Nieuws


2 december 2020

Prijzen verdeeld in Deloitte Fast 50 en Main Software 50


De laatste week van november vielen meerdere #HRTech spelers in de prijzen bij twee verschillende competities van Main Capital in Nederland en Deloitte in Nederland en België. Recruitment platform voor tijdelijk talent proUnity eindigde bovenaan in België en recruitment software bouwer Recruitee viel dubbel in de prijzen.

Geschreven door: HRTech Redactie

Deloitte Fast 50 België - #HRTech speler proUnity bovenaan

DavidIn de Belgische editie van Deloitte's Fast 50 staat weliswaar maar 1 #HRTech aanbieder, deze staat wel helemaal bovenaan op de eerste plek. proUnity wint de zevende editie van Deloittes Technology Fast 50 (in België) met een recordgroei van 82.677%. Zij brengen recruiters, freelancers en dienstverleners samen op één centraal platform zodat de beste talenten de juiste projecten kunnen vinden en bedrijven efficiënt de juiste specialist in huis kunnen halen.

David Mulydermans, CEO van proUnity: “Wat we doen, doen we niet voor de erkenning, maar we zijn uiteraard enorm dankbaar voor deze bekroning in de Deloitte Technology Fast 50. Het richt de schijnwerpers op wat we doen en het geeft ons nog meer mogelijkheden om deze prachtige, uitzonderlijke reis verder te zetten!” Lees meer in dit interview bij Bloovi.

Main Software 50 - 2020 editie

Voor het 9e achtereenvolgende jaar was de 2020-editie van de Main Software 50, een initiatief van investeringsmaatschappij Main Capital, competitiever dan ooit. Deze top 50 behalen gemiddeld een omzet van €138.000 per medewerker. Met een toename van het aantal inschrijvingen is het al een hele prestatie dat deze finalisten een top-50 positie hebben weten te bemachtigen.

Vorig jaar waren er 8 #HRTech spelers in de lijst. Dit jaar is NMBRS uit de lijst door de overname door Visma. Ook Expertcollege, The Competence Group, HoReKo en Appical staan niet meer in de lijst. Wel staan er dit jaar maar liefst 2 nieuwe #HRTech tooling aanbieders direct in de top 10, en er zijn nog 2 andere nieuwe spelers, totaal nu weer 8 #HRTech aanbieders in de lijst. Deze #HRTech aanbieders staan dit jaar in de top 50 bij Main:

3 - Textkernel, nieuw op de lijst, een recruitment automation tool

5 - Management Drives, nieuw op de lijst, voor persoonlijke en team ontwikkeling

7 - Recruitee, op dezelfde plek als vorig jaar, recruitment tooling

21 - Dyflexis, terug op de lijst, in 2018 op 23, een planning tool

27 - Wonderkind, nieuw op de lijst, voor recruitment marketing

30 - Speakap, vorig jaar op 31, een communicatie app

44 - Drillster, nieuw op de lijst, een opleiding tooling

48 - Adver-Online, vorig jaar op 12, voor recruitment marketing

Deloitte Fast 50 Nederland

Voor de 21e keer op rij organiseert Deloitte de Technology Fast 50 in Nederland, al flink langer dan in België dus. Met deze jaarlijkse ranglijst worden de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland erkend voor hun uitzonderlijke groeiprestaties. Bekijk de Fast 50-ranglijst, de meest duurzame groeier, de rijzende ster en de meest ontwrichtende innovator van 2020.

Op de Nederlandse lijst prijken meer #HRTech partijen dan in België:

9 - Recruitee, een recruitment tool

25 - Jellow, een freelance management platform

36 - Studytube, een opleidingen platform

44 - Wyzetalk, een communicatie app

48 - M|ployee, een Core HR en Recruitment oplossing

De meest opvallende speler is dus Recruitee die in beide top 50 lijsten een top 10 positie weet te bemachtigen, gefeliciteerd!

Bekijk de Belgische winnaar proUnity direct

Als je benieuwd bent wat proUnity die eerste positie heeft opgeleverd bekijk dan hier het debinar dat ze vorige week geven in onze #debinarweek2020:

Deel dit artikel
Dit artikel is 673 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter