Nieuws


3 december 2020

De Talent Marketplace tijdens de HRTech Debinarweek 2020


Er was volop Talent Marketplace Tooling te zien tijdens de debinarweek van #HRTech Review met 17 webinars van HRTech software en consultancy aanbieders, inclusief een paneldiscussie over de potentie van talent marktplaatsen. Kijk hier de debinars van deze partijen terug.

Categorie: HRTech selecteren, HRTech implementeren, Talent Journey, Talent Marketplace
Geschreven door: HRTech Redactie

Talent Marketplace Tooling - Architectuur debinarweek 2020

Alle debinars in één overzicht met de verschillende onderdelen binnen de talent marktplaats. Van sourcing tot planning en ontwikkeling. Centraal voor een goede doorstroom en ontwikkeling van talent is het gaan werken op het meer gedetailleerde skills niveau. Met behulp van AI tools wordt dit detail niveau voor HR professionals behapbaar. Daarvan genoeg te zien bij meerdere partijen.

Het concept Talent Marketplace

HRTechReviewIn dit webinar duiden we het nieuwe concept van de Talent Marketplace. Hiermee groeien Recruitment en Talent Management naar elkaar toe om instroom en doorstroom van alle mensen/talenten in de organisatie te optimaliseren.

Een debinar verzorgd door Mark van Assema.

Bekijk het debinar van #HRTech Review >>


Paneldiscussie de Talent Marketplace

PaneldiscussieEen paneldiscussie over de Talent Marketplace met experts Ruben van Geffen van VroomHR, Fred Sonneville van Kirkman Company, Jochem ter Steege van Cloudwatch en dagvoorzitter Mark van Assema van #HRTech Review.

Bekijk de paneldiscussie >>


Talent Profile, Talent Marketplace en AI Matching

TalentsoftDe crisis heeft het spel voor HR veranderd. Het is nu nog belangrijker ervoor te zorgen dat elke nieuwe medewerker of interne kandidaat de beste match is voor een functie of intern project. Maar hoe? Welke tools kunnen niet alleen de harde kwalificaties maar ook de ambities van medewerkers in kaart brengen en deze koppelen aan functies, projecten en toekomstige opportunities? Tijdens deze Debinar laten we u zien hoe Talentsoft u kan helpen, met behulp van ons Talent Profile, Talent Marketplace en onze AI Matching-oplossingen.

Een debinar verzorgd door Henry Wijngaarden en Rainier Gfeller
Dagvoorzitter: Lianne Boomsma

Bekijk het debinar van Talentsoft >>


Skills management using AI to detect skills in your organization

CornerstoneThe session will focus on why most organisations are currently looking at implementing skills driven talent management strategies, and how technology and AI can help them reach their goals effectively.

Een debinar verzorgd door Matthieu Durif
Dagvoorzitter: Peer Goudsmit

Bekijk het debinar van Cornerstone >>


Agile werken de organisatie voor iedereen transparant

eelloo-jaap-janSteeds meer organisaties stappen over op een vorm van agile werken. Logisch, want wendbaarheid is cruciaal. De technologie van eelloo helpt alle stakeholders zicht te houden op wat er in de organisatie gebeurt, ook al verandert deze continu. Medewerkers weten waar werk is dat past bij hun talent en ontwikkeling, project-leads welke mensen passen in hun team. Teams weten hoe werkzaamheden het beste verdeeld kunnen worden, passend bij het talent, de skills en ontwikkeling van medewerkers. Bestuurders hebben elk moment zicht op de totale verdeling van mens en werk. Bottom-up organiseren en toch overzicht! Hoe? Jaap Jan neemt je mee in de mogelijkheden.

Een debinar verzorgd door Jaap Jan van Assen
Dagvoorzitter: Peer Goudsmit

Bekijk het debinar van eelloo >>


Beheer uw externe medewerkers flexibel en remote

Connecting-ExpertiseWe zijn dit jaar allemaal in contact gekomen met het telewerken. Connecting-Expertise laat zien hoe je je externe medewerkers vanuit de zetel kan volgen en benaderen.

Een debinar verzorgd door Bruno Rosseels
Dagvoorzitter: Lianne Boomsma

Bekijk het debinar van Connecting - Expertise >>


Workforce matching

PiCompanyTransities of herstructureringen gaan niet vanzelf. Onze learning in al die jaren is: focus op uw workforce. Uw mensen bepalen de succesratio van uw geformuleerde strategie of koersverlegging. De mix van consultancy, tooling en people analytics die transities versnelt, verbetert en de kans op succes vergroot door objectivering en het verkleinen van risico's.

Een debinar verzorgd door Mark van Ieperenburg en Eveline Ploeger
Dagvoorzitter: Mark van Assema

Bekijk het debinar van PiCompany >>


Extern talent zelf werven via onze online marktplaats

proUnityOp het proUnity platform vind en beheer je als organisatie makkelijk zelf alle vormen van extern talent, van freelancers tot consultants.

Een debinar verzorgd door Diego Wauters en Benjamin Stockmans.
Dagvoorzitter: Peer Goudsmit

Bekijk het debinar van proUnity >>


Ontwikkel het potentieel van je managers

MoovoneIn elk veranderprogramma zijn mensen de belangrijkste factor en uitdaging. Hoe realiseer je snelle en blijvende verandering in houding en gedrag van mensen, teams en de organisatie als geheel? MoovOne definieert persoonlijke ontwikkeling met digitale coaching, een oplossing specifiek ontwikkeld om iedere manager zijn volledige potentieel te gebruiken. Sinds 2015 heeft MoovOne meer dan 200 internationale bedrijven ondersteund in hun transformaties, op alle continenten en in meer dan 30 talen.

Een debinar verzorgd door Wouter Sleyffers
Dagvoorzitter: Sandra Verheugen

Bekijk het debinar van MoovOne >>


Remote training met Mobile Microlearning

MobieTrainMobieTrain zorgt voor een revolutie in werkplektrainen met een mobielgericht microlearning platform. Met deze moderne manier van trainen, helpen we je om je eigen leertrajecten te ontwikkelen die kunnen worden ingezet voor oa. efficiëntere onboarding, kennisoverdracht en teamengagement. 5 minuten per dag is voldoende om verandering teweeg te brengen en de productiviteit van jouw werknemers te verhogen.

Een debinar verzorgd door Guy van Neck
Dagvoorzitter: Jochem ter Steege

Bekijk het debinar van MobieTrain >>


Skills management software: eenvoudig en snel skills gaps visualiseren

AG5AG5 visualiseert per team, afdeling of medewerker de huidige en de benodigde skills. Je ziet direct of je compliant bent en wat de skills gap is voor nu en in de toekomst.

Een debinar verzorgd door Niels Pas
Dagvoorzitter: Lianne Boomsma

Bekijk het debinar van AG5 >>


Workforcemanagement met Flux

NedapStefan Braakhuis en Karen Harkink van Nedap geven een demonstratie van het workforcemanagement software pakket Flux. Zij delen de visie van Nedap op tijdsregistratie, forecasting en planning. Om vervolgens te laten zien hoe Flux in de praktijk werkt en wat de toegevoegde waarde voor jou als HR professional is.

Een debinar verzorgd door Stefan Braakhuis en Karen Harkink.
Dagvoorzitter: Jochem ter Steege

Bekijk het debinar van Nedap >>


Automatisch soft skills screenen met AI

NedapHR professionals weten dat soft skills minimaal 50% van de jobperformantie bepalen. Maar hoe screen je deze snel, objectief en gebruiksvriendelijk? Het algoritme van traicie extraheert soft skills uit het CV, LinkedIn profiel en/of de motivatiebrief die de sollicitant jou stuurt. Wil je weten hoe dit werkt, dan ben je welkom in onze demo sessie!

Een debinar verzorgd door Jochen Roef
Dagvoorzitter: Mark van Assema

Bekijk het debinar van traicie >>


Al je HR zaken, simpel geregeld

HoorayHRMet de slimme HR-tool Hooray worden HR-taken geautomatiseerd en hebben je collega’s toegang tot hun personeelsdossier. Hopla, meer tijd voor je business en een blij team!

Een debinar verzorgd door Theo Schroen
Dagvoorzitter: Mark van Assema

Bekijk het debinar van HoorayHR >>


De VroomHR Selectietool

VroomHRSneller de juiste keuze. Binnen uw organisatie wilt u uw HR-dienstverlening verbeteren en u weet al welke richting u op wilt. Maak dan gebruik van onze VroomHR Selectietool. Aan de hand van een aantal vragen geeft u aan waar u naar op zoek bent. Na afronding wordt u doorgeleid naar de VroomHR Selectietool. In deze tool is de kennis en ervaring van 25 jaar verzameld en geeft u een kick start in het selectie- en keuze proces. Wij leiden je in deze demo door de vragenlijst en de Selectietool. Een debinar verzorgd door Erik Juliaan van der Gaag en Deen Ertman Dagvoorzitter: Mark van Assema

Bekijk het debinar van VroomHR >>


Talentmanagement cases

Bonte BijOp basis van klant casuïstieken nemen we je mee in het thema talentmanagement. Je krijgt hierbij inzicht in hoe je talentmanagement kan inzetten in je organisatie en hoe tooling hierbij kan helpen. Een debinar verzorgd door Marieke Driessens en Lucienne Samuels Dagvoorzitter: Mark van Assema

Bekijk het debinar van Bonte Bij >>


Maak een groot succes van jouw selectie naar de beste planningssoftware

PlanbizzIn dit webinar geeft Rocco Agterberg slimme tools waarmee jij een foute keuze van planningssoftware kunt voorkomen. Hiermee bespaar je een verloren investering van tijd en geld. Een debinar verzorgd door Rocco Agterberg Dagvoorzitter: Sandra Verheugen

Bekijk het debinar van Planbizz >>


Deel dit artikel
Dit artikel is 1775 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter