Nieuws


24 augustus 2022

Super veel wervingsinspiratie bij Digitaal Werven op 6 oktober


Meer dan 25 topsprekers uit bedrijfsleven en overheid komen in Maarssen vertellen hoe zij op creatieve manieren talent uit de markt halen of intern laten doorstromen. Zo kon je met New York Pizza de ruimte in, met persoonlijke advertenties bij Kwikfit aan de slag en zonder CV en brief bij Finext solliciteren.

Categorie: HRTech Arena domeinen
Geschreven door: HRTech Redactie

afbeelding

Veel events benaderen HR vanuit de technologie, met een beursvloer vol met leveranciers als centraal uitgangspunt. Bij Digitaal Werven zijn de praktijkervaringen van organisaties leidend en dat is goed te zien aan het programma. Dat laat allerlei creatieve manieren zien om talent aan te trekken. Laat je inspireren en kies daaruit de aanpak die voor jouw eigen organisatie zou kunnen werken.

Het doel is leidend, #HRTech ondersteunt

Veel van die manieren, zeker de meer gepersonaliseerde aanpak, zijn niet mogelijk zonder tooling. Daar ga je dus uiteraard ook veel over horen op deze dag. Er worden tools uit onze #HRTech Arena gebruikt uit het Employer Branding domein, uiteraard uit ons Recruitment domein, maar ook uit het Assessment en Matching domein bij het Amsterdam UMC en het HR Analytics & SPP domein, zoals in de case van PSV.

Een dag om te blokkeren in je agenda

Met verschillende recruitment experts en nog andere cases van FrieslandCampina, PostNL, Just Eat Takeaway, KLM, Rijkswaterstaat en met ‘best in class’ werken bij site van NS dus een dag om te blokkeren in je agenda.


Tot 12 september kun je nog inschrijven voor het early bird tarief van €349
 

Deel dit artikel
Dit artikel is 66 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter