Nieuws


<<  <  Pagina 2 van 8  >  >>

28 mei 2019 - HRTech Redactie

Natuurlijk is HRTech selecteren en aanschaffen wel iets anders dan boodschappen doen, maar op 6 juni kun je wel flink winkelen bij meer dan 60 partijen actief in #HRTech! Selecteer van de lijst met demo's, kom kijken in de demo corners of laat je verrassen tijdens een van de Tech Safari's.


27 mei 2019 - HRTech Redactie

BreinStijl geeft de handvatten voor optimale samenwerking binnen je bedrijf. Een online tool die het maximale uit mensen haalt en zorgt voor optimale resultaten bij een project. BreinStijl, het perfecte instrument voor samenwerking, is de nieuwste partner van HRTech Review.


24 mei 2019 - HRTech Redactie

Social media vormen een belangrijke kans om medewerkers meer te betrekken bij de organisatie. Vooral in recruitment zie je dat hier al veel gebruik van wordt gemaakt bij het zoeken naar nieuwe collega's via de social kanalen van de huidige medewerkers. Met Sociuu kun je social media inzetten om pro-actief medewerkers bij de organisatie ontwikkelingen te betrekken.


23 mei 2019 - HRTech Redactie

Het managen van talent is een traject waarin vele wegen naar Rome leiden. Soms is het zo eenvoudig als opleiden, soms werkt coaching. Door te werken met mentoren wil Mentortrails precies in het midden van de verschillende disciplines zitten.


22 mei 2019 - HRTech Redactie

Ieder jaar publiceert Sprout een lijst met 25 'beste' onderneming gerund door jonge ondernemers onder de 25. Gisteren werd de lijst van 2019 bekend met 6 partijen die zich in de HR / recruitment wereld bevinden. Een aantal  een aantal nieuwe partijen


21 mei 2019 - HRTech Redactie

In alle groepen gebruikers zie je het mobiele gebruik toenemen ten opzichte van laptops en desktops. Zeker in branches met werkers zonder eigen werkplek is het gebruik van mobiele apps heel hoog, ook de HRTech apps. Inmiddels zijn er al 4 smaken apps. En de HRTech aanbieders gebruiken lang niet allemaal de nieuwste technieken.


20 mei 2019 - HRTech Redactie

“Peddy is geen tool, maar een filosofie”, zegt Ergin Borova, mede-oprichter van de gelijknamige Nederlandse start up. Het is in ieder geval een bijzondere beoordelingstool die performance management op zijn kop zet en daarmee inspeelt op de nieuwste trend in HR; het bieden van een gelukkige employee journey.


17 mei 2019 - HRTech Redactie

Start-Up Learned.io heeft als meest vernieuwende Talent Tech tooling een spot gewonnen op Demo_Day. Niet alleen hebben zij een Agile aanpak voor persoonlijke ontwikkeling die performance management en opleiden naadloos integreert. Ook bieden zij sinds kort hun oplossing aan professionals rechtstreeks, met een skills paspoort 'voor het leven'.


16 mei 2019 - HRTech Redactie

Het event Demo_Day op 6 juni zit praktisch vol. Er zijn meer dan 50 HRTech aanbieders met een demo spot, 6 start-ups, 3 demo corners en 1 speakers corner waar de hele dag door heel veel te zien is. Wil je als organisatie zoveel mogelijk daaruit meenemen, dan krijg je nu het derde kaartje gratis!


15 mei 2019 - HRTech Redactie

Op het HR Innov & Tech Day 2019 van HRM info in Mechelen, België, op 14 mei waren veel sprekers en een flink aantal HRTech leveranciers aanwezig. We hebben een kleine selectie van de dag gemaakt met observaties op de HRTech markt en een aantal interessante spelers vanuit België.


14 mei 2019 - HRTech Redactie

HRTech Expert en eigenaar van Talent in Perspectief (TiP) spreekt op 6 juni op Demo_Day in Utrecht. Ze legt uit hoe je met de groeiende berg aan data uit alle HR processen en systemen de focus kan vinden om de HR strategie te sturen.


13 mei 2019 - HRTech Redactie

De afkortingen eindigend op AAS vliegen om je oren als HR professional. Maar wat betekent nu eigenlijk 'As A Service', hoef je dan zelf niks meer aan IT te doen? En welke vormen AAS zijn er te vinden. In deel 3 HRTech Taal uit onze Kennisbank kom je erachter.


13 mei 2019 - HRTech Redactie

Sinds 7 mei j.l. biedt de Amsterdams start-up Lepaya de met Tech corporates als Bol.com, Bloomon en Picnic opgezette opleidingsprogramma's ook direct aan professionals aan in een webshop. Deze stap past in de trend dat zeker millenials meer eigenaarschap van hun carrière en eigen ontwikkeling pakken.


10 mei 2019 - HRTech Redactie

Over een kleine maand, op 6 juni, is de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 in Utrecht. We maken nu de volgende 10 namen bekend van partijen die erbij zullen zijn. Totaal hebben we dan al 40 namen bekend gemaakt voor het event. De lijst met demo's die zij aan jou kunnen laten zien is al gegroeid tot ruim 70.


9 mei 2019 - HRTech Redactie

Uit onderzoek blijkt wel dat er nog veel meningen en smaken zijn op het gebied van Performance Management. Daar waar het bij een robot, of machine vrij duidelijk is hoe je die harder, of beter kan laten werken is dat bij mensen flink anders. Hoe Consultancy Partner Cloudwatch tegen dit vraagstuk aankijkt lees je in dit interview met één van de oprichters Roland Reffeltrath.


8 mei 2019 - HRTech Redactie

De branche specifieke app Flex-Appeal levert een communicatieplatform voor de retail en horeca branche. De start-up uit Rotterdam kan daarmee doorgroeien tot scale-up en wil dit jaar uitbreiden naar 20 medewerkers. Ze bieden een soort 'alles-in-1' platform voor de werkvloer.


7 mei 2019 - HRTech Redactie

Het opstellen van een arbeidscontract is soms een ingewikkelde klus, zeker als je met verschillende cao's werkt en een complex functiehuis met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je in een meer gestandaardiseerde omgeving zit waar wel veel instroom en uitstroom is hoeft het maken van contracten geen handwerk meer te zijn met Linckus, een van de genomineerden voor de Demo_Day Start-Up competitie.


6 mei 2019 - HRTech Redactie

De markt voor tools te gebruiken voor het opleiden en ontwikkelen van talent kent snelle ontwikkelingen. Decennia lang was opleiden vooral klassikaal, in het vorige decennium kwamen e-learnings in opkomst, en dit decennium zijn er allerlei nieuwe digitale ontwikkelingen. De Fosway Group is een Europees HRTech onderzoeksinstituut die de grotere spelers in een matrix op een rij zet.


30 april 2019 - HRTech Redactie

Veel HR organisaties beginnen met goede moed aan het inrichten van een 'functiehuis', een logische opbouw van alle verschillende functies, inclusief bijbehorende 'functieschalen'. Om er achter te komen of het voor alle medewerkers nu ook werkt in dat functiehuis is er een tool die Excel ver overstijgt, Demo_Day Start-Up winnaar Functiewijzer.com.


29 april 2019 - HRTech Redactie

Het woord 'Cloud' wordt tegenwoordig overal gebruikt. Maar wat betekent het nu eigenlijk en wat zijn de consequenties ervan als een systeem in de cloud staat. Hoef je dan als organisatie helemaal niets meer met IT te doen?


24 april 2019 - HRTech Redactie

Als je op het punt staat nieuwe HR Technologie te gaan aanschaffen ga je meestal niet over 1 nacht ijs, heel goed! Let alleen wel goed op de paarse krokodil tijdens een selectietraject. Alleen ‘op papier’ praten over jouw eisen en wensen versus de mogelijkheden van de techniek kost veel tijd en levert geen compleet beeld. Laat het maar zien dus!


23 april 2019 - HRTech Redactie

Ook in dit tweede kwartaal en later dit jaar staan weer een aantal interessante evenementen rond HRTech op de Agenda. Sommige zijn online webinars en dus eenvoudig te volgen, anderen zijn events op locatie waar door persoonlijk contact dieper in kan gaan op de mogelijkheden van al die HRTech voor jullie eigen organisatie.


19 april 2019 - HRTech Redactie

Tijd voor een eerste blik op het eerste offline event van HRTech Review op 6 juni, de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Op de plattegrond vind je de voorlopige indeling met de Talent Tech zone.


18 april 2019 - Yvette Minderhoud

Goede mentale gezondheid zou hoog op de bedrijfsagenda van ieder bedrijf moeten staan. David Roomes van Rolls Royce was een van de sprekers die ons meenam in zijn aanpak.


16 april 2019 - HRTech Redactie

De lijst met aanbieders op onze site is inmiddels al gegroeid tot 215 en de komende maanden komen er nog zeker 20 bij die al klaar staan. Ergernis nummer 1 voor een gebruiker is wel dat je overal weer opnieuw je gegevens opnieuw moet invoeren zoals je naam en email adres. Door koppelingen of 'interfaces' te gebruiken kun je dat voorkomen. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk?


  Nieuwsarchief