Nieuws


8 juni 2020 - HRTech Redactie

Het is misschien niet de eerste groep waar je aan denkt als je op zoek bent naar HR advies / consultancy, maar accountants spelen een steeds grotere rol in deze markt, vooral voor het MKB. En aangezien het MKB de grootste werkgeversgroep van Nederland is hebben we ook accountants toegevoegd aan onze consultancy gids.


26 mei 2020 - HRTech Redactie

Het coronavirus heeft letterlijk de wereld op z'n kop gezet. Ook die van recruitment. Was selectie via video tot half maart nog iets om expats te werven, vandaag de dag zet 90% van de werkgevers en bureaus dit in. En net als dat we nu al spreken over meer thuiswerken na de coronacrisis, zal binnen recruitment de inzet van tooling ook blijvend zijn.


25 mei 2020 - Juliette de Swarte

Je zoekt een HRTech tool die goed aansluit bij je organisatie. Waar begin je? En hoe maak je een goede keuze? Er zijn zo veel verschillende aanbieders, systemen en pakketten. #HRTech Review lanceert op 22 juni een selectietoolkit, waarmee je filtert op een HRTech tool  dat bij jouw organisatie past. En dan zou je zo maar kunnen uitkomen bij een applicatie waar je nooit aan had gedacht. Mark van Assema vertelt.


12 maart 2020 - HRTech Redactie

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020 in Utrecht. Meld je nu gratis aan!


16 januari 2020 - HRTech Redactie

Sinds 2015 dient iedere medewerker, zowel de vaste kracht als de externen, die bij een Nederlandse bank gaan werken de bankierseed af te leggen. Een proces dat destijds volledig offline werd uitgevoerd en waar meer dan 87.000 bankmedewerkers doorheen zijn 'getrokken'. De online screener Pescheck lanceert nu een platform waar nieuwe medewerkers de eed via video op afstand kunnen vastleggen.


3 oktober 2019 - HRTech Redactie

Vanuit je eigen werkplek, of waar dan ook ter wereld, kijken naar wel 15 'debinars'; demo webinars van HRTech software of -diensten leveranciers. In maximaal een half uur zie je de kern van een bepaalde tool in een demo van een specialist en kun je live vragen stellen.


6 juni 2019 - HRTech Redactie

Vandaag wordt tijdens de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 in Utrecht de tweede editie van de HRTech Arena gepresenteerd. Als je daar vandaag bent neem je een gratis poster met de Arena mee naar huis. Ben je daar niet dan kun je hem wel vanaf vandaag gratis downloaden.


19 april 2019 - HRTech Redactie

Tijd voor een eerste blik op het eerste offline event van HRTech Review op 6 juni, de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Op de plattegrond vind je de voorlopige indeling met de Talent Tech zone.


28 maart 2019 - HRTech Redactie

Persbericht; De Enschedese scale-up PESCHECK maakt het voor bedrijven eenvoudiger om betrouwbaar personeel te vinden. Bedrijven kunnen met PESCHECK via een online dashboard screenings aanvragen. Met een investering van Oost NL en Arches Capital kan PESCHECK de snelle groei doorzetten en de komende vijf jaar doorgroeien van negen naar 40 werknemers (fte).


20 maart 2019 - HRTech Redactie

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe kennisbank op ons platform geopend met meer dan 100 items om meer te leren over #HRTech. Enerzijds vind je hier uitgebreide beschrijvingen van vakjargon die de HRTech aanbieders gebruiken. Anderzijds vind je whitepapers, boeken en webinars met meer diepgaande HRTech informatie. Mis je iets, laat het ons weten!


7 februari 2019 - Validata

In dit artikel geeft Bart Bijkerk van Software Partner Validata een toelichting op de release plannen voor het jaar 2019. Er komt een tweede gehele herziening van de applicatie gebouwd in het Mendix platform na de start in 2009 en de eerste herziening in 2014. Daarnaast nog meer nieuwigheden, zoals een support chatbot...


13 november 2018 - HRTech Redactie

Sinds enige tijd is Validata, voorheen CV-OK, partner van HRTech Review. In dit interview licht CEO Harm Voogt toe wat achtergrond screening is, het domein waarop zij bij ons in de gids zijn terug te vinden. 


8 oktober 2018 - HRTech Redactie

Software partner van HRTech Review CV-OK heeft een naamswijziging ondergaan en heet sinds vandaag Validata. Onder de naam Validata Group waren drie aparte labels, waaronder CV-OK, die nu onder één gezamenlijke naam verder gaan. Hier het persbericht.


20 juni 2018 - HRTech Redactie

In onze aanbiedersgids vind je al bijna 150 aanbieders van #HRTech. Om deze HR technologie in te delen maken we gebruik van door ons gedefinieerde domeinen, die uiteraard aansluiten bij andere indelingen in de markt. Om geen verwarring te krijgen over de betekenis van een domein hebben we de gids uitgebreid met omschrijvingen per domein.