Nieuws


9 juli 2019

Talmundo overgenomen door HR Nordic Group


De Nederlandse onboarding app Talmundo, opgericht door de Belg Stijn de Groef, is overgenomen door de scandinavische HR Nordic Group, die wordt ondersteund door investeerder Verdane Capital. Hiermee wordt de uitbreiding van Talmundo in Europa verder versneld.

Categorie: On/-offboarding
Geschreven door: HRTech Redactie

Talmundo_HR NordicTalmundo heeft vandaag aangekondigd dat het zich heeft aangesloten bij de HR Nordic-groep, die wordt ondersteund door de groeibelegelaar Verdane. Talmundo wordt de vierde recente acquisitie van de groep, volgend op de Noorse ATS-spelers HR Manager, Webcruiter en ReachMee.

Het resultaat, waarbij Talmundo grotendeels een onafhankelijk bedrijf zal blijven, helpt het bedrijf zijn financiële positie te versterken terwijl het blijft groeien. Naast de reeds bestaande aanwezigheid in België, Nederland, Frankrijk en het VK, is Talmundo van plan om strategisch te investeren in de DACH-regio, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Er zullen ook extra investeringen worden gedaan om de productontwikkeling te versnellen, inclusief zakelijke functies, analyses en de AI-powered onboarding chatbot van het bedrijf.

Met deze overname stapt de oorspronkelijke investeerder TIIN capital uit Talmundo. TIIN Capital zag al vroeg kansen in deze digitale onboarding en investeerde in twee rondes meer dan een miljoen euro in Talmundo.

"We zijn zo trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt bij Talmundo. We zijn erop gericht om onze klanten te helpen bij het updaten van verouderde onboardingprocessen met de nieuwste technologie, waardoor ze nieuwe werknemers kunnen aantrekken als nooit tevoren ", zegt De Groef. "We zijn op zoek geweest naar een nieuwe partner omdat we nog sneller willen groeien en we zijn verheugd om samen te werken met Verdane en de HR Nordic-groep"

Over Talmundo

Talmundo is een Europees HR Tech-bedrijf dat in 2012 is opgericht. Het onboarding-platform, dat in 2014 werd gelanceerd, is een mobiel vriendelijke cloud tool die werknemers een boeiende pre-boarding en onboarding-ervaring biedt, waardoor de manier waarop we omgaan met HR-technologiesystemen radicaal verandert. Vandaag werkt Talmundo samen met toonaangevende multinationals als Deloitte, ABN Amro, Bacardi, ArcelorMittal, KPMG, BNP Paribas Fortis, Sodexo, Engie, SAS en Swisscom.

Over HR Nordic Group

Gesteund door Verdane is HR Nordic leverancier van HR- en wervingssystemen in Scandinavië. HR Nordic heeft vandaag 200 professionals in dienst en bedient meer dan 2000 klanten in zowel de grote als middelgrote markt. De voormalig CEO van het overgenomen ATS HR Manager, Lars Ringdal, leidt nu de gehele groep in hun groeiambities in de Scandinavische landen en Europa.

Over Verdane

Verdane is de voorkeursgroeipartner voor technologiebedrijven in Noord-Europa. Verdane-fondsen bieden flexibel groeikapitaal voor snelgroeiende software, consumenteninternet, energie of hoogtechnologische industriebedrijven, door zowel meerderheids- als minderheidsinvesteringen in individuele bedrijven en portefeuilles. Ga voor meer informatie naar www.verdane.com.

Deel dit artikel
Dit artikel is 971 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter