Nieuws


3 oktober 2023

#HRTech Review brengt bezoek aan UNLEASH World in oktober


Op 17 en 18 oktober vindt in Parijs UNLEASH World plaats, een grote wereldwijde HR-technologieconferentie en expo, waarbij vernieuwers uit alle hoeken van de wereld samenkomen om nieuwe HR-technologie te delen en gezamenlijk te ontdekken hoe een toekomstgerichte werkwereld eruit zou moeten zien. En wij zijn erbij.

Categorie: UNLEASH
Geschreven door: HRTech Redactie

Unleash_-banner_400x600-03

Eén van de sprekers is HR-expert Josh Bersin. Hij vertelt over HR-technologie in het tijdperk van AI. Ook andere sprekers zullen het populaire thema AI bespreken en zijn er diverse rondetafelgesprekken over kunstmatige intelligentie. Bijvoorbeeld over de impact van AI op de werknemerservaring. 

Andere thema’s die aan bod komen zijn onder meer data en analytics, het aanvaarden, omarmen, van digitale oplossingen, opkomende technologieën en de toekomst van werk. Maar ook thema’s als het ontwikkelen van vaardigheden, werving van talenten en talentontwikkeling staan op het programma.

De UNLEASH expo is de plek waar vernieuwers samenkomen om te netwerken, zaken te doen en ideeën uit te wisselen. Er is ook een start-upprogramma, waarin start-ups hun nieuwste HRTech innovaties kunnen presenteren.

#HRTech Review aanwezig op UNLEASH

HRTech experts Mark van Assema, Ewold Drent, Thomas Vos en Alma Vermeulen zullen een bezoek brengen aan de HR-technologieconferentie en je - net als vorig jaar - op de hoogte brengen van een aantal van de interessante ontwikkelingen die ze daar gaan zien en horen. 

Zo schetsten we vorig jaar de visie van de toonaangevende analist Holger Mueller van Constellation Research op de volgende generatie HR-technologie. Volgens hem was er duidelijk een omslagpunt zichtbaar in de ontwikkeling van #HRtech. Deze wordt niet langer ontwikkeld vanuit de behoefte uit de dagelijkse praktijk, maar veel meer vanuit de technologische mogelijkheden.

20221013_154056Ook deden we verslag van de eindspeech van Gary Bolles, voorzitter toekomst van werk bij Singularity University. Zijn standpunt was dat de organisatie van de toekomst heel anders zal zijn dan die van het verleden. Met onder meer de vervanging van traditionele managers door “teamgidsen”. Een mooie visie, die we vanuit de coachingwereld ook horen, maar nu nog weinig zien in de praktijk.

Wil je er ook bij zijn? Bekijk het hele programma van het event. Als HR professional kun je een gratis ticket boeken. Ook dit jaar belooft het weer een inspirerende conferentie te worden. 

Deel dit artikel
Dit artikel is 383 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter