Nieuws


26 november 2020

8vance Matching Technologies neemt recruitment management softwaremaker, GINI-Recruit over


8vance Matching Technologies, het Nederlands-Duitse AI-softwarebedrijf achter o.a. Jobliebe.nl, neemt het Hengelose bedrijf Gini-Recruit over. Met deze overname treedt ook Gini CEO, Bob van den Berg, toe tot het directieteam van 8vance. Gini-Recruit is een aanbieder van software voor recruitment marketing, applicant-tracking en talent coaching. 8vance heeft een slimme AI-matchtechnologie ontwikkeld die op basis van vaardigheden, competenties, ervaring en persoonlijkheid, autonoom kijkt in hoeverre mensen passen bij vacatures, projecten of bijvoorbeeld functiehuizen.

Categorie: Recruitment, Learning & Development, Talent Journey
Geschreven door: HRTech Redactie

8vance_visual

End-to-end oplossing

Met deze overname creëert 8vance een pasklare end-to-end oplossing voor recruitment en loopbaanbegeleiding. Hierbij worden de voordelen van beide oplossingen gecombineerd en zet 8vance in op maximale ontzorging van arbeidsbemiddelaars, coaches en HR-professionals.

8vance wil een “slimme” AI-gedreven recruitment workflow, bereikbaar maken voor alle bemiddelaars en bedrijven.

Deze aanpak leidt tot grote doorlooptijdwinst, efficiëntieverbetering en diepere analytics bij alle vormen van talentmobiliteit. Ook wordt het zeer eenvoudig en veilig om (gedeelde) talent pools en recruitment eco-systemen te maken. De geïntegreerde oplossing komt per 15 december beschikbaar bij een aantal geselecteerde klanten, inclusief integraties met diverse backoffice systemen en cv-databanken. De huidige producten van 8vance en Gini blijven ook als afzonderlijk producten bestaan.

Han Stoffels, CEO van 8vance: “Door de toevoeging van Gini verbreden wij ons marktbereik aanzienlijk. Klanten kunnen nu zowel bij ons terecht voor integratie van onze AI-matching als voor een volledige end-to-end oplossing. Zo maken wij autonome matching voor iedereen bereikbaar.”

Autonome Matchtechnologie verandert mobiliteit

Autonome matchtechnologie wordt vooral ingezet bij: recruitment, talent pooling, jobcarving, interne werk- en talentmarktplaatsen, loopbaanbegeleiding en outplacement. Daarnaast is de technologie ook beschikbaar voor individueel carrièremanagement. Zo kan iedereen nu al op jobliebe.nl ontdekken welke kansen er voor hem of haar in de markt zijn op basis van de eigen vaardigheden en competenties.

Bob van den Berg, CEO van Gini-Recruit: “Wij zagen internationale spelers reeds voorsorteren op autonome matchtechnologieën om sneller, wendbaarder en meer kosteneffectief te worden, daarom creëert het samengaan met 8vance veel synergie. 1 plus 1 wordt hierdoor 3!”

Over 8vance Matching Technologies:

Logo_8vance8vance is een high-tech scale-up die een eigen autonome AI-matchingtechnologie heeft ontwikkeld voor talenten, recruiters en HR-professionals. De matching algoritmen zijn getraind met een dataset van meer dan 70 miljoen profielen. Door middel van AI, (Big) Data en virtuele assistenten, worden gebruikers ondersteund in carrière- & HR besluitvormingsprocessen.

De technologie zorgt voor data-gedreven adviezen over persoonlijke ontwikkeling en presenteert een transparant en persoonlijk overzicht van de arbeidsmarkt. Deze technologie kan worden gebruikt voor het aantrekken van talent, talent management, strategische personeelsplanning en outplacement.

Over Gini-Recruit:

Gini-Recruit is een leidende aanbieder van gebruiksvriendelijke software voor recruitment marketing, applicant-tracking en talent coaching. Het productportfolio omvat o.a. “Gini HR” voor bedrijven die zelf hun recruitment doen, “Gini Recruitment” voor agencies die hoge eisen stellen aan het recruitmentproces en “Gini Loopbaanbegeleiding”, een veelzijdige tool voor de ondersteuning van de begeleiding en coaching en outplacementprocessen in de praktijk.

Dit artikel verscheen eerder op de 8vance.com.

Deel dit artikel
Dit artikel is 549 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter