Nieuws


17 juni 2022

HR in de zorg ten tijde van het Nieuwe Normaal


Dinsdag 20 september 2022 vindt er weer een nieuw jaarcongres van HRM in de zorgsector plaats. Kom meer te weten over hoe HR in de zorg kan omgaan met de toenemende zorgvraag en krappe arbeidsmarkt. Onderwerpen zijn: strategische personeelsplanning, de digitalisering en veranderende rol van HR-analytics en hoe je kan samenwerken aan een vitaal zorglandschap.

Categorie: HR Analytics, Strategische personeelsplanning, Engagement
Geschreven door: HRTech Redactie

HRM_in_de_Zorg_Banner_D

 

Mensgericht organiseren: focus op de balans van HR in de Zorg

De zorg loopt over: een toenemende zorgvraag en een krappe arbeidsmarkt zet de sector verder op scherp. De ervaren werkdruk is gigantisch en de verwachting is dat deze nog verder toeneemt. De mentale vermoeidheid van zorgprofessionals is hoog in een tijd waarin we te maken hebben met toenemend verzuim en uitstroom, voortschrijdende vergrijzing en de daarmee samenhangende complexiteit van de zorgvraag.

Het belang van mensgericht organiseren in de zorg is groter dan ooit. Hoe kan HR hier nu écht richting aan geven en wat vraagt dat op bestuursniveau? Hoe geef je invulling aan het HR-beleid als arbeidsmarkttekorten het Nieuwe Normaal zijn? Hoe voer je als organisatie het gesprek en versterk je het innovatieve vermogen van je zorgprofessional? Ga back to basic en daarmee terug naar de kern van je organisatie: Putting People First.

Congres HRM in de zorgsector

Al 16 jaar is HRM in de zorgsector hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Op dinsdag 20 september 2022 vindt de volgende editie van het jaarcongres plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Met behulp van onze kortingscode heb je € 50 korting op je inschrijving.

Wat kun je daar verwachten?

Een dialoog over:

  • Strategische Personeelsplanning – en beleid
  • Digitalisering en de veranderende rol van HR-analytics
  • Duurzaam HR-beleid en talentmanagement
  • Verbindend Leiderschap en zelforganisatie
  • Organisatieontwikkeling en cultuurverandering
  • (Regionaal) samenwerken aan een vitaal zorglandschap
  • ……

Inspirerende visies door:

  • Dagvoorzitter
    Sanne van Paassen, Spreker, Peak Performance Coach, Cycling Commentator, Eurosport en Winnares wereldbeker klassement veldrijden seizoen 2010/2011
  • Medewerkers eerst!
    Tommie Niessen, Verpleegkundige, spreker en auteur van ‘Tommie in de Zorg’, ‘Tommie in gesprek’ en ‘Kastanjehoeve’
  • Veerkracht komt uit jezelf, ik geef je alleen een zetje
    Niek van den Adel, Spreker en auteur van o.a. ‘Zet de patiënt op 2’, ‘Crash’ en ‘De Lamme leidt De Blinde’
  • Plenaire dialoog: Zuurstof voor zorgprofessionals: begint bij jezelf!
    Anouk ten Arve, Programmamanager, Stichting IZZ en Auteur van het managementboek ‘Zuurstof voor Zorgprofessionals’
    Bert Roelofs, Manager Mens, Cultuur en Leiderschap, Rivas Zorggroep
    Rianne Jasperse, Manager HRM, De Wever

Praktijkcases en workshops door o.a.: Labor Redimo, Intrakoop, Amstelring, Ziekenhuis Rivierenland, Kempenhaeghe, Europass, Thebe, Zuyderland Care en ZorgSpectrum, Appical, FWG Progressional People, PFZW, Educared,  Zorgwerk, Effectory, DUO, Colijn & Partners, IJK, Ixly, OAZ

Deelname met korting

Lezers van HRtech Review kunnen met €50 korting registreren voor het congres. Gebruik daarvoor code HRTR50HRZ op www.hrmindezorg.nl/aanmelden.

Deel dit artikel
Dit artikel is 566 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter