Welkom bij deze community over HRTech in Nederland

Lees hieronder het laatste nieuws, schrijf een review van de #HRtech die jij gebruikt, vraag advies aan een van onze Experts of check de #HRTech Aanbiedersgids.

Onboard2019_Banner_15


5 december 2019 - HRTech Redactie

Dat HR en technologie uiteindelijk moet draaien om de eindgebruikers is met de aandacht voor de employee experience bij UNLEASH wel duidelijk. In Parijs presenteerde het ooit Nederlandse, nu wereldwijde, Unit4 haar nieuwe kijk op technologie. We spraken er met ceo Mike Ettling en met Tim Clauwaert, ceo van Intuo, onderdeel van Unit4.


3 december 2019 - HRTech Redactie

Regelmatig lees je over hacks bij grote bedrijven, waardoor duizenden gevoelige gegevens op straat komen te liggen. Vaak ligt de oorsprong van die hacks niet bij gaten in de antivirussoftware, maar bij werkenden bij het getroffen bedrijf. Als je veiligheid als bedrijf belangrijk vindt, is investeren in goede techniek niet genoeg: iedereen bij het bedrijf moet op de hoogte zijn van het belang van goede beveiliging.


28 november 2019 - Juliette de Swarte

Middenin de economische crises was het noodzaak. Nu is het dé manier om te leren. Niet meer ouderwets 'stampen' maar even 5 minuten kennis bijspijkeren, in de trein, op de bank of op de hometrainer. E-learning maakt een stevige opmars.


26 november 2019 - HRTech Redactie

Van alle processen binnen HR waar je #HRTech voor kunt gebruiken, wordt AI, Artificial Intelligence, op dit moment het meeste ingezet in recruitment. Ook in andere HR processen, zoals L&D en Performance Management is al veel mogelijk met AI.


Media Partners

ZiPconomy

UNLEASH

RecruitmentTech_logo

Onboard_logo1000x375

Jagrolink_logo