Consultancy gids


Hier vind je consultants die HR adviseren op het gebied van processen ondersteund met HR technologie in Nederland. Van zelfstandigen, bureaus, accountants tot wereldspelers.
Kyden

Drie gevestigde spelers met jarenlange ervaring in verschillende vakgebieden bundelen de krachten: Kirkman Company, YSE - inclusief de labels SKLLS en Connectors - en Dialogue. Wij werken al langere tijd samen en vullen elkaar aan op het gebied van kennis, ervaring, netwerk en toptalenten. De samenvoeging geeft ons, als ESG-bureau, een sterke positie in de markt. Zo kunnen we organisaties nóg beter helpen met duurzame transformatie.

Wij zijn Kyden. Wij stomen mensen klaar voor verandering en maken organisaties future proof. Dat doen we door de veranderkracht van individuen, teams, organisaties en ecosystemen te activeren.

Het is onze missie om de transitie naar een duurzame samenleving te versnellen. Dat is waar wij voor gaan. En onderweg maken we anderen net zo enthousiast als wij.

Wij bieden consultancy, education, talent en technologie diensten met een focus op Environmental, Social en Governance thema’s (ESG).


Naar website
Contactpersoon: Ewold Drent

E-mail: ewolddrent@kyden.com
Telefoon algemeen: 088-4040400
Domeinen: , , , , , , , , , , , , , ,
Geografische focus: Europa
Focus op klantsegmenten: middelgrote klanten , grote klanten
Soort consultancy: , ,
Omvang partner: 26-250 werkenden
Aantal consultants in Nederland: 200

Terug