Nieuws


7 mei 2019

Veel instroom? Digitaliseer je arbeidscontracten met Linckus


Het opstellen van een arbeidscontract is soms een ingewikkelde klus, zeker als je met verschillende cao's werkt en een complex functiehuis met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je in een meer gestandaardiseerde omgeving zit waar wel veel instroom en uitstroom is hoeft het maken van contracten geen handwerk meer te zijn met Linckus, een van de genomineerden voor de Demo_Day Start-Up competitie.

Categorie: On/-offboarding, HR Administratie
Geschreven door: HRTech Redactie

Start-Up competitie Demo_Day 2019

In maart en april vond de Start-Up competitie voor de Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 op 6 juni in Utrecht plaats. In de categorie Talent Tech streden 6 partijen om een van de drie gratis start-up spots tijdens die dag en de mogelijkheid om zichzelf die dag twee keer te presenteren.

In dit artikel met video zie je Linckus, die uiteindelijk geen Startup-Up spot wonnen, maar wel een handige point solution bieden.

Hoe helpt jullie HRTech tool de Talenten in een organisatie?

Linckus ondersteunt het gehele proces voor het in dienst nemen van een medewerker. De applicatie bevat ondersteuning voor deelprocessen zoals het solliciteren door een werknemer, beoordelen van een sollicitatie, verwerken van een werknemersformulier, verwerken van een werkgeversformulier, controleren en aanmaken van arbeidscontracten, (elektronisch) laten ondertekenen van arbeidscontracten en het delen van verzamelde gegevens met HR systemen. Het gehele proces is te monitoren middels overzichten.

Waar is jullie Talent tool een oplossing voor?

Linckus is de oplossing voor het digitaliseren van het volledige proces rondom arbeidscontracten. Door de ingerichte workflow in Linckus zijn veel handmatige handelingen niet meer nodig. Denk daarbij aan mailen of bellen met medewerker om aanvullende gegevens. Daarnaast is het gehele proces integraal afgestemd waardoor de totale doorlooptijd sterk wordt verminderd.

Wat maakt jullie Talent tool bijzonder?

Linckus is ontwikkeld vanuit de gedachte dat meerdere partijen samen werken om tot een dienstverband te komen. Elke rol (HR functionaris, werkgever of werknemer) wordt optimaal ondersteund in de workflow van de applicatie. Het gehele proces is flexibel en meertalig in te stellen ten aanzien van formulieren (welke gegevens worden uitgevraagd), (arbeids)contractteksten, emailteksten, meldingen en huisstijl. Eenmaal verzamelde gegevens worden transparant en eenvoudig gedeeld met andere HR systemen.

Gerben_van_der_Heide_rond

Gerben van der Heide, oprichter Linckus. Bel voor meer informatie 06-25355352

 

Wat is de doelgroep voor jullie Talent tool?

De doelgroep zijn Accountantskantoren, Payrollers en bedrijven met een hoog volume aan arbeidscontracten. Met name bedrijven met meerdere vestigingen, centrale HR functie en gedecentraliseerd werkgeverschap is de primaire doelgroep. Linckus is volledig meertalig ingericht voor zowel de user interface als de formulieren en arbeidscontracten die werknemer en werkgever hebben in te vullen. De focus is om hiermee ook internationaal opererende bedrijven te ondersteunen.

Bekijk de website 

 

Tot 1 juni voor € 65,- naar Demo_Day

Wil je graag bovenstaande Talent Tech partijen eens bekijken en zien hoe je jouw HR processen kunt moderniseren? Kom dan naar Demo_Day 2019 in Utrecht op 6 juni. Je kunt je hier aanmelden voor een ochtend of middag ronde voor €65,- of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode voor €35 toegang.

Deel dit artikel
Dit artikel is 312 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter