Nieuws


12 maart 2024

Workday kondigt overname HiredScore aan


Workday wil met de overname van HiredScore hun aanbod op het gebied van talentacquisitie en interne mobiliteit uitbreiden.

Categorie: Recruitment, Techniek algemeen, Talent Marketplace
Geschreven door: HRTech Redactie

Workday, Inc., leverancier van oplossingen om organisaties te helpen hun personeel en kapitaal te beheren, heeft een definitieve overeenkomst gesloten voor de overname van HiredScore. HiredScore is leverancier van AI-gestuurde talent orkestratie-oplossingen die bedrijven in staat stellen om datagestuurde inzichten te gebruiken om wervings- en talentmobiliteitsprocessen te verbeteren. 

De combinatie van Workday Talent Management, Workday Skills Cloud en HiredScore's Talent Orchestration oplossingen zal, volgens Workday, klanten voorzien van een uitgebreid, transparant en intelligent aanbod op het gebied van talentacquisitie en interne mobiliteit. Hiermee kunnen ze beter inspelen op hun voortdurend veranderende personeelsbehoeften.

"Mensen vormen het hart van elke organisatie en investeren in nieuwe en innovatieve manieren om het potentieel van talent te ontsluiten is belangrijker dan ooit", zegt Carl Eschenbach, CEO van Workday. 

“We staan pas aan het begin van het ontdekken van de mogelijkheden van verantwoorde AI in personeelsbeheer, en hoe organisaties het efficiënter en effectiever kunnen inzetten om HR-transformatiedoelen met betrekking tot werving en werknemerservaringen te realiseren", zegt Athena Karp, oprichter en CEO van HiredScore. "Door onze inspanningen en innovaties te combineren met Workday, zijn we in staat om nog meer waarde te leveren aan bedrijven over de hele wereld bij het opbouwen van hun toekomstige HR-functie."

Een transformatieve oplossing voor talentbehoeften

Nu werkgevers worstelen om het talent te vinden dat ze nodig hebben en naar verwachting een kwart van de banen de komende vijf jaar zal veranderen, worden HR-leiders geconfronteerd met een steeds complexere arbeidsmarkt. Door de overname hoopt Workday oplossingen te kunnen bieden. Dit omvat bijvoorbeeld het inzetten van verantwoorde AI om wervingsuitdagingen op te lossen, het beheren van de levenscyclus van talent en het verbeteren van de ervaring van recruiters. 

Deel dit artikel
Dit artikel is 258 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter