Nieuws


10 januari 2024

Bullhorn neemt Mployee over


Bullhorn denkt dat de technologie van Mployee bijdraagt aan haar ambitie om een volledige end-to-end enterprise-oplossing te leveren.

Categorie: Recruitment flex, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

Het Amerikaanse Bullhorn heeft het Nederlandse Mployee overgenomen. Het in Rotterdam gevestigde bedrijf levert op Salesforce gebaseerde front- en mid-office oplossing voor de uitzend- en detacheringsector. Bullhorn is wereldwijd marktleider in software voor de recruitmentbranche, met meer dan 10.000 klanten.

“Markt vraag om meer efficiency”

Onzekerheid over de economie, prijsdruk en minder vacature-opdrachten hebben de werving- en uitzendbranche dit jaar gedwongen om interne bedrijfsvoering zo veel mogelijk te stroomlijnen, zo stelt Bullhorn, Centraliseren van alle wervingsactiviteiten op één platform helpt volgens het bedrijf bureaus om deze efficiëntie te bereiken.

Bullhorn ziet daardoor een aanzienlijke toename in het gebruik van het Salesforce-platform, vooral in Europa. De omzet van Bullhorn op het Salesforce-platform is gegroeid met een gemiddelde jaarlijkse groei van bijna 30% sinds 2019.

Door de mogelijkheden van Mployee voor het mid-office te combineren met het front-office van Bullhorn, denkt Bullhorn een echte enterprise end-to-end oplossing te kunnen bieden die is gebouwd op het Salesforce-platform.

Gezamenlijke ambitie

“We hebben de afgelopen jaren een enorme groei gezien in het gebruik van Bullhorn voor Salesforce wereldwijd, en deze overname zal ons helpen om die bureaus over de hele wereld beter te ondersteunen bij het leveren van efficiëntere mid-office processen,” aldus Matt Fischer, President en Chief Operating Officer bij Bullhorn in een toelichting op de overname. “We zijn enthousiast over de potentie die de oplossing van Mployee in combinatie met Bullhorn voor Salesforce biedt, om zo een volledige end-to-end oplossing te leveren.”

“Met veel enthousiasme sluiten wij ons aan bij Bullhorn om verder te werken aan de digitale evolutie in de werving- en uitzendbranche” vult Karen Weebers, CEO van Mployee aan. “Bullhorn heeft de middelen om te investeren in de product roadmap van Mployee om onze oplossingen naar nog meer bureaus te brengen. “

Deel dit artikel
Dit artikel is 241 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter