Nieuws


19 april 2019

Eerste indruk van grootste HRTech aanbieders event in 2019


Tijd voor een eerste blik op het eerste offline event van HRTech Review op 6 juni, de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Op de plattegrond vind je de voorlopige indeling met de Talent Tech zone.

Categorie: Recruitment flex, Recruitment, On/-offboarding, Achtergrond Screening, HR Administratie, HR Analytics, Learning & Development, Prestatiemanagement, Assessments & Matching, Dagplanning, Engagement
Geschreven door: HRTech Redactie

Al bijna 50 HRTech aanbieders

Inmiddels zijn er al meer dan veertig partijen bekend die hun recruitment- en talenttooling aan het publiek zullen tonen, dit zal nog uitbreiden tot ruim vijftig partners. Hiermee is Demo_Day 2019 het grootste event op het gebied van aanbieders van recruitment- en talenttechnologie in Nederland.

Op het gebied van Talent Tech vind je de in ieder geval de volgende partijen in de Talent Tech zone;

  • Daywize, een suite met verschillende HR domeinen
  • Connecting-Expertise, een VMS voor flexibele inhuur
  • Poolmanager/MyAmbassador, Workforce management met een referral tool
  • Peddy, performance management nieuwe stijl
  • People Inc, een suite met verschillende HR domeinen
  • Nétive, een VMS voor flexibele inhuur
  • Learned.io
  • Functiewijzer.com
  • Pace Onboarding

In de volgende versie van de plattegrond kunnen we nog meer namen bekend maken. De laatste drie zijn de winnende start-ups vanuit de start-up competitie in maart en april.

Voorlopige plattegrond Demo_Day 2019

Hieronder zie je de voorlopige plattegrond voor Demo_Day. Rechts is de Talent Tech Zone met de bovenstaande partijen en hun demo spot al zichtbaar. Ook is er rechtsboven de 'demo corner', waarvoor een schema komt met gedurende de hele dag demo's door een aantal van de aanwezige partijen. Dat zal via het 'silent disco' concept gebeuren, waar je met een koptelefoon zonder afleiding kunt luisteren en kijken naar het verhaal en de demo. Zie hier de lijst met alle reeds bekende demo's.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder op de plattegrond in het middelste 'mixed zone' gedeelte, de consultancy lounge, met een aantal consultancy partijen die kunnen helpen met selectie en implementatie van de HRTech die je nodig hebt. Daarnaast ook de 'speakerscorner' in het midden bovenin, waarin een aantal HRTech experts hun visie op de marktontwikkelingen met jullie zullen delen. Aan de linkerkant is de 'Recruitment Tech zone' met zelfs 2 demo corners met recruitment tech demo's. Al deze schema's komen later op de site.

Alle tot nu toe aangemelde leveranciers zijn op deze partner pagina te vinden. En omdat het er zoveel zijn dit jaar zullen we ook 'Tech Tours' organiseren, waardoor je zonder voorbereiding naar het event kunt komen en je door één van de HRTech Experts kort kunt laten rondleiden over het event langs alle partijen.

600x100-DD19-tot1-juni-65-euro

Tot 1 juni voor € 65,- naar Demo_Day

Wil je graag bovenstaande Talent Tech partijen eens bekijken en zien hoe je jouw HR processen kunt moderniseren? Kom dan naar Demo_Day 2019 in Utrecht op 6 juni. Je kunt je hier aanmelden voor een ochtend of middag ronde voor €65,-.

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 934 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter