Nieuws


8 oktober 2018

Persbericht CV-OK wordt Validata


Software partner van HRTech Review CV-OK heeft een naamswijziging ondergaan en heet sinds vandaag Validata. Onder de naam Validata Group waren drie aparte labels, waaronder CV-OK, die nu onder één gezamenlijke naam verder gaan. Hier het persbericht.

Categorie: Achtergrond Screening
Geschreven door: HRTech Redactie

JPEG-logo ValidataAMSTERDAM - Validata Group, marktleider op gebied van het screenen van onder andere personeel, stapt vanaf 8 oktober af van haar labels CV-OK, Wonen-OK en Vrijwilliger-OK. Het softwarebedrijf dat in 2009 begon onder de naam CV-OK en in de loop der jaren ook huurders voor de woningmarkt en vrijwilligers bij sportverenigingen is gaan screenen, gaat verder onder de naam Validata.

Het snelgroeiende softwarebedrijf, dat organisaties als ABN Amro, Holland Casino, Radboud UMC, NVM en Netflix tot haar vaste klanten rekent, ontwikkelt zich steeds meer als specialist in het online verifiëren van persoonsgebonden data. Dit gaat verder dan alleen de arbeids- of woningmarkt. ‘We zien dat de behoefte naar een goede oplossing voor een snelle verificatie van persoonsgegevens sterk blijft toenemen. De processoftware die wij al jaren door ontwikkelen is hier uitermate geschikt voor, of het nu een sollicitant of een aanvrager van een nieuwe hypotheek is. Het proces is hetzelfde.’ Aldus
Harm Voogt oprichter en CEO van Validata Group.

Directie_Validata_800_533_72

 De directie van Validata met v.l.n.r. Job van der Weijden, CFO, Harm Voogt, CEO en Bart Bijkerk, COO/CTO

‘De merknaam Validata zegt in feite al wat wij doen, daar zijn geen labels meer voor nodig. De communicatie wordt op deze manier een stuk eenvoudiger, zowel voor ons als voor onze opdrachtgevers. Bovendien is het een naam die internationaal ook beter ligt’ vertelt Voogt, waarmee het duidelijk is waar de ambities van het bedrijf liggen. De markt in Nederland is nog volop in ontwikkeling en tegelijkertijd bedient Validata steeds vaker multinationals die operaties hebben in verschillende landen. De groei van Validata, die boven de 30% per jaar ligt en winstgevend is, zal zich voorlopig blijven doorzetten.

Deel dit artikel
Dit artikel is 1725 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter