Aanbieders


Nétive

 

Vragen?

De enige onafhankelijke VMS aanbieder van Nederland

Wij maken Total Talent Software die zich razendsnel kan aanpassen én betekenis geeft aan het managen van talent. Ontdek deze unieke geavanceerde 'Workforce Technology with a Heartbeat'. Onze software past zich dynamisch aan naar behoeften en regelgeving, voor maximale vrijheid en maatwerk binnen elke organisatie. Met passie voor het product én onze klanten, gesteund door een hecht team en langdurige partnerships.

 

Nétive VMS Suite: Een alles-in-één oplossing voor Total Talent Management

Nétive VMS Suite biedt een ongeëvenaarde oplossing voor extern talentbeheer, klaar voor de 'Total Talent' toekomst. Dit marktleidende Vendor Management Systeem stelt inhurende organisaties in staat volledige regie te voeren over hun inhuurproces. Met geavanceerde modules voor uitbestede projecten (Statement of Work) en Recruitment Vast, beheert het systeem moeiteloos vacatureplaatsing, kandidaatbeoordeling, contractgeneratie, urenadministratie en facturatie binnen één geïntegreerd portaal. Of je nu een interne inhuurdesk hebt of gebruikmaakt van MSP-dienstverleners, Nétive VMS Suite biedt de meest complete oplossing voor doeltreffend talentmanagement.

 

Nétive VMS Connect: Optimale samenwerking door integratie tussen de systemen van flexbureaus en het VMS van opdrachtgevers

Met dit platform slaan we een brug tussen de processen binnen  de Nétive VMS Suite en de systemen en processen van uitzenders/intermediairs. Door naadloze digitalisering van gegevensuitwisseling verwijdert Connect 'transactionele ruis', wat resulteert in aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen voor flexbureaus. Het systeem automatiseert aanvraagverwerking, regelt het aanbieden van kandidaten en synchroniseert moeiteloos informatie tussen het VMS en het systeem van het flexbureau. Geen gedoe meer met handmatige verwerking van uren en aanbieden van facturen, alleen nog maar vlotte en efficiënte samenwerking voor een probleemloos inhuurproces.

Meer informatie:

  1. Bekijk de webinar: het digitaliseren van de gehele flexketen
  2. 5 stappen naar een talentstrategie
  3. Nétive VMS Connect

Naar aanbieder website

Contactpersoon: Netive VMS
E-mail: info@netivevms.nl
Telefoon algemeen: +31 (0)15 251 18 40
Communicatietaal: Nederlands
Soort oplossing: Point solution
Tools:
Domeinen: , , , , , , ,
Geografische focus: Europa
Klantfocus: MKB , middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Volwassen
Land van oprichting: Nederland
Jaar van oprichting: 2003
Beschikbare talen onder andere: Duits, Engels, Frans, Nederlands


HRTech Expert
Voor onafhankelijk advies vraag deze Expert uit onze community.

 

Terug naar de aanbiedersgids.

Stel je eigen longlist samen

Ben je op zoek naar passende HRTech oplossingen voor jouw organisatie? Filter op de aanbieders door jouw wensen aan te geven, bekijk het rapport en download een handige pdf.

Consultancy partners

Voor advies bij selectie of implementatie

In de #HRTech Aanbiedersgids vind je de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.