Nieuws


Pagina 1 van 2  >  >>

14 januari 2021 - HRTech Redactie

Tijdens de debinarweek 2020 nam Jaap Jan van Assen ons mee in de eelloo technologie en waarom deze zo geschikt is voor agile werken. eelloo adviseert om werk rond het talent en de skills van mensen te organiseren, zodat iedereen maximaal waarde kan leveren. De eelloo technologie helpt hierbij: niet alleen om de mens centraal te stellen, maar ook om goed inzicht en overzicht op de agile organisatie te krijgen. Een bijzonder actuele manier van werken met passende software en daarom een aanrader om dit debinar terug te kijken. 


9 november 2020 - HRTech Redactie

Op 23 november gaat de vierde #HRTech debinarweek van start. Deze wil je niet missen! Waarom niet? Het wordt een interessante week met 18 partijen die alles vertellen over het inrichten van een succesvolle Talent Marketplace. Ideaal voor HR professionals om de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Talent Marketplace te volgen en om HRTech tools met elkaar te vergelijken. 


12 oktober 2020 - Cornerstone

De langverwachte "toekomst van werk" kwam onverwachts begin 2020. Werkgevers voltooiden jaren van verwachte digitale transformatie in slechts een paar korte weken. Veel medewerkers werkten voor het eerst volledig op afstand en we zagen uit de eerste hand het belang van de skills van de toekomst. Een uitgebreid onderzoek door Cornertstone.


24 september 2020 - HRTech Redactie

In deze extra uitdagende tijden heeft de Nederlandse HR Tech startup Neurolytics van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek 250 duizend euro ontvangen voor het verder ontwikkelen van zijn AI video oplossing voor HR en recruitment. En is het bedrijf samenwerkingen gestart met onder andere PricewaterhouseCoopers (PwC) en het Ministerie van Defensie.


1 september 2020 - HRTech Redactie

Het jaarlijkse partner- en klantenevent van Cornerstone heet Convergence. Dit jaar wordt het een speciale 'Unbound' versie, die op 3 continenten tegelijk, 2 dagen achter elkaar, 16 en 17 september, maar helemaal gratis te volgen is. Na de recente overname van Saba is er dit jaar extra veel productnieuws te zien met de nieuwste Talent Management oplossingen.


11 augustus 2020 - HRTech Redactie

Te gast voor het webinar kanaal bij Effectory deelt Wendy van Ierschot, één van Nederlands bekendste #HRTech investeerders en vaste gast bij UNLEASH, haar visie op hoe leiders aan talent ontwikkelen voor hun organisatie. Want "Je beste talent is weg als je niets doet!"


22 juni 2020 - HRTech Redactie

Helaas niet naar Parijs, maar we waren er toch bij, Club Talentsoft op 16 juni jongstleden. Het jaarlijkse event voor klanten, partners en andere geïnteresseerden werd geheel digitaal ondersteund met een handig platform, waar je ook nu nog steeds terecht kunt. We geven een aantal hoogtepunten vanuit Nederlands oogpunt en zoeken uit hoe de nieuwste overname van Crafty past in de toekomstvisie van Talentsoft.


8 juni 2020 - HRTech Redactie

Het is misschien niet de eerste groep waar je aan denkt als je op zoek bent naar HR advies / consultancy, maar accountants spelen een steeds grotere rol in deze markt, vooral voor het MKB. En aangezien het MKB de grootste werkgeversgroep van Nederland is hebben we ook accountants toegevoegd aan onze consultancy gids.


4 juni 2020 - HRTech Redactie

Het HR Tech landschap is een gevarieerd landschap met technologie voor veel verschillende doeleinden. HR-managers kennen de grote spelers in dat landschap wel, maar op basis van data-netwerkanalyse kun je andere inzichten krijgen in welke technologieën het meest invloedrijk zijn. Op basis van zo’n analyse, deelde Adam David Mckinnon op MyHRFuture vier inzichten.


25 mei 2020 - Juliette de Swarte

Je zoekt een HRTech tool die goed aansluit bij je organisatie. Waar begin je? En hoe maak je een goede keuze? Er zijn zo veel verschillende aanbieders, systemen en pakketten. #HRTech Review lanceert op 22 juni een selectietoolkit, waarmee je filtert op een HRTech tool  dat bij jouw organisatie past. En dan zou je zo maar kunnen uitkomen bij een applicatie waar je nooit aan had gedacht. Mark van Assema vertelt.


20 mei 2020 - eelloo

Opstarten en doorwerken tijdens de coronacrisis. Hoe doen we dat gezond, productief en verantwoord? Hoe kunnen we slim om covid-19 heen werken? De NSvP heeft in samenwerking met eelloo (Siebren Houtman), Ton Wilthagen (Universiteit Tilburg) alvast 65 innovatieve en werkbare oplossingen in beeld gebracht gekoppeld aan een beroepenmonitor.


12 maart 2020 - HRTech Redactie

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020 in Utrecht. Meld je nu gratis aan!


9 maart 2020 - HRTech Redactie

Het kan nu toch wel gezegd worden; de 'war for talent' is echt begonnen. Er is nu een zeer krappe arbeidsmarkt, met historische lage werkloosheidscijfers en hoge vacature volumes. En wie niet zo van oorlog is zoekt de oplossing niet buiten, maar binnen. Volgens onderzoek van onder andere IG verschuift de focus naar het behouden van talent, maar hoe?


18 februari 2020 - eelloo

Wie bewuste loopbaankeuzes maakt, werkt met meer plezier en betrokkenheid. In deze klantcase lees je hoe KLM samen met eelloo loopbaanoriëntatie mogelijk maakt voor de cabin crew: 10.000 mannen en vrouwen voor wie vliegen een way of life is.


13 januari 2020 - HRTech Redactie

Voor veel hogere kantoor functies is de assessment dag nog een vast onderdeel van de selectieprocedure. In het onderdeel rollenspel wordt het gedrag van de kandidaat in lastige situaties getest door acteurs. De aanpak van innovatieve, digitale assessment games is subtieler, waardoor kandidaten meer verleid worden het achterste van hun tong te laten zien. In HR Podcast #9 vertelt Bas van de Haterd er alles over.


26 november 2019 - HRTech Redactie

Van alle processen binnen HR waar je #HRTech voor kunt gebruiken, wordt AI, Artificial Intelligence, op dit moment het meeste ingezet in recruitment. Ook in andere HR processen, zoals L&D en Performance Management is al veel mogelijk met AI.


21 november 2019 - HRTech Redactie

Besides AI, Machine Learning and Analytics the top of the line buzzword at the UNLEASH World event in Paris was ‘Employee Experience’. Not only did we see the most start-ups in this area of HRTech, also established companies like Talentsoft can help customers like Linedata with a fully digital employee experience.


3 oktober 2019 - HRTech Redactie

Vanuit je eigen werkplek, of waar dan ook ter wereld, kijken naar wel 15 'debinars'; demo webinars van HRTech software of -diensten leveranciers. In maximaal een half uur zie je de kern van een bepaalde tool in een demo van een specialist en kun je live vragen stellen.


15 augustus 2019 - HRTech Redactie

Veruit de grootste HR Tech beurs in Europa is wel de dit jaar 20-jaar bestaande Zukunft Personal Europe in Keulen. Met 450 presentaties, bijna 800 bedrijven waar je langs kunt gaan en een verwacht aantal van 18.000 bezoekers over 3 dagen is het wel nodig je een beetje voor te bereiden. Wij zetten de belangrijkste punten voor Nederlandse bezoekers op een rij, hoewel het hier zeker helpt als je Duits kunt verstaan en spreken.


14 juli 2019 - HRTech Redactie

Scale-up 2DAYSMOOD uit Utrecht heeft €360.000 vers kapitaal opgehaald om Nederland gelukkiger te maken op het werk. Door te meten op allerlei 'zachte' gevoelens komen problemen rond de werksfeer eerder naar boven waardoor je sneller moet kunnen bijsturen.


9 juli 2019 - HRTech Redactie

De NPS staat voor Net Promotor score en is een relatief jonge manier om klanttevredenheid te meten die vanuit de VS ook in Europa is aangeslagen. Marketing gerichte organisaties kunnen pronken met een NPS score van 100 als in feite alle klanten hen aanbevelen aan anderen. Kunnen mens gerichte organisaties al pronken met een eNPS van 100?


6 juni 2019 - HRTech Redactie

Vandaag wordt tijdens de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 in Utrecht de tweede editie van de HRTech Arena gepresenteerd. Als je daar vandaag bent neem je een gratis poster met de Arena mee naar huis. Ben je daar niet dan kun je hem wel vanaf vandaag gratis downloaden.


27 mei 2019 - HRTech Redactie

BreinStijl geeft de handvatten voor optimale samenwerking binnen je bedrijf. Een online tool die het maximale uit mensen haalt en zorgt voor optimale resultaten bij een project. BreinStijl, het perfecte instrument voor samenwerking, is de nieuwste partner van HRTech Review.


19 april 2019 - HRTech Redactie

Tijd voor een eerste blik op het eerste offline event van HRTech Review op 6 juni, de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Op de plattegrond vind je de voorlopige indeling met de Talent Tech zone.


22 maart 2019 - HRTech Redactie

Maar liefst 6 start-ups op het gebied van Talent tooling binnen HRTech dingen mee naar één van de drie start-up spots bij de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Het is nu aan jullie om te bepalen welke 3 van deze 6 start-ups te zien zijn op 6 juni in Utrecht. Het zijn partijen in verschillende Talent domeinen, van onboarding, coaching, opleiding tot functiewaardering.