HRTech Event Details


Workshop verbeter de digitale HR-volwassenheid van jouw organisatie

Datum: 27 juni 2024
Starttijd: 15:30 uur
Eindtijd: 18:45 uur
Organisator: Crowe, HRTech Review & GVB
Locatie: GVB, locatie Veren, Aambeeldstraat 8, Amsterdam Noord

Altijd al willen weten hoe jouw HR-afdeling scoort op digitale volwassenheid? 

De wereld van HR verandert razendsnel. HR krijgt steeds complexere en meer strategische vraagstukken voorgeschoteld, zoals de krapte op de arbeidsmarkt en hoe je een aantrekkelijk werkgever kunt zijn. Tegelijkertijd zien we dat er veel tijd verloren gaat aan administratieve handelingen. De jongste generatie medewerkers is gewend om alles snel en eenvoudig digitaal te regelen en verwacht dat dit ook met HR-zaken zo gaat. Groeien in digitale volwassenheid biedt oplossingen en kansen voor deze uitdagingen, zeker nu AI een steeds grotere rol speelt in HR Tech toepassingen.

Het HRTech volwassenheidsmodel geeft je veel inzicht

Het  HRTech volwassenheidsmodel, recentelijk ontwikkelt door de kenniscommunity #HRTechReview in samenwerking met Crowe HR Services, geeft organisaties inzicht waar ze staan in de adoptie van HR-technologie. En laat ze zien hoe zij de volgende stap kunnen zetten in de adoptie van HR-technologie. Dus waar sta jij? En met welke praktische tips en lessen van vakgenoten ga je morgen en daarna aan de slag? Kom naar deze zeer interactieve workshop, hoor alles over een groot Nederlands benchmark onderzoek over HRTech volwassenheid en ontdek hoe je de volgende stap kunt zetten op gebied van HR Tech.

Ter voorbereiding op deze workshop kan je via deze link naar de survey alvast inzicht krijgen in de HRTech volwassenheid van jouw organisatie. Het invullen hiervan kost slechts 10 minuten. Tijdens de workshop kan je de uitkomsten vergelijken met andere aanwezigen en met de uitkomsten uit een groot benchmarkonderzoek.

Programma
15:30 - 16:00 uur  Inloop

16:00 - 18:00 uur  Inhoudelijk programma

  • Stand van zaken ontwikkeling HR Tech
  • Toelichting HRTech Volwassenheidmodel
  • De visie van Peter Buisman – directeur HR van het GVB – op HRTech
  • Bespreken benchmark en eigen positie  
  • Interactieve sessie over hoe organisatie stappen kunnen zetten in het benutten van de kansen die HRTech biedt.

18.00 - 18.45 uur  Informele netwerkborrel

Meld je hier aan.

Terug