Nieuws


26 augustus 2022

Inzenden Benelux Recruitment Tech Awards 2022 kan tot en met 7 september


Tot en met woensdag 7 september 2022 kan er weer worden ingezonden voor de Benelux-prijzen van innovatieve recruitmentsoftware en effectieve cases: de Recruitment Tech Awards. Voor de 8e maal organiseert Recruitment Tech de Recruitment Tech Awards die donderdag 3 november worden uitgereikt tijdens Recruitment Tech Case_Day in Utrecht.

Categorie: Recruitment
Geschreven door: HRTech Redactie

young_capital_brainsfirst_winaars_recruitment_tech_awards_2021

Inzendingen uit de Benelux

De Recruitment Tech Awards bestaan uit twee categorieën; best case en best tooling. De prijs staat open voor inzendingen uit Nederland, België en Luxemburg. Leveranciers van recruitmenttooling moeten een vestiging hebben in minimaal een van de drie landen. Ook gebruikers van recruitmenttooling, werkgevers en bureaus, moeten minimaal in een van de drie landen een vestiging hebben waar hun case zich afspeelt. De jurering vindt zowel plaats door een vakjury als een publieksjury. De Recruitment Tech Awards worden wederom mogelijk gemaakt door Compagnon.

Wat levert het op?

Meedoen aan de Recruitment Tech Awards is leuk om met je team te doen. Je gaat toch op een andere manier kijken naar jouw tool of case en dat alleen al levert mooie inzichten op. Het mooist is natuurlijk als je wint. Winnen van de Recruitment Tech Award levert je naast eeuwige roem, veel zichtbaarheid op. Corporates helpt het intern recruitment en investeringen in recruitmenttechnologie hoger op de agenda te krijgen. Bureaus gebruiken het winnen in hun marketing als zijnde een efficiënte en innovatieve partij. Ook leveranciers van recruitmentsoftware kunnen in hun marketing aangeven dat ze winnaar zijn. Het levert naast zichtbaarheid ook new business op. Een voorbeeld van die zichtbaarheid is dat tijdens het Recruitment Tech Event op 9 juni jl. de winnaars van de best case awards 2021, Young Capital, een keynote verzorgde. Genoeg redenen om mee te doen dus. Alle informatie vind je op de Recruitment Tech Awards-pagina’s.

Meer info over de awards

Kijk voor de voorwaarden voor het aanmelden hier. Meer informatie over de Awards is te vinden op de officiële pagina waar je bijvoorbeeld ook een lijstje vindt met vragen die je krijgt als je gaat inzenden.
 

Deel dit artikel
Dit artikel is 161 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter