Nieuws


8 juli 2019

Agile training "Aan de slag met HR Tech"


Onze missie is om HR professionals, gebruikers van HR technologie, te helpen passende en innovatieve HRTech oplossingen te vinden. Tijdens de training "Aan de slag met HR Tech" geven we naast basisbegrippen in HR Tech ook samen invulling aan de begrippen agile selecteren en implementeren. Zo ben je een stuk beter voorbereid op je volgende HR project.

Geschreven door: HRTech Redactie

Scrumbord_training1Er zijn namelijk steeds meer tools die eindelijk echt helpen om handmatige werkzaamheden te automatiseren. Dan hebben jullie als HR professionals meer tijd over talent te laten groeien.

De beste manier om hier concreet in te zijn is onze training "Aan de slag met HR Tech". Een Agile ingerichte training, met een scrum bord als agenda en archief. En je kiest zelf welke modules je wilt volgen, afhankelijk van de kennis die je al hebt.

Tweede editie

CollageDeze tweede training komt na de eerste 'masterclass' die we over HR Tech gaven in maart dit jaar. we hebben de opzet nog praktischer gemaakt, zodat je echt aan de slag kan met de output. Belangrijkste onderdeel is het selecteren van de HR Tech die bij jouw organisatie past. Over de eerste training kwam al deze feedback:

- "Een goede kennismaking als je met je organisatie stappen wilt zetten op het gebied van HR Tech.", Erik Moningka

- "Na deze masterclass heb ik er vertrouwen in dat ik op een goede manier een selectie/implementatietraject kan aansturen.", Annemiek Jongbloed

Agile training

Omdat we helemaal om zijn in het agile werken is zelfs de training agile gemaakt. De basis module over HR Tech is 'verplicht', maar daarna kies je zelf of je alleen module 2, of module 3, of allebei wilt volgen:

  1. Module 1; HR Tech taal de baas, met uitleg over onze HRTech Arena en de basis vaktermen rond HR Tech.
  2. Module 2; De basics van Agile werken bij een HR Tech implementatie om leverancier en klant goed te laten samenwerken en verwachtingen na te komen.
  3. Module 3; Selectietrajecten (Agile) inrichten en organiseren, met de stakeholders, de stappen en de agile aanpak voor iedere selectie.

De training is op de maandagen 30 september en 7 oktober.

730x90_aan de slag

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 783 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter