Nieuws


7 december 2020

Nieuwe editie HRTech Arena verschijnt in januari 2021


Alle HRTech aanbieders opgelet. In januari verschijnt de volgende editie van de #HRTech Arena. Als jouw organisatie of tool er nog niet tussen staat en je bent wel aanbieder van HRTech software, dan kan je je nu nog aanmelden. In 2021 prijkt dan ook jouw logo in het speelveld van HRTech aanbieders.

Categorie: HRTech selecteren, HRTech implementeren, HRTech Arena domeinen
Geschreven door: HRTech Redactie

Wil je als aanbieder in de Arena?

Lever dan je gegevens aan voor vrijdag 18 december 2020 via email: mark@hrtechreview.nl. Een basis profiel is gratis. Voor een uitgebreid profiel, content plaatsingen en verdere deelname in onze community zijn uitgebreide partnermogelijkheden. We spreken je daar graag persoonlijk over.

 

HRTech-Arena

De #HRTech Arena

De #HRTech Arena is hét overzicht van alle actieve aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland en België. Op dit moment bevat de HRTech Arena 362 actieve aanbieders op het gebied van HR technologie. In januari 2021 wordt de nieuwe editie IV gepresenteerd. De 5 nieuwste aanbieders zijn:

drillster-150 mytalentboard-150 traicie-150 kvartett-150 twist-150

Mis jij nog partijen, help ons dan de lijst verder te laten groeien en mail: mark@hrtechreview.nl.

Whitepaper: Hoe kies je een tool?
Ben jij op zoek naar geschikte #HRTech tools, maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek hoe je de juiste tool selecteert met dit whitepaper.

Deel dit artikel
Dit artikel is 672 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter