Nieuws


1 april 2024

Culture Amp neemt people analytics platform Orgnostic over


Culture Amp, marktleider onder platforms voor employee experience, heeft 26 maart aangekondigd dat het de intentie heeft Orgnostic over te nemen.

Categorie: Engagement, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

Culture Amp is er op gericht om de betrokkenheid van werknemers te transformeren, goed presterende teams te ontwikkelen en talent te behouden middels geavanceerd onderzoek, krachtige technologie en de grootste werknemers data-sets ter wereld.

Orgnosti is een people analytics product dat organisaties in staat stelt om snel bruikbare inzichten te identificeren uit omvangrijke bronnen people data. De krachtige dashboards van Orgnastic en aantrekkelijke people insights worden geleverd in een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk platform. Klanten van Orgnostic zijn onder andere Indrive, SmartRecruiters en Suzy.

De overname van Orgnostic zal het mogelijk maken om enorme sets van organisatorische data samen te brengen met Culture Amp's krachtige AI-platform. Hierdoor kunnen klanten beschikken over toegankelijke en multidimensionale people analytics, en ze zullen in staat zijn om de waarde van bestaande tools te maximaliseren en bedrijfskritische inzichten te ontsluiten door het verzamelen, opschonen en samenvoegen van personeelsdata uit verschillende bronnen gedurende de gehele employee life cycle.

Deel dit artikel
Dit artikel is 149 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter