Nieuws


6 november 2020

Doe mee met Recruitment Tech Survey en krijg gratis ticket Tech Event


Welke recruitmenttooling heb je in 2020 gebruikt en hoe beoordeel jij deze? In welke recruitmenttechnologie ga je in 2021 investeren? Doe mee met het nieuwe onderzoek de Recruitment Tech Survey en ontvang een gratis online ticket voor het Recruitment Tech Event op donderdagmiddag 19 november 2020. Vul uiterlijk 12 november het onderzoek in om een gratis ticket te krijgen voor het event t.w.v. € 45,-.

Categorie: Recruitment, HRTech selecteren, HRTech implementeren
Geschreven door: HRTech Redactie

1000x667-recruitment-tech-survey-2021

Ervaring met leveranciers

Het onderzoek de Recruitment Tech Survey bestaat uit twee onderdelen: trends en tevredenheid. In het trenddeel wordt gekeken naar het gebruik van recruitmenttooling in 2020 en wat gebruikers verwachten in 2021 te gaan doen. In het tevredenheidsdeel kunnen gebruikers aangeven welke leveranciers van recruitmenttooling zij gebruiken en hoe tevreden ze daar over zijn op 6 punten:

  • Productkwaliteit
  • Klantgerichtheid
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
  • Innovatievermogen
  • Servicegerichtheid
  • Proactief meedenken

Ook wordt gevraagd in hoeverre een gebruiker de betreffende leverancier zou aanbevelen op een schaal van 1 tot en met 10, de NPS-score. Van alle beoordelingen wordt een ranglijst gemaakt die in januari 2021 wordt gepresenteerd. Afhankelijk van het aantal leveranciers dat je beoordeelt, vergt het onderzoek je ongeveer 7 minuten van je tijd.

Vul nu het onderzoek in: https://survey.recr.tech/hrtr21

Deel dit artikel
Dit artikel is 293 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter