Nieuws


28 september 2023

In een week weer helemaal bij over inhuurtrends? Schrijf je in voor de Webinar Week


Twee keer per jaar bundelen ZiPconomy en Werf& de krachten voor de Webinar Week. Tussen maandagochtend 2 oktober en vrijdagmiddag 6 oktober 2023 praten experts je in 25 gratis webinars weer helemaal bij over alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van flex en recruitment. Met daarin uiteraard ook de nodige aandacht voor #HRtech.

Categorie: HRTech selecteren, HRTech implementeren, Techniek algemeen
Geschreven door: HRTech Redactie

Elke dag van de webinarweek heeft een eigen thema, maar technologie loopt als een rode draad door alle thema’s heen.

Maandag 2 oktober: Professioneel flexibel inhuren

Onder leiding van dagvoorzitter Hugo-Jan Ruts (ZiPconomy) hoor je op maandag 2 oktober alles wat je wilt weten (of alles waarvan je niet wist dat je het wilde weten) over professioneel flexibel inhuren. 

Zo staat Manfred Vogels van Beeline in zijn webinar stil bij een drietal trends van de huidige inhuurmarkt: Total Talent Aquisition/Management, Direct Sourcing en Statement of Work. Hij bespreekt  hoe HRtech - zoals bijvoorbeeld Vendor Management Systemen - inspeelt op deze trends om de impact te vergroten/te verbeteren. 

In de sessie van de HeadFirst Group leer je meer over overtuigingskracht met datagedreven workforce planning. 

Dinsdag 3 oktober: Process, Automation & A.I.

Dinsdag 3 oktober staat in het teken van Recruitment Process Automation. De line-up bestaat op dinsdag onder meer uit Timetohire, Tigris en Byner. Daarnaast vertelt Coca-Cola je in een webinar hoe zij met het Staff Capital Flexplein-platform hun wervingsprobleem oplosten. Dirk Meeuws (Mysolution) laat zien hoe je ChatGPT nu écht kunt gebruiken in je werving en selectie. Met als bonus: Marcel Leeman over hoe je nooit meer zelf vacatureteksten hoeft te schrijven. 

Woensdag 4 oktober. Arbeidsmarkt & inhuur. Trends en Insights

Op woensdag 4 oktober leer je alles over Arbeidsmarkt & Inhuur – Trends & Insights, onder het dagvoorzitterschap van Wim Davidse.

Zo neemt Flextender je mee in de ins en outs van de managed service provider (MSP).

Flexparency laat zien hoe je als detacheringsorganisatie maximaal rendement uit je recruitmentinspanning kunt halen.

Hans Cremer, programmamanager van het Integraal Skillspaspoort, praat je in zijn sessie tot slot bij over Skills Based HR en hoe je in je eigen organisatie met (het werken op basis van) skills aan de slag kunt gaan.

Donderdag 5 oktober: Recruitment Marketing & Employer Branding

Op donderdag 5 oktober staan Recruitment Marketing & Employer Branding op het programma. Op deze dag hoor je verhalen van onder meer Apply over de kracht van VR en gamification in recruitment, van Indeed en Monsterboard, en van Edwin van de Sande, die gaat uitleggen hoe je webinars kunt inzetten voor je employer branding. 

Vrijdag 6 oktober: Total Talent Management

De afsluitende vrijdag staat in het teken van Total Talent Management. Een buzzwoord? Of krijgt het in de praktijk echt al handen en voeten? Tijdens deze dag geven onder meer Nétive en Cooble een kijkje in hun aanpak op dit gebied.

Bekijk het programma en schrijf je in 

Webinar_Week_-_oktober_2023 

Benieuwd naar alle webinars? Bekijk het complete overzicht. Op het aanmeldformulier kun je je gratis aanmelden voor een of meer webinars van je keuze.

Deel dit artikel
Dit artikel is 371 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter