Nieuws


31 augustus 2022

Nieuw in ons expert panel: Jurrian Lukkien


Welkom aan Jurrian Lukkien als nieuwe expert in ons expert panel. Jurrian is een doorgewinterde projectmanager in recruitment, onboarding en learning & development met meer dan 18 jaar ervaring. Momenteel runt hij een L&D project bij BMW en heeft veel ervaring met onder andere Cornerstone. Hieronder stelt hij zich voor.

Categorie: Recruitment, On/-offboarding, Learning & Development, Employer Branding
Geschreven door: HRTech Redactie

Jurrian Lukkien at HRTech Review

Even voorstellen

Ik ben Jurrian Lukkien (40 jaar), afkomstig uit de regio Den Haag en werkzaam als zelfstandig HR (project)manager sinds 2012. Getrouwd met Evelien waarmee ik 2 leuke, sportieve jongens van 9 en 6 heb. Ik hou van afwisseling in bezigheden en vind het leuk om mensen dingen te leren.

Gespecialiseerd in

Het opzetten en uitvoeren van projecten voor het onboarden en ontwikkelen van medewerkers. Ik ben 10 jaar trainer geweest in de zakelijke markt en voor diverse recruitmentbureaus. Daarnaast heb ik sinds 2013 trainingsafdelingen en HR projecten gemanaged bij o.a. PwC, TNO, BMW en Deloitte.

Mijn visie op de trends in #HRTech

Als interim manager ervaar ik HR tools vaak meer als last dan als lust. Mede daarom help ik bij implementaties graag om als product owner de brug te zijn tussen de tool en de gebruiker. Bijvoorbeeld bij de implementatie van een LMS.

Voor deze organisaties voeg ik het meeste waarde toe

Ik ben sterk in het fungeren als breekijzer voor HR afdelingen in grote (1.000+) organisaties, waar ik door de lijnen heen kan werken en ideeën naar resultaten kan brengen. Ik ben daarin de ‘link to results’, vandaar ook de bedrijfsnaam.

Meer informatie over Jurrian Lukkien.

Expert community meetup 20-9-22

Op 20 september komt ons expert panel bij elkaar om kennis en ervaring te delen over het werken met #HRTech, en vooral met het soepel oplossen van HR uitdagingen met allerlei tooling. Wil je ook aansluiten als expert, mail naar mark@hrtechreview.nl voor de voorwaarden. 

Deel dit artikel
Dit artikel is 438 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter