kan omgaan met de toenemende zorgvraag en krappe arbeidsmarkt. Onderwerpen zijn: strategische personeelsplanning, de digitalisering en veranderende rol van HR-analytics en hoe je kan samenwerken aan een vitaal zorglandschap.


9 juni 2022 - HRTech Redactie

ING is niet de eerste en ook zeker niet de laatste organisatie waarbij het ontwikkelen van vaardigheden onder personeel hoog in het vaandel staat. De manier waarop ING dat doet, door intensief gebruik te maken van skills data, is wel zeer interessant. myHRFuture sprak met Luigi Maria Fierro van ING over deze ontwikkeling.


17 september 2021 - HRTech Redactie

Een nieuwe samenwerking in #HRTech land: GITP voegt de science based video assessments van Neurolytics toe aan de assessmentsprogramma’s voor pre-selectie, selectie en ontwikkeling.


19 april 2021 - HRTech Redactie

We hebben al wel eens eerder benadrukt hoe de toekomst van organisaties gepaard gaat met een alsmaar groeiende hoeveelheid data. Data die ons inzicht geven over onze strategie, onze resultaten en bedrijfsprocessen. Maar het is niet altijd even makkelijk om die data ook te begrijpen.


6 april 2021 - worldofwork

Vandaag de dag is er niet alleen veel informatie beschikbaar – data zijn zelfs een randvoorwaarde geworden voor goede bedrijfsvoering. Business Intelligence (BI) speelt een steeds grotere rol bij het bepalen van organisatiedoelstellingen en het nemen van strategische beslissingen. Ook binnen HR wordt in toenemende mate gewerkt op basis van Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) en cijfers. Consultant Bas Boermans vertelt hoe een IT-architectuur kan worden gebouwd die echt wérkt voor HR.


18 maart 2021 - Bonte Bij

Onze partner Bonte Bij neemt je mee in de wereld van HR Analytics: We gaan wat dieper in op de materie HR Analytics en wat het je kan brengen. Tevens geven we enkele niveaus aan binnen HR Analytics met daarbij voorbeelden die inzichtelijk maken dat HR Analytics goed toepasbaar is door HR. Via een concreet stappenplan kan jij zelfs een start maken met HR Analytics.


8 maart 2021 - HRTech Redactie

Bij de Virtual HR innov & tech Day 2021 begon de dag met pitches van 8 jonge #HRTech spelers die streden om deze titel. De winnaar van dit jaar is JiGSO, een HR Analytics oplossing met een AI motor om Workforce Planning te verbeteren. De winnaars van voorgaande edities, Talmundo, Officient en MobieTrain, hebben ondertussen de scale-up fase bereikt en zijn daarmee bewezen successen geworden. Ook tussen de andere zeven deelnemers zitten interessante spelers...


15 december 2020 - Cornerstone

Het Innovation Lab for AI is een nieuw expertisecentrum dat bestaat uit datawetenschappers en machine learning-experts die gespecialiseerd zijn in het innoveren van praktische en ethische manieren om AI-technologie toe te passen op de werkplek. Met gebruik van AI kan de HR data uit verschillende disciplines verbonden worden voor betere inzichten.


13 november 2020 - HRTech Redactie

Als je kijkt naar de werkzaamheden van HR Managers, dan is het vinden van talent voor het bedrijf altijd een belangrijk onderdeel van het takenpakket geweest. Maar is een wijd begrip als “talent” anno 2020 nog wel hetzelfde als in pakweg 1980? Een artikel in het Future of Work-Report toont aan hoe een nieuwe benadering van de term “talent” deuren opent voor HR.


21 juli 2020 - HRTech Redactie

Discriminatie is altijd al een moeilijk onderwerp geweest, maar de Black Lives Matter beweging lijkt echt iets in beweging te zetten. Het onderwerp wordt opgepakt niet alleen als het gaat over ras, maar ook over geslacht, leeftijd en afkomst. Zo kondigt Google aan vergaande maatregelen te nemen die, gezien hun dominantie als zoekmachine, impact gaan hebben op ieders Employer Branding aanpak.


22 juni 2020 - HRTech Redactie

Helaas niet naar Parijs, maar we waren er toch bij, Club Talentsoft op 16 juni jongstleden. Het jaarlijkse event voor klanten, partners en andere geïnteresseerden werd geheel digitaal ondersteund met een handig platform, waar je ook nu nog steeds terecht kunt. We geven een aantal hoogtepunten vanuit Nederlands oogpunt en zoeken uit hoe de nieuwste overname van Crafty past in de toekomstvisie van Talentsoft.


8 juni 2020 - HRTech Redactie

Het is misschien niet de eerste groep waar je aan denkt als je op zoek bent naar HR advies / consultancy, maar accountants spelen een steeds grotere rol in deze markt, vooral voor het MKB. En aangezien het MKB de grootste werkgeversgroep van Nederland is hebben we ook accountants toegevoegd aan onze consultancy gids.


4 juni 2020 - HRTech Redactie

Het HR Tech landschap is een gevarieerd landschap met technologie voor veel verschillende doeleinden. HR-managers kennen de grote spelers in dat landschap wel, maar op basis van data-netwerkanalyse kun je andere inzichten krijgen in welke technologieën het meest invloedrijk zijn. Op basis van zo’n analyse, deelde Adam David Mckinnon op MyHRFuture vier inzichten.